Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γραμμή παραγωγής Θεοδωρής Σωτηριάδης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γραμμή παραγωγής Θεοδωρής Σωτηριάδης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γραμμή παραγωγής Θεοδωρής Σωτηριάδης

2 Γραμμή Παραγωγής H γραμμή παραγωγής είναι ένα σύνολο διαδοχικών διαδικασιών που καθιερώνονται στο εργοστάσιο με το οποίο τα υλικά τίθενται μέσω του καθαρισμού διαδικασία για να παραγάγει ένα τελικό προϊόν που είναι κατάλληλο για την προς τα εμπρός κατανάλωση ή τα συστατικά συγκεντρώνονται για να κάνουν ένα τελειωμένο άρθρο.

3 Παραγωγή Η δημιουργία αντικειμένων, οικονομικών αγαθών και υπηρεσιών με την ανθρώπινη εργασία και με τα διαθέσιμα φυσικά ή τεχνικά μέσα.Τομέας μιας επιχείρησης, ενός εργοστασίου, που ασχολείται με την κατασκευή προϊόντων, αγαθών

4 Παρασκευή Κατασκευή Προετοιμασία ενός πράγματος, προμήθεια του.
Το σύνολο των εργασιών με τις οποίες γίνεται η σύνθεση ή η συναρμογή των κατάλληλων υλικών ή στοιχείων για τη δημιουργία ενός αντικειμένου ή τεχνικού έργου. Ο τρόπος ή τα υλικά με τα οποία έχει κατασκευαστεί κάτι κάτι που έχει κατασκευαστεί, συνήθως κτιριακή κατασκευή στοιχεία ή εγκαταστάσεις που δέχονται τα βασικά φορτία.

5 Παράδιγμα γραμμής παράγωγης Ζυμαρικών (παράδειγμα).
Το σιμιγδάλι μεταφέρεται στο μακαρονοποιείο κι εκεί εισάγεται σε ανοξείδωτους κάδους οι οποίοι ονομάζονται ζυμωτήρια μέσα στους οποίους αναδεύεται αυτόματα μαζί με νερό δημιουργώντας το ζυμάρι. Κάτω από τα ζυμωτήρια τοποθετούνται οι κατάλληλες φόρμες από τις οποίες όταν περάσει το ζυμαρικό παίρνει το επιθυμητό σχήμα. Το διαμορφωμένο πια ζυμαρικό μεταφέρεται μέσα σε φούρνους στους οποίους η θερμοκρασία αγγίζει τους 100 βαθμούς ενώ η υγρασία διατηρείται σε υψηλά επίπεδα ώστε να μη σπάει το ζυμαρικό. Η τεχνολογία των υψηλών θερμοκρασιών είναι αυτή η οποία εξασφαλίζει τον καλό βρασμό στο ζυμαρικό μια και συγκρατεί τις πρωτεΐνες μέσα του. Η τελική υγρασία του προϊόντος είναι 11% και το χαμηλό αυτό επίπεδο της υγρασίας είναι ο λόγος που επιτρέπει στο ζυμαρικό να διατηρείται αναλλοίωτο χωρίς την προσθήκη κανενός συντηρητικού για περισσότερα από 2 χρόνια. Τέλος, αφού τα ζυμαρικά βγουν από τους φούρνους, σταθεροποιείται η θερμοκρασία τους και οδηγούνται στο χώρο της συσκευασίας. Εκεί, ζυγίζονται αυτόματα και αφού συσκευαστούν, περνούν από μηχανές ποιοτικού ελέγχου, παίρνουν τον κωδικό παραγωγής και την Ημερομηνία Λήξεως, παλετοποιούνται και κατευθύνονται προς την Αποθήκη Ετοίμων Προϊόντων. Από εκεί μεταφέρονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να φτάσουν με ασφάλεια στον κάθε καταναλωτή μας.

6 Γραμμή παραγωγής εκπομπής.
1 Βάζουμε τους δημοσιογράφους μας να βρουν ειδήσεις που προσελκύουν τηλεθεατές. 2 Ο σεναριογράφος μαζί με τον σκηνογράφο πρέπει να επεξεργαστούν τις ειδήσεις ώστε να σκηνοθετήσουν την εκπομπή. 3 Μετά πρέπει να τραβήξουμε την εκπομπή σε DVD με κάμεραμαν και ηχολήπτες και να προσθέσουμε τα ειδικά στοιχεία που χρειαζόμαστε με υπολογιστή. 4 Η εκπομπή είναι έτοιμη και μπορούμε πλέον να την δείξουμε στην τηλεόραση.

7 ΤΕΛΟΣ.


Κατέβασμα ppt "Γραμμή παραγωγής Θεοδωρής Σωτηριάδης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google