Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
ΔημοσίευσεXylia Milas Τροποποιήθηκε πριν 10 χρόνια
1
FOOD INDUSTRY RESEARCH AND DEVELOPMENT RESEARCH AND DEVELOPMENT ( RND ) A BASIC INTRODUCTION focusing to the trend “Functional Foods – Ingredients “ a technological point of view in combination with potential “Health benefits” Issued by : Basile Tsoukalas ( Food Chemist –PhD ) assisted by : Konstantin Tsoukalas ( Economist – MBA ) http://www.fqt-consulting.gr
2
Bone Health Οργανοληπτική βελτίωση Πεπτικό Σύστημα Διαχείριση Βάρους Τεχνολογική & Επιστημονική στρατηγική ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ -ΤΡΟΦΙΜΟ Picture-Source : SENSUS exponent πιο υγιεινή διατροφή ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ
3
Ο καταναλωτής Παράγοντες που ενισχύουν την τάση για … Έρευνα και Ανάπτυξη Λειτουργικών Τροφίμων - Συστατικών από πλευράς καταναλωτή : Ενδιαφέρον για τρόφιμα που παρέχουν δυνατότητα πρόληψης ασθενειών / ενίσχυσης λειτουργιών του οργανισμού Η γνώση της σχέσης μεταξύ Διατροφής και Υγείας Αυξημένη αποδοχή φυσικών προϊόντων Αυξημένη προσδοκία για « Αυτοίαση » Ανασταλτικοί παράγοντες για τις επιχειρήσεις να στραφούν σε RND λειτουργικών συστατικών / τροφίμων Μεγάλο κόστος ανάπτυξης Μακροχρόνια έρευνα Αδυναμίες κανονιστικής φύσης ( νομοθεσία ) Έλλειψη εμπειρίας προσέγγισης της αγοράς Μεγάλο κόστος εφαρμογής των ενδεδειγμένων εργαλείων marketing
4
ΣυστατικόΔυνητικά σύνδεση με …. θετική συμβολή στον οργανισμό Χολίνη Ενίσχυση της μνήμης Νιασίνη Πρόληψη εμφράγματος Ιχθυέλαια Μείωση τριγλυκεριδίων Ίνες Συμβολή στην καλή λειτουργία του εντέρου Ασβέστιο Προστασία από οστεοπόρωση Βιταμίνη Α Συνδέονται δυνητικά με πρόληψη της υπέρτασης Αντιοξειδωτικά – προβιοτικά Πολύ επίκαιρα –σημαντικά ( all purpose )
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.