Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δραστηριότητα 2.6 : καλό φαΐ για μια καλή φίλη Την Κυριακή κάλεσα στο σπίτι μου έναν καλό μου φίλο … φάγαμε αρκετά …. αλλά για να δούμε …. τι φάγαμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δραστηριότητα 2.6 : καλό φαΐ για μια καλή φίλη Την Κυριακή κάλεσα στο σπίτι μου έναν καλό μου φίλο … φάγαμε αρκετά …. αλλά για να δούμε …. τι φάγαμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Δραστηριότητα 2.6 : καλό φαΐ για μια καλή φίλη

3 Την Κυριακή κάλεσα στο σπίτι μου έναν καλό μου φίλο … φάγαμε αρκετά …. αλλά για να δούμε …. τι φάγαμε. Τι επιλέξατε για κύριο πιάτο : κοτόπουλο μεθυσμένο με πουρέ και καραμελώμενα κρεμμύδια. Τι σαλάτα επιλέξατε : μαρούλι με λιαστή ντομάτα και βαλσαμικο. Τι σαλάτα επιλέξατε : μαρούλι με λιαστή ντομάτα και βαλσαμικο. Τι ήπιατε κατά την διάρκεια του γεύματος : κρασί κόκκινο. Τι ήπιατε κατά την διάρκεια του γεύματος : κρασί κόκκινο. Με τι κλείσατε το γεύμα : με γαλακτομπούρεκο Με τι κλείσατε το γεύμα : με γαλακτομπούρεκο

4

5

6 Ενέργεια (Kcal) Πρωτεΐνες ( γρ ) Υδατάνθρακες ( γρ ) Λίπος ( γρ ) 211460,14219,18177,4 ΣΥΝΟΛΟ :

7

8 Και επιτέλους λίγες Φώτο …

9

10

11 Ντα Νταν ……

12 Και Τέλος …..

13 Εργασία από την μαθήτρια της Α ’ τάξης του γυμνασίου Παμφίλων, Μαριορή Δεληγιάννη, στα πλαίσια του μαθήματος της βιολογίας υπεύθυνη τμήματος κ. Χ ’’ σαββα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ …


Κατέβασμα ppt "Δραστηριότητα 2.6 : καλό φαΐ για μια καλή φίλη Την Κυριακή κάλεσα στο σπίτι μου έναν καλό μου φίλο … φάγαμε αρκετά …. αλλά για να δούμε …. τι φάγαμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google