Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο αριθμός 4 Αιμιλία Αριστείδου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο αριθμός 4 Αιμιλία Αριστείδου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο αριθμός 4 Αιμιλία Αριστείδου

2 Άσκηση 1 Φόντο ένα λαγουδάκι και δίπλα του ο αριθμός 4. Μιλά το λαγουδάκι. Γεια σας παιδιά! Είμαι ο Λάκη το λαγουδάκι και ζω στο λαχανόκηπο του κυρ Μιχαλάκη! Ο κυρ Μιχαλάκης μου επιτρέπει να τρώω κάθε μέρα μόνο 4 από τα λαχανικά του!

3 Στο φόντο ο λαχανόκηπος του κυρ Μιχαλάκη που έχει μέσα φυτεμένα τα λαχανικά: καρότα, μαρούλια, ντομάτες και αγγουράκια. Το κάθε λαχανικό έχει γραμμένο πάνω του και από ένα αριθμό 1-5. Το παιδί θα πρέπει να πατήσει και να μαζέψει τα λαχανικά που έχουν γραμμένο πάνω τους τον αριθμό 4, (π.χ. όλα τα καρότα με τον αριθμό 4, όλα τα αγγουράκια με τον αριθμό 4, κτλ). Βοήθησε με να μαζέψουμε τα λαχανικά που έχουν γραμμένο πάνω τους τον αριθμό 4! Πάτησε πάνω τους!

4 Άσκηση 2 Στο φόντο ο ίδιος λαχανόκηπος, όμως χωρίς αριθμούς πάνω στα λαχανικά. Το παιδί θα πρέπει να βοηθήσει το λαγουδάκι να πάρει και να φάει μόνο 4 από το κάθε είδος λαχανικά (π.χ. 4 καρότα, 4 ντομάτες, κτλ.). Όπως σας είπα ο κυρ Μιχαλάκης μου επιτρέπει να τρώω από τον λαχανόκηπο του μόνο 4 λαχανικά από το κάθε είδος! Βοήθησε με να μαζέψω τα λαχανικά που δικαιούμαι!

5 Βάλε στα λαχανικά που είναι μόνο 4, καρτέλα με τον αριθμό 4!
Άσκηση 3 Στο φόντο υπάρχουν ομάδες λαχανικών: 4 καρότα, 1 μαρούλι, 4 κρεμμύδια, 2 κολοκύθια, 4 λάχανα, 3 ντομάτες, 4 αγγουράκια, 4 μελιτζάνες. Επίσης υπάρχουν και καρτέλες με τον αριθμό 4. Το παιδί πρέπει να βρει τα λαχανικά που είναι μόνο 4 και να τους βάλει από μια καρτέλα με τον αριθμό 4. Βάλε στα λαχανικά που είναι μόνο 4, καρτέλα με τον αριθμό 4!


Κατέβασμα ppt "Ο αριθμός 4 Αιμιλία Αριστείδου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google