Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

« Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός » Της Έρικας Αγγέλικα Γαρμπή Υπεύθυνη καθηγήτρια : Λύχνου Ευτέρπη ΠΕ 02.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "« Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός » Της Έρικας Αγγέλικα Γαρμπή Υπεύθυνη καθηγήτρια : Λύχνου Ευτέρπη ΠΕ 02."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 « Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός » Της Έρικας Αγγέλικα Γαρμπή Υπεύθυνη καθηγήτρια : Λύχνου Ευτέρπη ΠΕ 02

2 Φτιάχνουν τις προσκλήσεις για την παρουσίαση των εργασιών τους Σας π ροσκαλούμε στην π αρουσίαση του βιβλίου της κ. Γαρμ π ή Έρικας « ΔΕΛΤΑ ΧΙ ΚΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ » π ου θα γίνει 0... Α π ριλίου 2016 και ώρα 19:30 στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Παξών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν -π αρουσιάζοντας σχόλια και εντυ π ώσεις - οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου Παξών. Στην εκδήλωση θα π αραβρίσκεται και η συγγραφέας !!! Σας π εριμένουμε !!!!!! Σας π ροσκαλούμε στην π αρουσίαση του βιβλίου της κ. Γαρμ π ή Έρικας « ΔΕΛΤΑ ΧΙ ΚΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ » π ου θα γίνει 0... Α π ριλίου 2016 και ώρα 19:30 στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Παξών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν -π αρουσιάζοντας σχόλια και εντυ π ώσεις - οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου Παξών. Στην εκδήλωση θα π αραβρίσκεται και η συγγραφέας !!! Σας π εριμένουμε !!!!!!

3 Η Α’ Γυμνασίου Παξών σας προσκαλεί την ………………………………, ……Απριλίου 2016,στην παρουσίαση του βιβλίου της Έρικας Γαρμπή: >,που θα πραγματοποιηθεί στην Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Παξών, …………………. …/4/16,ώρα ………. Θα σας το παρουσιάσουμε και θα σας μιλήσουμε για την εμπειρία μας, θα σας πούμε τη γνώμη μας γι’ αυτό και τέλος θα σας προβάλουμε ένα trailer,που φτιάξαμε με βάση το βιβλίο αυτό! Η νεαρή συγγραφέας,στο δεύτερο της αυτό βιβλίο πλέκει, με ευστροφία και χιούμορ, ένα νεανικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας με αστυνομική πλοκή και πυρήνα τον μηχανισμό των Αντικυθήρων και το μυστήριο που κρύβει, ένα θέμα τολμηρό,απαιτητικό και ριψοκίνδυνο.Οι κεντρικοί ήρωες κινούνται μεταξύ πραγματικού και φαντασιακού κόσμου κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Στη συντροφιά μας θα είναι και η ίδια η συγγραφέας!!! Σας περιμένουμε!!!

4 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνδημότες, Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθείτε στην παρουσίαση του βιβλίου " Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός ", ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, με αστυνομική πλοκή από μία φιλόδοξη συγγραφέα με όραμα και προοπτική, την Έρικα Αγγέλικα Γαρμπή. Η παρουσίαση αυτή θα πραγματοποιηθεί από την 1 η Γυμνασίου Παξών, στο χώρο της βιβλιοθήκης του Γυμνασίου Παξών και στις............. μ. μ., ημέρα.................................................... Απριλίου 2016. H συγγραφέας θα λύσει τις απορίες των μαθητών της α΄ τάξης απαντώντας σε ερωτήσεις που θα της υποβάλλουν. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα !!!

5

6

7

8

9

10

11

12  Πώς σας ήρθε η ιδέα να γράψετε το βιβλίο ; Ποιο γεγονός στάθηκε η αφορμή ( ποιο ήταν το ερέθισμα ) για να γράψετε το βιβλίο ;  Με βάση ποιο κριτήριο επιλέξατε τα ονόματα των ηρώων σας ; Συμβολίζουν κάτι ;  Ποιος είναι ο χάκερ ; Αν ο χάκερ ξέρει για το μηχανισμό, θα υπάρξει και δεύτερο βιβλίο στο οποίο ο χάκερ θα κλέβει το μηχανισμό ;  Πόσο καιρό σας πήρε να γράψετε το βιβλίο ;  Το βιβλίο το γράψατε στον υπολογιστή ή με το χέρι στο χαρτί ;  Από μικρή θέλατε να γίνεται συγγραφέας ή κάτι άλλο ; Τώρα είστε μόνο συγγραφέας ή κάνετε και κάποια άλλη δουλειά ;  Σας αρέσει να γράφετε βιβλία για παιδιά και εφήβους ; Γιατί ;  Γιατί σας αρέσει να γράφετε φανταστικές ιστορίες ;  Πώς επηρεάζει το γεγονός ότι είστε συγγραφέας τη ζωή σας / την καθημερινότητά σας ;  Τι είδους βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε ; Ποιο είναι το αγαπημένο σας ;  Τι κάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας ; Τι κάνετε όταν δε γράφετε ;  Τι έχετε να συμβουλέψετε κάποιον που θέλει να γράψει βιβλία ; να γίνει δηλ. συγγραφέας ;

13 Ευχαριστούμε για την παρουσία σας !!!


Κατέβασμα ppt "« Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός » Της Έρικας Αγγέλικα Γαρμπή Υπεύθυνη καθηγήτρια : Λύχνου Ευτέρπη ΠΕ 02."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google