Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΠΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α2 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΚΕΙΜΕΝΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΠΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α2 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΚΕΙΜΕΝΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΠΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α2 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

2 το σεντουκι με τισ 5 κλειδαριεσ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
το σεντουκι με τισ 5 κλειδαριεσ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ

3 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Στο βιβλίο πρωταγωνιστεί ένας απλός άνθρωπος ,ο Τιμόθεος Πέπερμιντ ,ο οποίος ξαφνικά κληρονομεί μια αμύθητη διαθήκη, ενός εκκεντρικού κόμη του Λόρδου Φιλιμπούστερ. Αυτή η κληρονομιά είναι ένας αμύθητος θησαυρός κατά τα λεγόμενα του Λόρδου…. Είναι κλεισμένος σε ένα σεντούκι με 5 κλειδαριές ,του οποίου τα κλειδιά ήταν σε 5 διαφορετικά μέρη του κόσμου… Έτσι αρχίζει η περιπέτεια.

4 O Τιμόθεος ταξιδεύει στα μέρη για να βρει τα κλειδιά

5 ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Ο Ευγένιος Τριβιζάς γεννήθηκε το 1946 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος της Νομικής των Πολιτικών κι Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου των Αθηνών, Διδάκτωρ της Νομικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου κι καθηγητής της Συγκριτικής Εγκληματολογίας του Reading της Αγγλίας. Με την Λογοτεχνία ασχολήθηκε από τα παιδικά του χρόνια .Έχει γράψει μόνο ένα βιβλίο για μεγάλους και πάνω από 100 παιδικά. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 5 γλώσσες, και έχουν περιληφθεί σε αναγνωστικά των ελληνικών και αμερικανικών σχολείων.

6 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Το βιβλίο μου άρεσε πολύ. Ο τρόπος που γράφει ο Τριβιζάς προκαλεί αγωνία για τις εξελίξεις και ενδιαφέρον. Το τέλος είναι απροσδόκητα ευχάριστο. Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο βιβλίο περιπέτειας και σας προτείνω!!!!!

7 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΠΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α2 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΚΕΙΜΕΝΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google