Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!! Ο Ούλι Σούμπερτ γεννήθηκε το 1958 στο Αμβούργο, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Του αρέσουν ο κινηματογράφος, το μπιλιάρδο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!! Ο Ούλι Σούμπερτ γεννήθηκε το 1958 στο Αμβούργο, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Του αρέσουν ο κινηματογράφος, το μπιλιάρδο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!!

4 Ο Ούλι Σούμπερτ γεννήθηκε το 1958 στο Αμβούργο, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Του αρέσουν ο κινηματογράφος, το μπιλιάρδο και τα βελάκια, αλλά αυτό που λατρεύει είναι το ποδόσφαιρο!!! Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως αθλητικός ρεπόρτερ. Από το 1991 γράφει βιβλία για παιδιά και εφήβους!!!!!!!!!!!!!!!

5 Τα πέντε αγόρια εντυπωσιάζονται από το σουτ του Τίμο. Θέλουν να φτιάξουν μια φανταστική ομάδα. Και είναι μεγάλη η χαρά του Τίμο όταν τον καλούν να παίξει μαζί τους, έστω και δοκιμαστικά. Αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής του. Αν τα καταφέρει, θα γίνει δεκτός στην ομάδα. Και τότε... ποιος τον πιάνει! Μια σειρά με ήρωα τον Τίμο, για παιδιά που λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Γιατί, καμιά φορά, το να διαβάζεις για το ποδόσφαιρο είναι πιο συναρπαστικό ακόμα και από το να παίζεις ο ίδιος!

6 Εκδότης ΚΕΔΡΟΣ ΜετάφρασηΚΥΡΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σελίδες100 ISBN960-04-3206-6 Σειρά ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 8 ΕΤΩΝ Έτος έκδοσης 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

7 Α Β Γ

8 ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

9 ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;;;;;;;;

10 ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

11 ΤΕΛΟΣ ?


Κατέβασμα ppt "ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!! Ο Ούλι Σούμπερτ γεννήθηκε το 1958 στο Αμβούργο, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Του αρέσουν ο κινηματογράφος, το μπιλιάρδο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google