Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τεστ Προσωπικότητας Τεστ Προσωπικότητας Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τεστ Προσωπικότητας Τεστ Προσωπικότητας Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τεστ Προσωπικότητας Τεστ Προσωπικότητας Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»

2 Πολύ ενδιαφέρον. Μόνο 4 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν. Πολύ ενδιαφέρον. Μόνο 4 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν. Μην κλέβειες κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος. Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό. Μην κλέβειες κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος. Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό. Είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Μην κλέβεις ! Είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Μην κλέβεις ! ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ!!! ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!

3 ΠΡΟΣΟΧΗ ! Απάντησε τις ερωτήσεις όσο προχωράς! ΠΡΟΣΟΧΗ ! Απάντησε τις ερωτήσεις όσο προχωράς! Υπάρχουν μόνο 4 ερωτήσεις και αν τις δεις όλες πριν τελειώσεις, δεν θα έχεις ειλικρινή αποτελέσματα. Προχώρα σιγά- σιγά και κάνε κάθε άσκηση. Μην κοιτάς τα επόμενα. Υπάρχουν μόνο 4 ερωτήσεις και αν τις δεις όλες πριν τελειώσεις, δεν θα έχεις ειλικρινή αποτελέσματα. Προχώρα σιγά- σιγά και κάνε κάθε άσκηση. Μην κοιτάς τα επόμενα. Πάρε χαρτί και μολύβι για να γράφεις τις απαντήσεις όσο προχωράς! Θα τις χρειαστείς στο τέλος. Πάρε χαρτί και μολύβι για να γράφεις τις απαντήσεις όσο προχωράς! Θα τις χρειαστείς στο τέλος. Αυτό είναι ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο το οποίο μπορεί να σου πει πολλά για τον πραγματικό σου ευατό. Δώσε μία απάντηση για κάθε ερώτηση. Αυτό είναι ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο το οποίο μπορεί να σου πει πολλά για τον πραγματικό σου ευατό. Δώσε μία απάντηση για κάθε ερώτηση.

4 Προχώρησε για να αρχίσεις το τεστ

5 Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα, με τη σειρά προτίμησής σου. Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα, με τη σειρά προτίμησής σου. Αγελάδα ΤίγρηςΠρόβατο ΑλογοΓουρούνι

6 2. Γράψε μία λέξη που περιγράφει κάθε ένα από τα παρακάτω : 2. Γράψε μία λέξη που περιγράφει κάθε ένα από τα παρακάτω :ΣκύλοςΓάταΑρουραίοςΚαφέςΘάλασσα

7 3. Σκέψου κάποιον (που επίσης σε ξέρει και είναι σημαντικός για σένα), τον οποίο μπορείς να τον συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα (μην δώσεις την ίδια απάντηση 2 φορές. Κάθε χρώμα πρέπει να έχει και άλλο όνομα προσώπου) ΚίτρινοΠορτοκαλί ΚόκκινοΑσπρο 3. Σκέψου κάποιον (που επίσης σε ξέρει και είναι σημαντικός για σένα), τον οποίο μπορείς να τον συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα (μην δώσεις την ίδια απάντηση 2 φορές. Κάθε χρώμα πρέπει να έχει και άλλο όνομα προσώπου) ΚίτρινοΠορτοκαλί ΚόκκινοΑσπροΠράσινο

8 4. Τέλος, γράψε το αγαπημένο (τυχερό) σου νούμερο και την αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδος …. 4. Τέλος, γράψε το αγαπημένο (τυχερό) σου νούμερο και την αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδος ….

9 Τελείωσες ?? Παρακαλώ, σιγουρέψου ότι οι απαντήσεις που έδωσες είναι αυτές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ !!

10 Κοίταξε τις ερμηνείες πιο κάτω : (αλλά πριν συνεχίσεις, επανέλαβε την ευχή σου!)

11 Αυτό καθορίζει, τις προτεραιότητές σου στη ζωή! Η Αγελάδα εκφράζει τηνΚΑΡΙΕΡΑ Η Τίγρηςεκφράζει την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ Το Πρόβατο εκφράζει την ΑΓΑΠΗ Το Αλογο εκφράζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Το Γουρούνι εκφράζει τα ΧΡΗΜΑΤΑ

12 Η περιγραφή που έδωσες για το ΣΚΥΛΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητά σου. Η περιγραφή που έδωσες για τη ΓΑΤΑ, υποδηλώνει την προσωπικότητα του συντρόφου σου. Η περιγραφή που έδωσες για τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητα των εχθρών σου. Η περιγραφή που έδωσες για τον ΚΑΦΕ, υποδηλώνει το πως ερμηνεύεις το ΣΕΞ. Η περιγραφή που έδωσες για τη ΘΑΛΑΣΣΑ, υποδηλώνει την ίδια σου τη ζωή.

13 Κίτρινο:Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις ποτέ ! Πορτοκαλί:Κάποιος που υπολογίζεις για πραγματικό σου φίλο. Κόκκινο:Κάποιος που αγαπάς πραγματικά Ασπρο:Η δίδυμη ψυχή σου Πράσινο:Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις για την υπόλοιπη ζωή σου.

14 Πρέπει να στείλεις αυτό το μήνυμα σε τόσα άτομα όσα και ο αγαπημένος (τυχερός) σου αριθμός που σημείωσες πριν, και η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που έβαλες ως αγαπημένη. Αυτό το είπε ο Dalai Lama για την Χιλιετία – απλά χάλασε λίγα δευτερόλεπτα από το χρόνο σου για να το διαβάσεις και να σκεφτείς.

15 Μην πετάξεις αυτό το μήνυμα, το mantra θα φύγει από τα χέρια σου στις επόμενες 96 ώρες. Θα έχεις μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αυτό είναι αλήθεια, ακόμη και αν δεν είσαι προληπτικός

16 Παρακαλά κάνε αυτό. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL MANTRA ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ. Παρακαλά κάνε αυτό. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL MANTRA ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.

17 0-4 άτομα:Η ζωή σου θα βελτιωθεί λίγο 5-9 άτομα:Η ζωή σου θα βελτιωθεί μέχρι εκεί που θέλεις. 9-14 άτομα:Θα έχεις τουλάχιστον 5 εκπλήξεις μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες. 15 ή περισσότερα άτομα: Η ζωή σου θα βελτιωθεί ριζικά και ότι είχες ποτέ σου ονειρευτεί θα γίνει πραγματικότητα


Κατέβασμα ppt "Τεστ Προσωπικότητας Τεστ Προσωπικότητας Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google