Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Τζεφ Κίνι είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών και ο Νο 1 ευυπόληπτος συγγραφέας σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times. Πέρασε τα παιδικά του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Τζεφ Κίνι είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών και ο Νο 1 ευυπόληπτος συγγραφέας σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times. Πέρασε τα παιδικά του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ο Τζεφ Κίνι είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών και ο Νο 1 ευυπόληπτος συγγραφέας σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια Ουάσινγκτον και το 1995 μετακόμισε στη Νέα Αγγλία. Ο Τζεφ ζει τώρα στην νότια Μασαχουσέτη με την σύζυγό του και τους δύο τους γιούς.

3  Τίτλος Βιβλίου : Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 2.  Συγγραφέας :Τζεφ Κίνι  Εκδότης : Ψυχογιός  Το είδος του βιβλίου είναι : Ιστορία  Το πήρα από : Το βιβλιοπωλείο  Αριθμός σελίδων : 226

4  Αυτό το βιβλίο μου αρέσει γιατί είναι πολύ αστείο, είναι πολύ διασκεδαστικό, είναι πολύ ενδιαφέρον, και μας προσφέρει ένα πολύ όμορφο λεξιλόγιο. 10

5  Σε αυτό το βιβλίο ο ήρωας είναι ο Γκρέγκ. Ο Γκρεγκ θέλει να αφήσει πίσω του τις καλοκαιρινές διακοπές ή μάλλον ένα συγκεκριμένο γεγονός. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο ο μεγαλύτερος του αδερφός, ο Ρόντρικ γνωρίζει τα πάντα για το συμβάν που ο Γκρέγκ θέλει να κρύψει. Ωστόσο τίποτα δεν μένει μυστικό ειδικά όταν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ημερολόγιο. Ο ήρωας μας κρατάει το αγαπημένο του ημερολόγιο και σκοπεύει να το κάνει ακόμα για πολλές χρονιές.

6  Το ημερολόγιο και το μυστικό που έκρυβε ένωσε τα δύο αδέρφια. Ο Γκρέγκ και ο Ρόντικ για πρώτη φορά συνεργάστηκαν και βοηθώντας ο ένας τον άλλο κατάφεραν ο Ρόντικ να περάσει στο μάθημα της Φυσικής. Αυτό φυσικά το οφείλει σε ποιόν άλλο; φυσικά τον αδερφό, καταλαβαίνοντας πόσο σημαντικό είναι η αγάπη και η συνεργασία μεταξύ των αδερφιών.

7  Τα βιβλία τα αγαπώ Τα διαβάζω, τα κρατώ, Συναισθήματα μου δίνουν Αγάπη, ομορφιά, μα και γαλήνη. Μας εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο μας Μας χαρίζουν το χαμόγελό μας. Τα βιβλία τα αγαπώ Και πάντα με σεβασμό γι’ αυτά μιλώ.

8 Σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν δύο ήρωες που είναι πολύ αγαπημένοι φίλοι. Δεν είχαν καθόλου μυστικά μεταξύ τους και κάποια νύχτα το κορίτσι είδε ένα παράξενο όνειρο. Αποφάσισε να το μοιραστεί με τον καλύτερο της φίλο. Είδε όνειρο ότι ήταν νεράιδα και είχε κατακτήσει το φεγγάρι.

9 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Ο Τζεφ Κίνι είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών και ο Νο 1 ευυπόληπτος συγγραφέας σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times. Πέρασε τα παιδικά του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google