Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Cultural awareness and expression Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Cultural awareness and expression Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Cultural awareness and expression Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. Πολιτισμική Συνείδηση και Έκφραση Περιεχόμενο Μαθήματος

2 Cultural awareness and expression Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. Στόχοι Μαθήματος Ο στόχος αυτού του εκπαιδευτικού μαθήματος είναι να προβάλει μια νέα οπτική μέσα από την πολιτισμική συνείδηση και την πολιτισμική γνώση. Οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν τον πολιτισμό, τη λογοτεχνία και τη μουσική, τον αθλητισμό, την διακυβέρνηση κτλ των άλλων χωρών. Επιπλέον στόχος είναι η εξοικείωση με πολιτισμικά χαρακτηριστικά, την ιστορία, τις αξίες, τα συστήματα ιδεών και τις συμπεριφορές των μελών ενός άλλου εθνικού συνόλου.

3 Cultural awareness and expression Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. Σκοποί Μαθήματος Ένας γενικός σκοπός είναι η βελτίωση της πολιτισμικής γνώσης των ανθρώπων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Πιο συγκεκριμένα: –Να εξετάσουν την γνώση τους σχετικά με την πολιτισμική συνείδηση. –Να κατανοήσουν τα βασικά σχετικά με την πολιτισμική συνείδηση. –Να είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά των διαφόρων χωρών. –Να κατανοήσουν τα πολιτικά και την διακυβέρνηση στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. –Να βελτιώσουν τη γνώση τους σχετικά με τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς στις χώρες. –Να αυξήσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την πολιτισμική έκφραση γενικότερα. –Να αναπτύξουν διαπροσωπικές ικανότητες.

4 Cultural awareness and expression Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. Δομή Μαθήματος Μάθημα 1: Πολιτισμική Συνείδηση και Γνώση –Εισαγωγικό Τεστ –Πολιτισμική Έκφραση –Πολιτισμική Συνείδηση και Γνώση Μάθημα 2: Διάφορες Πτυχές Πολιτισμού –Πολιτική και Διακυβέρνηση –Θρησκεία –Φαγητό και Ποτό –Πολιτισμικά Σύμβολα –Πολιτισμικά Χαρακτηριστικά –Έθιμα, παραδόσεις και φεστιβάλ

5 Cultural awareness and expression Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. Δομή Μαθήματος –Μουσική και λογοτεχνία –Εθιμοτυπικά και τρόποι –Αθλητισμός –Εθνική και Ευρωπαϊκή πολιτισμική κληρονομιά –Γλωσσική Διαφορά –Παροιμίες για τον Χρόνο Μάθημα 3: Επανάληψη


Κατέβασμα ppt "Cultural awareness and expression Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google