Κριστιάνο Ρονάλντο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Νικόλας Κυρακάκης Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
Advertisements

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ QUIZ: Σας θυμίζουν τίποτα αυτές οι φάτσες;
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
ΗΥ566 RDF ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ Football Championship Αλεβίζου Βασιλική Σερφιώτης Γεώργιος Τριανταφυλλίδου Δέσποινα.
Γυμναστική,Αθλητισμός
ΚΟΥΒΑΡΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Σοφία Μπουλατζέα.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΜΑΣ
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
Εικοσι Χρονια Στην Ιδια Ομάδα, 11 Πρωταθλήματα Αγγλίας, Τέσσερα Κύπελλα, Δυο Τσαμπιονς Λιγκ, Παίκτης Της Χρονιάς Και Αθλητική Προσωπικότητα Της Βρετανίας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ε’1 ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ.
FC Barcelona Ηρακλής Κ. Δημήτριος Κ. Κάνε κλικ εδώ για να επιστεφτείς μία ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ομάδα Click here to visit a site with information.
Ισπανία Λίγα λόγια για την Μπαρτσελονα Ο αγώνας της Μπαρτσελονας
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
Ισπανία Μαδρίτη Αλέξης Μάνος.
ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗΣ: ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΜΗΜΑ: Β1(2)
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Ι Τ ΩΛ Ι Κ Ο.
 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός  Τερματοφύλακες Τερματοφύλακες  Υπολογιστές Υπολογιστές  Ξένοι Τραγουδιστές Ξένοι Τραγουδιστές  Ταινίες Ταινίες  Ολυμπιακοί.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Πετοσφαίρηση Χριστιάννα Λ. Ελενη Ν..
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
F.C. BARCELONA MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κώστας Τσαϊτουρίδης Γιάννης Συμιανάκης Βασίλης Τόλιος.
Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo.
3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου
O Μήτρογλου Ο Κώστας Μήτρογλου (γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας). Είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως.
U.N.I.C.E.F. Οι συμμαθητές.
Ολυμπιακός.
Ο ήρωάς μου Βαγγέλης Μ.. Δημήτρης Διαμαντίδης Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω.
ALLIANZ ARENA.
ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ
ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ CHAPIONS LEAGUE. ΠIΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΟ 2011; REAL MADRIT; BARCELONA; BAYERN;
1o ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ-Α2-2014/15 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2ΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.
Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από.
Γυμνασιο καλυβιων: ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Ισπανία Βαρκελώνη.
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
Οι αγαπημένοι μας ποδοσφαιριστές
ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΟΜΑΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΑΟΥΚΤΣΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΩΛΗΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος Γιάννης Βορρής 20 ο Γυμνάσιο Απρίλιος 2013.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, γνωστό και ως Α1 Εθνική κατηγορία, η οποία αναφέρεται και ως Basket League.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ
MILAN Η Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας,
9o ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Πορτογαλία Γεωργία Φιλίππου.
Πυρροσ δημασ.
Ο Αθλητισμός στη πόλη μας
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ.
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
OI 11 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ.
Κολομβία Η Κολομβία είναι χώρα που βρίσκεται στην βορειοδυτική γωνία της Λατινικής Αμερικής, με έκταση τ.χλμ. και πληθυσμό κατοίκους.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κριστιάνο Ρονάλντο

Cristiano Ronaldo Ο Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro γνωστός ως Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την Ρεάλ Μαδρίτης και για την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας

Ρεάλ Μαδρίτης Τον Ιούνιο του 2009 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κόστος 105 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί για μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

στην Πορτογαλία Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 στο Φούντσαλ της Μαδέρα στην Πορτογαλία. Έχει ένα αδελφό τον Ούγκο και δυο αδελφές, τις Έλμα και Κάτια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Από μικρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, παίζοντας αρχικά σε μικρές ομάδες της περιοχής. Αργότερα πήγε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2003 πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

τη Χρυσή Μπάλα Με τη Μάντσεστερ κέρδισε πολλούς τίτλους, ανάμεσά τους τρία πρωταθλήματα Αγγλίας και μια φορά το Champions League. Το 2008 τιμήθηκε με Μπάλα, από το περιοδικό France τη Χρυσή Football.[

2010 πήρε το champions league με την Ρεάλ

Μπαρτσελόνα Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε ΛίμαΗμερομηνία γέννησης18 Σεπτεμβρίου 1976 (1976-09-18) (36 ετών)Τόπος γέννησηςΜπέντο Ριμπέιρο, ΒραζιλίαΎψος1,83 mΘέσηΕπιθετικόςΟμάδες νέωνΠερίοδοςΟμάδα1986-1989 Tennis Club Valqueire1989-1990 Σάο Κρουζέιρο34(34)1994-1996 Αϊντχόφεν46(42)1996-1997 Μπαρτσελόνα37(34)1997-2002 Ίντερ68(49)2002-2007 Ρεάλ Μαδρίτης127(83)2007-2008 Μίλαν20(9)2009-2011 ΣΚ Κορίνθιανς52(29)Σύνολο384(280)Εθνική ομάδαΠερίοδοςΟμάδαΣυμμ.†(Γκ.)†1993 Βραζιλία U177(5)1996 Βραζιλία U238(6)1994-2011 Βραζιλία98(62)* Οι συμμετοχές και τα γκολ στις προηγούμενες ομάδες υπολογίζονται μόνο για τα τοπικά πρωταθλήματα. ). Ο Ρονάλντο είναι διάσημος Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι γνωστός με το προσωνύμιο "Φαινόμενο

επαγγελματικό ποδόσφαιρο Γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1976[1]. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2004 συμπλήρωσε τις 500 συμμετοχές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Την ίδια χρονιά, ο Πελέ τον ονόμασε ως έναν από τους 125 σημαντικότερους εν ζωή ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Ο Ρονάλντο Το 2000 ανέλαβε και φιλανθρωπικό έργο, καθώς έγινε Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως από τα Ηνωμένα Έθνη. Ο Ρονάλντο ήταν από τους πιο επικίνδυνους επιθετικούς κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1990 καθώς και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Χρυσή Μπάλα Κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Μπάλα ,δηλαδή το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη,το 1997. Δεύτερος εκείνη την χρονιά ήταν ο Μιγιάτοβιτς και τρίτος ο Ζιντάν

Λιονέλ Μέσσι συνεχώς θέλοντας να ξεπεράσει τον μεγάλο του αντίπαλο Λιονέλ Μέσσι για την κορυφή του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Μια παρουσίαση από τον Δημήτρη Τμήμα Δ2