Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πυρροσ δημασ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πυρροσ δημασ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πυρροσ δημασ

2 Ονοματεπώνυμο : Αναστασία Ρόβα Κική Μακρίδου Μαρία Σαρηγιαννίδου . Ε , ΣΤ Δημοτικού Σχολείου Ελάφου- Έξοχης Έτος : 24/1/2017

3 Περιεχόμενα : Φωτογραφίες ......1 Βιογραφία …..5 Επιδόσεις …..6
Φωτογραφίες Βιογραφία …..5 Επιδόσεις …..6 Χαρακτήρας…7 Σχόλια…..8

4 Πυροσ δημασ σαν βουλευτησ

5 Βουλευτησ ο πυροσ δημασ

6 Ολυμπιονικησ ο πυροσ δημασ

7 Το χρυσο μεταλλιο που τον έφερε στην πρωτη θεση

8 Περίληψη : Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να παρουσιάσουμε τον αθλητή που θαυμάζουμε όλες μας και αποτελεί το πρότυπο μας. Για τον σκοπό αυτό ,πήρα πληροφορίες από το διαδίκτυο και από την Βικιπαίδεια .Πρόκειται για τον Πύρο Δήμα ,αθλητή της άρσεις βαρών με εξεραιτικές επιδόσεις σε διεθνείς και παγκόσμιους αγώνες. Βασικό του γνώρισμα η επιμονή και η προσπάθεια ,χαρακτηριστικά απαραίτητα σε όλες τις πτυχές της ζωής του ανθρώπου. Λέξεις κλειδιά : αθλητής , ολυμπιονίκης της άρσης βαρών.

9 Βιογραφικο : Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1971 στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Έχει ύψος 1,72μ. και αγωνιζόταν στη κατηγορία των 85κ.. Υπήρξε αθλητής του Α.Ο Νέας Σμύρνης Μίλων. Έχει σπουδάσει σε κλάδο της γεωπονίας και της παιδαγωγικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Φέρει τον βαθμό του ταγματάρχη πεζικού του ελληνικού στρατού.

10 ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ : Στην ολυμπιάδα της Αθηνάς το 2004 κατέλαβε την τρίτη θέση. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, στην Βαρκελώνη το 1992 στην κατηγορία των 82,5κ., στην Ατλάντα το 1996 στην κατηγορία των 83κ.. και στο Σύδνεϋ το 2000 στην κατηγορία των 85 κιλών. Στην κατοχή του έχει ακόμη τρεις παγκόσμιους τίτλους στο σύνολο (1993, 1995 και 1998) και ένα Ευρωπαϊκό (1995). Για τις διακρίσεις του έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές καλύτερος αθλητής της χρονιάς στο ετήσιο δημοψήφισμα των αθλητικών συντακτών της Ελλάδας (1992, 1993, 1995, 1996). Έχει μείνει στην ιστορία με δύο παγκόσμια ρεκόρ τα οποία θα ζουν αιώνια, καθώς τα είχε πετύχει στη κατηγορία των 83κ., η οποία δεν υπάρχει πια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Σήκωσε τότε 180κ. στο αρασέ και 392,5κ. στο σύνολο.

11 Σχολια : Ο Πύρος Δήμας είναι ένας από τους καλύτερους Αρσιβαρίστες στην Ευρώπη. Έχει καταφέρει να Κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια επειδή Γυμναζότανε και γενικά ασχολούταν με τον Αθλητισμό , η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι το 2000 στο Σύδνεϋ με βάρος 85 κιλών και Κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο.

12 ΧΑΡΑΚΤηΡΑΣ Ο Πύρος Δήμας είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας που έχει καταφέρει πολλά . Ήταν ολυμπιονίκης , πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έχει οικογένεια


Κατέβασμα ppt "Πυρροσ δημασ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google