YOUTUBE Σερασίδης Γιώργος, συντάκτης κειμένου Θέμης Σαχαρίδης, αφηγητής κειμένου Τζήκας Γιώργος, ευρετής π ληροφοριών Σκού π ρας Βασίλης, βοηθός συντάκτη.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» Τμήμα Γ1 Γυμνασίου Με τι θα ασχοληθούμε σήμερα…
Advertisements

Διαδικτυακός εκφοβισμός
Κατασκευή σχολικού ιστότοπου Οι μαθητές της Α΄ Λυκειου που ανέλαβαν το project με θέμα «κατασκευή σχολικού ιστότοπου» χωρίστηκαν σε έξι ομάδες. Σε κάθε.
Κατασκευή & Προώθηση Ιστοσελίδων
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου.
Αξιοποίηση – Αξιολόγηση ιστοσελίδων, ιστοχώρων και πυλών
Τι είναι wiki; Μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν και να διαμορφώσουν το περιεχόμενό της.
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ WIKI ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ PROJECTS ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ.
ΟΙ “MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ
Μίγδη Άννα Πληροφορίες για οδοντίατρους και ασθενείς στο διαδίκτυο.
Ιδέες Συνεργασιών Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται κυρίως στους χρήστες που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα eTwinning αλλά δεν έχουν συνάψει ακόμα συνεργασία.
Υπηρεσίες Διαδικτύου Βαμβακάς Δημήτριος Καθηγητής Πληροφορικής ΓΕΛ Σάμου.
Οδοντιατρική πληροφορική
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ The ecologists Τσαλαμανδρή Αθανασία Δεύτου Ασπασία
Γραπτη εργαςια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
BLOGS ΚΑΙ WIKIS Εργαλεία WEB 2.0. Blogs  Το Βlog λέξη είναι η συντομευμένη εκδοχή του weblog.  Blog είναι το είδος της ιστοσελίδας, που συνήθως συντηρείται.
Παρουσίαση από τους μαθητές της 5Α Τάξης Anna Thomas Οι απόψεις των παιδιών και των δασκάλων για τη σχολική στολή.
Ατομικό έργο Προβληματισμοί και προτάσεις για τη διδασκαλία του μαθήματος Γιάννης Τούρλος, ΠΕ 17 Ηλεκτρολόγος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών.
Παρουσίαση Για Το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.
Ερευνητικη εργασια (project) β’ ταξη τομεασ πληροφορικησ
Οι ιστοσελίδες ως πηγές πληροφόρησης και η αξιοπιστία τους
Facebook. Μέλη της ομάδας: Μέλη της ομάδας: Σοφία Βισκαδούρου Σοφία Βισκαδούρου Δέσποινα Αγγελίδου Δέσποινα Αγγελίδου.
E-Bay 1η Φάση Εργασίας - : Γιάννης Μοντίν: Υπεύθυνος συλλογής πληροφοριών, υπεύθυνος παρουσίασης, υπεύθυνος σύνδεσης υλικού Παρασκευάς Πιτσιάνης: Υπεύθυνος.
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT) Αναζήτηση κατάλληλων εκπαιδευτικών εργαλείων του διαδικτύου και δημιουργία οδηγών χρήσης για την αξιοποίησή τους στην εκπαιδευτική.
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT)
7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-Λ.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
Πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δραστηριότητα: Ας βοηθήσουμε τη Γεωργία και τον Παντελή.
Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ-4ο ΓΕ.Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το Ιστολόγιο μας.
Εφαρμοσμένη Πληροφορική για εκπαιδευτικούς Δημήτρης Αντωνόγλου Νοε 2010.
“MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Πολυμέσα είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών.
ΕφαρμογΕς οδοντιατρικης πληροφορικης
ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ Λογοτεχνία – Γλώσσα Ονόματα μαθητών Ασλανίδου Νεκταρία – Χριστίνα Α1 Τουλούμη Αντιγόνη Α4 Αραούζου Βαρδαλάχου Αθηνά Α1 Νικοδημητροπούλου.
Σύνδεση στόχου με Πληροφορική 1 Παραδείγματα κριτικής σκέψης –Δημιουργία ιστοσελίδας ή video clip με καθορισμένα κριτήρια για ένα θέμα της επικαιρότητας.
Τι είναι το wiki; Wiki και φιλολογικά μαθήματα. Λεωφορείο στη Χαβάη! γρήγορα – γρήγορα!
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
Youtube Youtube 1η Φάση Εργασίας - : 1η Φάση Εργασίας - : Μπούφτα Λεμονία:Υπεύθυνη συλλογής πληροφοριών,Υπεύθυνη αξιολόγισης εργασίας Μπούφτα Λεμονία:Υπεύθυνη.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ
«Ασφαλές Διαδίκτυο» ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας Τρίτη 4/2/2015 ΓΕ.Λ. Φιλοθέης πρόγραμμα Comenius Regio: «Εκφοβισμός των εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης.
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο!
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 7: Υπηρεσίες Αναζήτησης στον Παγκόσμιο Ιστό Λέξεις Κλειδιά: Διεύθυνση Ιστοσελίδας (URL), Θεματικοί Κατάλογοι, Λέξεις Κλειδιά (Key.
Οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα. Είσοδος στο μάθημα Ανοίγετε τον Internet Explorer στον ιστότοπο
Συνεδρία 8 Wikis Συστάδα 3.
Εκπαίδευση Microsoft® Office Access 2007
Εκπαιδευτικό Σενάριο Μάθημα: Κτιριακά Έργα Τάξη: Β’ ΕΠΑΛ Εισηγητές: Μερτίκα Ευθυμία Ράζου Δέσποινα ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΚΤΙΡΙΩΝ.
Εκπαίδευση Microsoft® Office
Η εκπαίδευση δεν ήταν πάντοτε όπως σήμερα ….
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Από το Web1.0 στον Web X.0 Καλτιριμτζής Ελ. Ιωάννης
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
ΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ.
Αυδίκος Αθανάσιος – Πήχας Στέφανος
Αναζητώντας στοιχεία για την ζωή των προσφύγων στην Ελλάδα
Πασχάλης Νικολόπουλος
Κάνε διπλό κλικ πάνω στην εικόνα και ανοίγει το power point
Παρουσίαση της ύλης του μαθήματος «Εφαρμογές Υπολογιστών»
Το Διαδύκτιο είναι μέρος της καθημερινότητά μας;
ΣΙΤΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
~ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Π.Α~ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
γράψτε το Θέμα Εργασίας
Κοινωνικά Δίκτυα στο Internet
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Ο μοτοσικλετιστής Μαρίας Κέντρου-Αγαθοπούλου
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Ερευνητικη εργαςια Α΄ Λυκειου Τιτλος: "Τροποι ψυχαγωγιας των εφηβων" Τμημα : Α5 δευτερο τετραμηνο γΕΛ Παιανιας, ςχολικο ετος:
Δραστηριότητα Νορβηγικό βίντεο!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

YOUTUBE Σερασίδης Γιώργος, συντάκτης κειμένου Θέμης Σαχαρίδης, αφηγητής κειμένου Τζήκας Γιώργος, ευρετής π ληροφοριών Σκού π ρας Βασίλης, βοηθός συντάκτη

Ανάπτυξη & περιγραφή Chad Hurley, Steve Chen και Jawed Karim Chad Hurley, Steve Chen και Jawed Karim γνωριμίες γνωριμίες Internet Internet Video-sharing website Video-sharing website Clips Clips Google Inc. Google Inc. Adobe Flash Player plug-in Adobe Flash Player plug-in

Εισαγωγή Σκοπός της εργασίας μας είναι να παρουσιάσουμε την ιστοσελίδα,YouTube και την χρησιμότητα του στο ευρύ κοινό. Σκοπός της εργασίας μας είναι να παρουσιάσουμε την ιστοσελίδα,YouTube και την χρησιμότητα του στο ευρύ κοινό. Θεωρούμε σημαντικό το θέμα μας,γιατί είναι μια σελίδα στην οποία μπορείς να βρεις σημαντικά βίντεο της επικαιρότητας και να ψυχαγωγηθείς με μουσικά videoclip. Θεωρούμε σημαντικό το θέμα μας,γιατί είναι μια σελίδα στην οποία μπορείς να βρεις σημαντικά βίντεο της επικαιρότητας και να ψυχαγωγηθείς με μουσικά videoclip. To Youtube είναι ένας διαδικτυακός τόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην εκπαίδευση.Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν πώς να χειρίζεσαι διάφορα προγράμματα, μπορείς να ασκηθείς στην πληροφορική μαθαίνοντας πώς να μεταμορφώνεις βίντεο και πώς να τα ανεβάζεις στο διαδίκτυο. To Youtube είναι ένας διαδικτυακός τόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην εκπαίδευση.Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν πώς να χειρίζεσαι διάφορα προγράμματα, μπορείς να ασκηθείς στην πληροφορική μαθαίνοντας πώς να μεταμορφώνεις βίντεο και πώς να τα ανεβάζεις στο διαδίκτυο.

Το δημιούργημά μας Το βίντεο που έφτιαξε η ομάδα μας,αφορά τον αθλητισμό και συγκεκριμένα την καλαθοσφαίριση.Παρουσιάζουμε την ιστορία του αθλήματος σε συνδυασμό με την εικόνα ενός αθλητή που εξασκείται εκείνη την στιγμή. Το βίντεο που έφτιαξε η ομάδα μας,αφορά τον αθλητισμό και συγκεκριμένα την καλαθοσφαίριση.Παρουσιάζουμε την ιστορία του αθλήματος σε συνδυασμό με την εικόνα ενός αθλητή που εξασκείται εκείνη την στιγμή.

VIDEO HOW TO UPLOAD A VIDEO ON YOUTOUBE cwOaZM cwOaZM cwOaZM cwOaZM

Πηγές- Βιβλιογραφία Internet στην ιστοσελίδα Internet στην ιστοσελίδα

Η γνώμη σας Εκείνο που μας άρεσε ήταν το ότι μάθαμε να χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα office power point,το οποίο θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε στο μέλλον εργασίες σχετικά με θέματα που μας αρέσουν.Το πρόβλημα πού αντιμετωπίσαμε ήταν το ότι δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί η ομάδα λόγω διαφορετικών προγραμμάτων του καθενός,πράγμα που κατέστησε δύσκολη την συνεργασία μας.

Η γνώμη σας Η εργασία μέσω facebook είχε σαφείς οδηγίες και χρήσιμα παραδείγματα αλλά ήταν απρόσωπη γιατί έτσι χάνεται η επαφή με τον καθηγητή.

Τέλος Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν να βγάλουμε εις πέρας αυτή την εργασία, που πιστεύουμε να σας αρέσει.