Συνέντευξη με στόχο την συμπλήρωση ερωτηματολογίου με τον κ.Γεώργιο Οικονόμου Προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
CLASS 6B Οι απόψεις των παιδιών για τα ζώα και οι τρόποι
Advertisements

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2-ΕΝΟΤΗΤΑ 5 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ
ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το μέλλον έρχεται προς το παρόν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Μιχάλης Δερτούζος Διακεκριμένος καθηγητής στο.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ The ecologists Τσαλαμανδρή Αθανασία Δεύτου Ασπασία
Δημοτικός Οργανισμός Υγείας & Κοινωνικών Θεμάτων Δήμου Βόλου Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Προσφοράς του Δ.Ο.Υ.Κ “ Volo”
ΘΕΜΑ: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ
Τι είναι το Σχέδιο Εργασίας (Project) και τι μέθοδος Project;
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
Ιστοριογραφία Η επιστήμη που καταγράφει σε χρονολογική σειρά την πορεία των γεγονότων σε ένα ανθρώπινο σύνολο μιας ορισμένης χρονικής περιόδου.
Παρατηρητήριο Media Terra
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ.
 Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα  Ε.Ο.Κ..
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Γραφείο Ποιότητας Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Αρχαίες Νέες Τεχνολογίες
Όνομα μαθητή / τριας , Καπετανέα Μάρθα
Ομάδα: Πανδώρα &Πλάτωνας.. Το συμβόλαιο μας Σήμερα Παρασκευή 04/10/2013 συγκεντρωθήκαμε για να συντάξουμε το συμβόλαιο της ομάδας ‘’Πανδώρα και Πλάτωνας’’,
Χριστίνα Φ. Βαμβούρη Σχ. Σύμβουλος ΠΕ02 Δράμας Δράμα 5/11/2013
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ «ΔΙΑΛΟΓΟ»
Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Μουσείο της Βεργίνας
Συνέδριο ΕΕΕ, 27-28/1/2005 Αρχές και σκέψεις για την έρευνα, την μεταπτυχιακή εκπαίδευση, και την καινοτομία-οικονομική ανάπτυξη Ευάγγελος Γογγολίδης,
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Στοχοκεντρική προσέγγιση Προγραμματισμός Χρόνου Τριμήνου Μήνα Εβδομάδας Ημέρας Αξιολόγηση Αρχική Ενδιάμεση – Διαμορφωτική Αναστοχασμός.
Επιμορφωτικό -Βιωματικοσεμινάριο Η χειροσφαίριση στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Τρίτη 16 Δεκεμβρίου2014, ώρα 12:00 3ο Δημοτικό Σχολείο Υμηττού ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 4ου & 22ου ΔΗΜ. ΣΧ. ΕΥΟΣΜΟΥ
Ημερίδα 4 Πορεία των διαδικασιών Διασφάλισης της ποιότητας 15 Νοεμβρίου 2012.
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Λογισμικού “21 εν πλω" Σεραφείμ Ι. Ζώτης Υποψήφιος Επιμορφωτής ΠΑΚΕ Θεσσαλίας Εργασία 5 ης ενότητας Εκπαιδευτικού Υλικού.
Ερευνητική εργασία «Φύλα και επαγγέλματα»
ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ Λογοτεχνία – Γλώσσα Ονόματα μαθητών Ασλανίδου Νεκταρία – Χριστίνα Α1 Τουλούμη Αντιγόνη Α4 Αραούζου Βαρδαλάχου Αθηνά Α1 Νικοδημητροπούλου.
Εκπαίδευση σταδιοδρομίας στο ελληνικό δημοτικό σχολείο
Χορός-Κίνηση-Έκφραση
“ Διαφορετική συμπεριφορική στάση των γονιών απέναντι στο έφηβο κορίτσι και στο έφηβο αγόρι ”.
ΜΑΘΗΤΗΣ : ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΕΡΚΟΥΛΑΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΗΜ / ΝΙΑ : 6/3/15 ΥΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Γ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ.
Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας - Διαδικασία της Αυτοαξιολόγησης (ΑΕΕ) 2 ο Βήμα: Επιλογή και διαμόρφωση Σχεδίου Δράσης Σχολικοί Σύμβουλοι.
«ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ»
«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
Υπεύθυνοι ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Παπακίτσος Ευάγγελος Θεολογής Ευάγγελος
Η ΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ Πολιτιστικό πρόγραμμα των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του12 ου δημοτικού σχολείου Πατρών. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Μπεντενίτη Ειρήνη.
Σεμιναριο 9 σεπτεμβριου 2014
Πρακτική Άσκηση 2013 – 2014 Ιωσηφίδης Σταύρος Καραγγέλης Κωνσταντίνος
Γνωριμία με το βιβλίο της… Γ’ ΤΑΞΗΣ. Αυτή τη σχολική χρονιά θα γνωρίσετε σύγχρονα ρεύματα μουσικής δημιουργίας από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο μουσικό.
1 Ανώνυμη Εταιρεία Ι ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΠΑΤΣΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2010.
Θέμα: «Η κοινωνική θέση της γυναίκας και η θέση της στη θρησκεία»
Παρουσίαση Δαδικτυακού Τόπου Δήμου Πειραιά Δήμος Πειραιά Τμήμα Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης.
Grundtvig Learning Partnership Parents-School-Children: Learning by doing together Γονείς – Σχολείο – Παιδιά: Μαθαίνουμε μέσα από κοινές δραστηριότητες.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
Υπεύθυνοι Προγράμματος: Προδρόμου Χρυσούλα (ΠΕ. 05) Γαβριηλίδου Ευθυμία (ΠΕ. 02) Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης Τμήμα: Γ2 Επιμέλεια:
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
Πηγή: Ματσαγγούρας, Η. (2000) Ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και μάθηση
Έρευνα ανίχνευσης στάσεων σχετικά
Παρουσίαση στο Slideshare «Η ελληνική εκπαιδευτική blogoσφαιρα»
1ο Βήμα: Γενική εκτίμηση της εικόνας του σχολείου
Ευάγγελος Αλμπανίδης Καθηγητής
Σχολική Δραστηριότητα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Στα πλαίσια της ενότητας της Γλώσσας «Ατυχήματα» και της θεματικής ενότητας των Μαθηματικών «Συλλογή και επεξεργασία δεδομένων», αποφασίσαμε να εκπονήσουμε.
Ταλαντώσεις Πρόταση διερευνητικής μάθησης
ΜΝΗΜΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ
5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Βασίλης Κ. Λευτέρης Μ . Γκόρικ Χ.
Τσίτσκαρη Ε. ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ Μάθημα 263 Τσίτσκαρη Ε.
Υπηρεσιακα συμβουλια - συνελευσεισ
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «……Τίτλος…»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( PROJECT)
Επίσκεψη στο Κέντρο της Πάφου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ενότητα 7 Επιχειρηματολογικό Κείμενο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Συνέντευξη με στόχο την συμπλήρωση ερωτηματολογίου με τον κ.Γεώργιο Οικονόμου Προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Δάφνης-Υμηττού

Ποιος έχει την ευθύνη για την ονοματοδοσία των οδών του Υμηττού; o Το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνέρχεται και έπειτα από συνεδρίαση και παρουσίαση των προτάσεων αποφασίζει με πλειοψηφικές διαδικασίες. o Η συνεδρίαση καταγράφεται στα πρακτικά του δήμου.

Με ποια κριτήρια δίνονται τα ονόματα; Τα ονόματα αντλούνται από τους παρακάτω τομείς: Τέχνη Ιστορία και κυρίως η αρχαία ιστορία Μεγάλοι φιλόσοφοι Προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στον Δήμο ή γενικά έχουν προσφέρει και κατάγονται από τον Δήμο μας.

Με ποια κριτήρια δίνονται τα ονόματα; Όσοι έχουν προσφέρει στην παιδεία Όσοι έχουν προσφέρει στην επιστήμη με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γ.Παπανικολάου ο οποίος δημιούργησε το τεστ ΠΑΠ και με αυτόν τον τρόπο έσωσε από τον καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας εκατομμύρια γυναίκες. Αλλά και αθλητές.

Είναι εφικτή η μετονομασία των οδών; Με ποια διαδικασία. Η μετονομασία των οδών είναι εφικτή. Μετά από πρόταση που κατατίθεται στο δημοτικό συμβούλιο. Αφορμή είναι κάποιο πρόσφατο γεγονός στο οποίο συμμετείχε ένα ντόπιο πρόσωπο. Παράδειγμα είναι οι ολυμπιονίκες οι οποίοι ως έλληνες τιμώνται.

Υπάρχουν αντιδικίες στις μετονομασίες των οδών; Υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα; Βεβαίως και υπάρχουν αντιδικίες διότι στα δημοτικά συμβούλια υπάρχουν μέλη πολλών παρατάξεων και δεν είναι εφικτό να υπάρχει σύγκληση απόψεων Παράδειγμα είναι όσοι συμμετείχαν στην εθνική αντίσταση που υπάρχουν πολλοί επικριτές τους λόγω των αμφιλεγόμενων πράξεων τους.

Υπάρχει σύγχυση όταν γίνονται μετονομασίες; Στα συμβόλαια αγοράς για παράδειγμα είναι γραμμένη η παλαιά ονομασία της οδού. Εφόσον κάποιος θέλει να κάνει κάποια αγοραπωλησία πρέπει να έρθει σε επαφή με τον Δήμο ώστε να του παραχωρήσουν μια βεβαίωση για την μετονομασία της οδού.

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν είχαν συναποφασιστεί από τους μαθητές που διενεργούν την συγκεκριμένη ερευνητική εργασία και από τον υπεύθυνο καθηγητή κ.Βογιατζή. Η συνέντευξη του κ.Οικονόμου δόθηκε στον χώρο του δημαρχείου Δάφνης Υμηττού στους μαθητές Γ. Δανιήλ και Αλ. Διοσκουρίδη οι οποίοι και επιμελήθηκαν αυτήν την παρουσίαση.