Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χορός-Κίνηση-Έκφραση

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χορός-Κίνηση-Έκφραση"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χορός-Κίνηση-Έκφραση
Υποθέματα: Ο χορός στην καθημερινή ζωή και τα συναισθήματα που εκφράζει Χορός και διασκέδαση

2 Η ομάδα μας : ΣΟΥΡΙΚΑΤΕΣ Ακριτίδου Ζωή Γκάργκαλη Αποστολία Μαντατζή Ιωάννα Σαμαρά Μαριαρένα

3 Εισαγωγή: Ο χορός είναι ο παλαιότερος τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων του ανθρώπου και θεωρείται ότι είναι η πρώτη μορφή τέχνης που εμφανίστηκε πάνω στον πλανήτη. Μέσα από αυτόν ο άνθρωποs δίνεται ολόκληρος σώμα, καρδιά και πνεύμα.

4 Με τι ασχοληθήκαμε: Σύνταξη ερωτηματολογίων
Συνέντευξη από επαγγελματία χοροδιδάσκαλο Δημιουργία γραπτής εργασίας

5 Σύνταξη ερωτηματολογίων
Αφού αποφασίσαμε σαν τμήμα τα υποθέματα με τα οποία θα ασχοληθεί κάθε ομάδα η δική μας ανέλαβε να συντάξει το ερωτηματολόγιο το οποίο παραθέτουμε παρακάτω καθώς και το γράφημα με μία από τις ερωτήσεις που συσχετίζεται με το θέμα μας.

6

7

8 Η συνέντευξη μας. Αφού ήρθαμε σε επαφή με έναν επαγγελματία χορευτή και χοροδιδάσκαλο (Χρήστος Ατματζίδης) , καταγράψαμε τις ερωτήσεις μας και βρεθήκαμε μαζί του για να γίνει η συνέντευξη. Αντλήσαμε πολλές πληροφορίες και τον ευχαριστούμε πολύ . Παρακάτω είναι οι ερωτήσεις που του κάναμε. Βέβαια οι ερωτήσεις διακλαδώθηκαν και πήραν τη μορφή συζήτησης . Θα ακολουθήσει και μία απάντηση ως δείγμα.

9

10 Μια ενδεικτική απάντηση:
-Πιστεύεις ότι οι μαθητές σου εκφράζονται μέσα από το χορό και ξεχνάν τα προβλήματα τους; Όχι όλοι. Υπάρχουν μαθητές που θέλουν πραγματικά να χορεύουν και αγαπάν το χορό . Αυτοί εκφράζονται και ξεχνιούνται . Υπάρχουν μαθητές που βλέπουν το χορό σαν αγγαρεία και πηγαίνουν για να αναδειχτούν ή γιατί πάει η παρέα τους. Ήρθαν πολλοί στο μάθημά μου για διαφορετικούς λόγους. Κάποιοι βαριόταν να βελτιωθούν , φαίνεται στο άτομο. Δεν δείχνουν όλοι το ίδιο ενδιαφέρον.

11 Η γραπτή εργασία. Τέλος , εργαστήκαμε στη συγγραφή της γραπτής εργασίας την οποία και παραδώσαμε στον υπεύθυνο καθηγητή κ. Μακρή Βάιο. Αναφερόμαστε στην ιστορία του χορού , στη σημασία του χορού στη ζωή μας, αναλύουμε τον όρο «χοροθεραπεία» , επισημαίνονται τα συναισθήματα που εκφράζονται μέσα από το χορό ,τη χρησιμότητα σε κάθε στάδιο της ζωής μας , τα οφέλη του χορού , και ποικίλα άλλα θέματα καθώς και φωτογραφικό υλικό.

12 Κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και ζήστε την πιο έντονα!!!
Χορέψτε!! Κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και ζήστε την πιο έντονα!!!

13 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του πρότζεκτ κύριο Μακρή Βάιο για την πολύτιμη βοήθεια του και τις συμβουλές του για σωστή καθοδήγηση !

14 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

15 είναι συναισθηάτων Ο χορός ο παλαιότερος τρόπος έκφρασης των του ανθρώπου και Βιβλιογραφία /dance/ dance-and–music–the–most–tied–arts/playlists-for-all-dances είναι πρώτη θεωρείται , ότι η ορφή τέχνης , που εφανίστηκε πάνω στον πλανήτη ας


Κατέβασμα ppt "Χορός-Κίνηση-Έκφραση"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google