Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Οδηγός εγγραφής στην Τηλεμάθεια.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
Το φόρουμ κάθε Τριγλιανού Απόγονου
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Δημιουργια ιστοριογραμμησ στο
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”
Πως βάζουμε τίτλους και κείμενα στα video μας σε 8 βήματα.
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Γνωριμία με το Scratch.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ
Γιάννης Μόκιας Επιμόρφωση Β Επιπέδου Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
Εισαγωγή στο Blackboard
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
Γνωριμία με τις Ιδεοκατασκευές
1 Δράση 7. Σύνδεση σχολείου και κοινότητας Υποδράση 7.2. Ανάπτυξη πλαισίου συνεργασίας σχολείου με κοινότητες μεταναστών, ΜΚΟ και κοινωνικούς λειτουργούς.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
Οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα. Είσοδος στο μάθημα Ανοίγετε τον Internet Explorer στον ιστότοπο
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Δημιουργία Λογαριασμού
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Σύνδεση στην πλατφόρμα
Ομάδες στο Google.
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Το εκπαιδευτικό περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών AppInventor
Προκειμένου να κάνετε τις επόμενες εργασίες ,θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στο gmail.com και να μου τον στείλετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΩΡΙΣ.
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Πηγαίνετε στο YouTube και κάνετε copy το link της Κωνσταντίνας Πετροδασκαλάκη (Σνούκερ!Τι είναι και πώς.
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Δημιουργiα Forum …με φόρα στα fora* !!! στο
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ομάδες στο Google

Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν και να συνεργάζονται με ένα πάτημα του ποντικιού. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ομάδες όπως βλέπετε στην οθόνη:

Ξεκινώντας Εφόσον έχετε λογαριασμό Gmail μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας/τις δικές σας ομάδες στο Google. Μπαίνετε ή κάνοντας login στο Gmail και πηγαίνοντας στο μενού περισσότερα

ή απευθείας από την αρχική σελίδα του Google και στο μενού περισσότερα:

στη συνέχεια … Αφού κάνετε κλικ στο περισσότερα, θα ανοίξει το παρακάτω μενού: Κάνετε κλικ στην επιλογή Ομάδες.

Δημιουργία Ομάδας Αμέσως θα ανοίξει η οθόνη: Κάνετε κλικ στην επιλογή

Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή «Δημιουργείστε μια ομάδα», ανοίγει η επόμενη οθόνη: για να καταχωρήσετε τα στοιχεία της ομάδας σας.

Καταχώρηση Στοιχείων Πρώτο βήμα Δίνετε όνομα στην ομάδα σας και δημιουργείτε μια διεύθυνση για το ταχυδρομείο της. Στη συνέχεια κάνετε μια σύντομη περιγραφή, για το περιεχόμενο της ομάδας. Επιλέγετε την προσβασιμότητα της ομάδας, ανάλογα με το ποιοι θέλετε να την επισκέπτονται/να γίνουν μέλη. Αν η ομάδα σας θέλετε να είναι κλειστή επιλέγετε το τελευταίο και απευθύνετε εσείς προσκλήσεις στα μέλη. Και τέλος κάνετε κλικ Στη Δημιουργία.

Τα επόμενα δύο βήματα αφορούν στις ρυθμίσεις που θα κάνετε αφού δημιουργήσετε την ομάδα σας και φυσικά στην αποστολή προσκλήσεων σε όσους επιθυμείτε να γίνουν μέλη. Το πρώτο βήμα κλείνει με μια επαλήθευση που σας ζητά το σύστημα: Και κλικ στη Δημιουργία.

Δεύτερο Βήμα-Ρυθμίσεις Μόλις δημιουργήσετε την ομάδα σας πηγαίνετε στο μενού δεξιά στην αρχική σελίδα και προχωρείτε στις ρυθμίσεις:

Κάνετε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, προσωποποιώντας την ομάδα.

Τρίτο Βήμα- Πρόσκληση Μελών Προσκαλείτε μέλη για την ομάδα σας μέσω και αν αποδεχτούν θα γίνουν μέλη …

Αν είστε σίγουροι ή γνωρίζετε τα άτομα που θέλετε να γίνουν μέλη της ομάδας σας, επιλέγετε την απευθείας προσθήκη μελών και θα γίνουν αυτόματα μέλη.

Τελειώνοντας … Συγχαρητήρια! Έχετε δημιουργήσει και ρυθμίσει την ομάδα σας. Σαν διαχειριστής/ρια, μπορείτε να κάνετε έλεγχο στις εργασίες της ομάδας, να ορίσετε κι άλλους διαχειριστές, να απευθύνετε προσκλήσεις και γενικά να ελέγχετε την λειτουργία της. Καλή Διασκέδαση!!!