ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΗΝΙΑ ΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 10 ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΥΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Έστω πίνακας Α χιλίων θέσεων που περιέχει πραγματικούς αριθμούς
Advertisements

1. Να γραφτεί αλγόριθμος που θα υπολογίζει το ελάχιστο πλήθος (χαρτο)νομισμάτων που απαιτούνται για τη συμπλήρωση ενός συγκεκριμένου ποσού. Για παράδειγμα.
Οδηγίες χρήσης του Exams Planner
Κεφάλαιο Τμηματικός προγραμματισμός
Εξατομικευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Στήριξης μαθητών/τριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή και αναπηρία Πηλείδου Κωνσταντίνα Σχολική Σύμβουλος ΕΑΕ.
Πρόγραμμα εταιρικών γραμμών κινητής τηλεφωνίας. Δημιουργία δικτύου μεταξύ των μελών μας Το Δ.Σ. αποφάσισε την δημιουργία τηλεπικοινωνιακού δικτύου κινητής.
Πίνακες.
ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑ “ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ”
1. Να γραφτεί αλγόριθμος ο οποίος θα ορίζει ένα μονοδιάστατο πίνακα Α 10 θέσεων. Ακολούθως θα διαβάζει από το πληκτρολόγιο τιμές τις οποίες θα τοποθετεί.
Παράδειγμα 2: Κινηματογράφοι Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο:
Παράδειγμα 2: Υπολογισμός μέγιστου μισθού Σε μια εταιρία εργάζονται 200 υπάλληλοι και είναι γνωστός ο μισθός του καθενός. Να χρησιμοποιηθεί η δομή του.
Παράδειγμα 5: Θερμοκρασίες
Να γραφτεί αλγόριθμος ο οποίος θα δέχεται έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου και αν είναι στην παλιά (7ψήφια) μορφή θα τον ξαναγράφει προσθέτοντας το πρόθεμα.
Β΄ ΓΕΛ ΕισΑρχΕπ Η/Υ παρ – 2.2.5
Ασκήσεις.
Ολυμπιάδα Πληροφορικής
Β΄ ΓΕΛ ΕισΑρχΕπ Η/Υ παρ – 2.2.5
Αλγοριθμική Μία εισαγωγή στον αλγοριθμικό τρόπο σκέψης.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ (μΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ) Καλλονιάτης Χρήστος Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα.
Τιτίνα, η κότα σ
Δείκτες (Pointers) – Δομές (Structs)
Ενότητα Α.4. Δομημένος Προγραμματισμός
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Κατανόηση (δεδομένα – ζητούμενα) Ανάλυση σε απλούστερα προβλήματα Επίλυση με οργανωμένα, απολύτως καθορισμένα, πεπερασμένα βήματα ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ.
Παράδειγμα 1 :Μετατροπή από βαθμούς Φαρενάιτ σε βαθμούς Κελσίου
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ (ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ) Καλλονιάτης Χρήστος Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας.
Κεφάλαιο 10 – Υποπρογράμματα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Διδάσκοντες:Στάθης Ζάχος Νίκος Παπασπύρου
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ Διδάσκοντες:Στάθης Ζάχος Νίκος Παπασπύρου
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ (ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ)
Δημοτικό Σχολείο Μενιδίου Αμφιλοχίας Σχ. Έτος: 2012 – 13 Μαθηματικά ΣΤ΄: ¨Εξασκούμε στη λύση προβλημάτων με πίνακα στα ανάλογα ποσά¨ Υπεύθυνος τάξης: Γεωργακόπουλος.
2η άσκηση Να γραφεί πρόγραμμα που θα ζητάει τους a,b συντελεστές και τους δύο πρώτους όρους x 1, x 2 της αναγωγικής ακολουθίας x n = ax n-1 +bx n-2 και.
Ασκήσεις σε πίνακες ΗΥ-150b ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Μπουλουκάκης Γεώργιος Βοηθός ΗΥ-150b ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το αλφάβητο της ΓΛΩΣΣΑΣ
Χρονικές κλίμακες και μεταβολή της αξίας του κεφαλαίου Βραχυχρόνιος ορίζοντας δραστηριοτήτων (
Διάλεξη 14: Εισαγωγή στη ροή ρευστών
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αρχές επαγωγικής στατιστικής
Δομές δεδομένων και Αλγόριθμοι Κεφάλαιο 3. Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Δεδομένα Δεδομένα (data) Δεδομένα (data) –αφαιρετική αναπαράσταση.
Ομβροθερμικό Διάγραμμα. Μέσες Μηνιαίες τιμές Ύψους Βροχής-Θερμοκρασίας στην Λ. Πλαστήρα ΜΗΝΑΣ ΙΦΜΑΜΙΙΑΣΟΝΔ Ύψος Βροχής (mm)
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον ΑΣΚΗΣΕΙΣ – Δομή Ακολουθίας 7 – Βασικά στοιχεία Προγραμματισμού.
Πίνακες στην JAVA ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ AΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΑΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (Διαφάνειες: ΧΟΧΟΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Προσαρμογή 2014: Κώστας Στάμος)
ΔΠΘ-ΤΜΗΜΑ ΜΠΔ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ Η/Υ 1 Εισαγωγή στη γλώσσα Προγραμματισμού C ΠΙΝΑΚΕΣ (arrays)
Ένας εκδοτικός οίκος χρησιμοποιεί 35 διανομείς για τη διακίνηση των βιβλίων του. Στο τέλος κάθε μήνα καταγράφονται οι πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από.
 Στόχος της παρουσίασης αυτής είναι η εξοικείωση με τον Ηλεκτρονικό Κατάλογο της Βιβλιοθήκης προκειμένου να αναζητήσουμε ένα τεκμήριο από τη συλλογή.
Πολυδιάστατοι Πίνακες στην JAVA ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ AΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΑΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΟΧΟΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.
Αξιολόγηση επενδύσεων Ενότητα 2: Απλός και σύνθετος τόκος και Εισαγωγή στο EXCEL Εργαστήριο 2 ης Εβδομάδας Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Βρόχος Do … Loop Σκοπός Μαθήματος Χρήση Do… Loop για την εκτέλεση μιας ομάδας εντολών μέχρι να εκπληρωθεί μια συγκεκριμένη συνθήκη. Αθήνα, 2015.
ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΛΥΣΗ
ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
Μάθημα ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΙΑΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
Αρχεσ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Η/Υ ΤΑξη Β΄
ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ(if-else, switch) και Λογικοί τελεστές / παραστάσεις
Άσκηση 1: Μετατροπή Θερμοκρασίας
Από τα Δεδομένα στην Πληροφορία………………….
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ (Άσκηση 1)
Χρονικός Προγραμματισμός Έργων (Εργαστήριο)
Σύνδεση αντιστατών Η αντίσταση ενός αντιστάτη γενικά, όπως το λέει και η λέξη, μειώνει την τάση  φέρνοντας αντίσταση, όταν περνάει από μέσα του το ηλεκτρικό.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης Τμ. Μηχανικών Πληροφορικής Αρχιτεκτονική Υπολογιστών
Σειριακή ή Γραμμική Αναζήτηση 1.Μοναδικό Κλειδί (key)
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον
Δομή Επιλογής , 8.1.
Φοιτητής: Τσακίρης Αλέξανδρος Επιβλέπων: Ευάγγελος Ούτσιος
Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης
Λυμένα θέματα πανελλαδικών εξετάσεων με υποπρογράμματα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΗΝΙΑ ΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 10 ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΘΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΜΗΝΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΠΙΝΑΚΑ 12Χ10. ΤΕΛΟΣ Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ (Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 5 ο ς ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.