Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Να γραφτεί αλγόριθμος ο οποίος θα δέχεται έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου και αν είναι στην παλιά (7ψήφια) μορφή θα τον ξαναγράφει προσθέτοντας το πρόθεμα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Να γραφτεί αλγόριθμος ο οποίος θα δέχεται έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου και αν είναι στην παλιά (7ψήφια) μορφή θα τον ξαναγράφει προσθέτοντας το πρόθεμα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Να γραφτεί αλγόριθμος ο οποίος θα δέχεται έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου και αν είναι στην παλιά (7ψήφια) μορφή θα τον ξαναγράφει προσθέτοντας το πρόθεμα 210), ενώ αν έχει το προηγούμενο πρόθεμα 010 θα τον ξαναγράφει με το σωστό πρόθεμα.

2 Ένα κρεοπωλείο διαθέτει τρεις συσκευασίες φιλέτου γαλοπούλας. Η πρώτη περιέχει 14 φέτες 7gr η κάθε μία προς 2,60€, η δεύτερη 20 φέτες 6 gr η κάθε μία προς 3,20€ και η τρίτη 17 φέτες 8 gr η κάθε μία προς 3,60€. Να γράψετε αλγόριθμο, ο οποίος θα χρησιμοποιεί τα ανωτέρω δεδομένα και θα εμφανίζει τον αύξοντα αριθμό της συσκευασίας που είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά.

3 Η εταιρεία ΚΛΜ στο τέλος κάθε οικονομικού έτους δίνει ένα ποσοστό αύξησης στους υπαλλήλους της, το οποίο εξαρτάται από το τρέχον ύψος του μισθού τους (η αντιστοιχία φαίνεται στον ακόλουθο πίνακα). Να γραφτεί αλγόριθμος ο οποίος θα ζητά το μισθό ενός υπαλλήλου και θα υπολογίζει το ποσό της αύξησης που του αντιστοιχεί καθώς και το νέο μισθό του.

4 ΑΛΛΙΩΣ_ΑΝ βπ<10 ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ “Επαναλαμβάνει πρακτική εξέταση” ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΨΕ “Παίρνει Δίπλωμα οδήγησης” ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ Δίπλωμα Οι υποψήφιοι οδηγοί εξετάζονται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο και βαθμολογούνται στην κλίμακα 1-20. Αν σε μία από τις δύο εξετάσεις πάρουν βαθμό κάτω από 10 τότε την επαναλαμβάνουν, αν πάρουν βαθμό κάτω από 10 και στις δύο εξετάσεις, τότε απορρίπτονται, ενώ σε αντίθετη περίπτωση παίρνουν δίπλωμα οδήγησης. Να γράψετε αλγόριθμο ο οποίος θα δέχεται τους βαθμούς των δύο εξετάσεων και θα εμφανίζει το κατάλληλο μήνυμα. Προσοχή στη διατύπωση της Συνθήκης!


Κατέβασμα ppt "Να γραφτεί αλγόριθμος ο οποίος θα δέχεται έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου και αν είναι στην παλιά (7ψήφια) μορφή θα τον ξαναγράφει προσθέτοντας το πρόθεμα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google