“Περί ορέξεως” γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και την Μεσόγειο. Cup Cakes Επιμέλεια: Γωγώ Αντωνίου Νάσια Καλογήρου Ελένη Μεγαγιάννη Χάππυ Όσουνμπορ Μαρία Παλαιοχωρίτη Ζωή Χατζηγιάννη Η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα Επιρροές από άλλους λαούς Πολιτισμική αλληλεπίδραση Παραδοσιακά φαγητά της Ελλάδας
Η "εξέλιξη" της διατροφής στην Ελλάδα από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα. Φαγητό των προϊστορικών ανθρώπων Αρχαία Ελλάδα Ρωμαϊκοί Χρόνοι Βυζαντινοί Χρόνοι Ελληνιστικά Χρόνια Τουρκοκρατία
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Χυλοπίτες Χωριάτικες Μπατζίνα Κεφτέδες Ξινοί Κολοκυθόπιτα Λαγγίτες Καλαματιανό Παστέλι Μαρμαρίτες Μπακαλαόπιτα Κεφαλλονίτικη Χόρτα Ομελέτα
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ