ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
John Lennon.
Advertisements

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΕΝΙΑΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ «Στοιχεία έρευνας για τη συναλλαγή του κοινού με τις Τράπεζες» Focus Bari A.E.
Η Χορηγία στον Αθλητισμό
Department of Aristotle University of Thessaloniki Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ιωάννης.
Ποδόσφαιρο, από το άθλημα στο πρωτάθλημα
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΦΗΒΟΣ ΕΤΩΝ….83
Εικοσι Χρονια Στην Ιδια Ομάδα, 11 Πρωταθλήματα Αγγλίας, Τέσσερα Κύπελλα, Δυο Τσαμπιονς Λιγκ, Παίκτης Της Χρονιάς Και Αθλητική Προσωπικότητα Της Βρετανίας.
Μιχάλης Μιχαήλ Στ’ Η σημαία της Δανίας είναι κόκκινη με έναν λευκό Σκανδιναβικό σταυρό· το κάθετο μέρος του σταυρού βρίσκεται προς την πλευρά.
Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο & Επιχειρηματικότητα Αναγνωστόπουλος Χρήστος ( PhD cand ) Salford Business School.
FC Barcelona Ηρακλής Κ. Δημήτριος Κ. Κάνε κλικ εδώ για να επιστεφτείς μία ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ομάδα Click here to visit a site with information.
Ισπανία Λίγα λόγια για την Μπαρτσελονα Ο αγώνας της Μπαρτσελονας
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δo ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ.
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
Παίκτες,ύμνος,ιστορία,σύλλογος ολυμπιακός
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οδοντιατρική.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
Ραφαήλ Θάνος, Παύλος Απλακίδης, Παρασκευή Ευγενίου, Μαριάννα Βίσνια
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
F.C. BARCELONA MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κώστας Τσαϊτουρίδης Γιάννης Συμιανάκης Βασίλης Τόλιος.
Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΛΟΝΔΙΝΟ Περιγραφή του Λονδίνου Περιγραφή του Λονδίνου Μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες πόλεις του κόσμου Μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο. ή απλά Παναθηναϊκός) είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος. Η ονομασία του συλλόγου παραπέμπει στο έργο.
Ολυμπιακός.
Ελευθεριάδου Ευδοξία ΒΤ1
ALLIANZ ARENA.
 Πληθυσμός :  Πληθυσμός :
Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η Οδύσσεια της Ν. Α. Κ. Νίκη Αβακίδου Οδυσσέας Τσίκρας Κατερίνα Χ”δημητρίου Αφροδίτη Καραγκιαούρη.
ΓΑΛΛΙΑ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Γερμανία, επίσημα Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας (γερμ. Bundesrepublik Deutschland), είναι μία από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό.
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
Αγγλία Λονδίνο.
ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ
Η αθλητική ιστορία της Θεσσαλονίκης  Γιώργος Π.  Μίλτος Σ.  Θαλής Π.
OI ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Α2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΕΡΑΚΙ;» Υπεύθυνη Καθηγήτρια Μακαρούνα Μαρία.
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος Γιάννης Βορρής 20 ο Γυμνάσιο Απρίλιος 2013.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
Οι 3 Χάριτες μιας άσκησης είναι η επίδειξη, η υπόδειξη και η επανάληψη η παραλλαγή στους κανόνες των εκπαιδευτικών διπλών αποτελεί πάγια αρχή της προπονητικής.
ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα Σήμερα (ΕΠΟ – Super League) 26/3/2013 Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών.
Point System γιά άντρες...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ
MILAN Η Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας,
Αγγλία.
Αγγλία Παναγιώτα Μαριάννα.
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Α2 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕ.Λ. ΘΕΡΜΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Paris Saint-Germain Ιδρύθηκε στις 12 Αυγούστου 1970 μετά τη συγχώνευση μεταξύ Stade Saint-Germain και FC Παρίσι, Paris Saint-Germain Football Club έχουν.
Πανιωνιος Παρά την καταστροφή και τον ξεριζωμό από τη Σμύρνη, ο Πανιώνιος ανασυγκρότησε σχετικά γρήγορα και με επιτυχία την ποδοσφαιρική ομάδα του.
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ SUPERLEAGUΕ
OlympiaCos b.c. Παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού!!!!
Νικόλας Τσουφλίδης 1 ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Δ’ Τάξη.
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ.
Μαθηματικά και Γραφιστική στα Logos των Ποδοσφαιρικών Ομάδων
Τα Ποδοσφαιρικά Στολίδια της Ε.Ε. (3/5)
Ο Ιβάν στην Ευρώπη.
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ & ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Το Λίβερπουλ (Αγγλ. Liverpool) είναι πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου και μεγάλο εμπορικό λιμάνι. Βρίσκεται στη βορειοδυτική Αγγλία. Ο πληθυσμός του Λίβερπουλ είναι 441.477 κάτοικοι (2001) αλλά μαζί με τις αστικές περιοχές φθάνει τους 816.000 κατοίκους. Στο Λίβερπουλ έχει έδρα η πολύ γνωστή ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα με πολλούς φιλάθλους και στην Ελλάδα, καθώς και η επιτυχημένη στην Πρέμιερ Λιγκ, Έβερτον.

Οι BEATLES OI BEATLES δημιουργήθηκαν το 1960 σε ένα μικρό κλάμπ του λίβερπουλ το cavern club και αποτελούνταν από τους Τζων Λένον , Πωλ Μακάρτνεϋ , Τζωρτζ Χάρισον και τον Ρίνγκο Σταρ.Οι BEATLES έχουν κυκλοφορίσει 12 δίσκους.Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1970.

LIVERPOOL FC Η LIVERPOOL δημιουργήθηκε το 1892 και είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Αγγλία έχοντας κατακτήσει 18 πρωταθλήματα,7 κύππελα Αγγλίας,8 λιγκ κάπ Αγγλίας,5 Champions League,3 κύππελα UEFA και 3 σούπερ κάπ ευρώπης.Η ομάδα αγώνιζεται στο ANFIELD χωρητικότητας 45.276 θεατών.

EVERTON FC Η EVERTON δημιουργήθηκε το 1878 και ήταν από τις ομάδες που ίδρυσαν το επαγγελματικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αγγλίας το 1888.Η EVERTON έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα,5 κύπελλα Αγγλίας,9 σούπερ κάπ Αγγλίας και 1 κύπελλο κυπελλούχων.Η EVERTON αγωνίζεται στο GOODISON PARK χωριτηκότητας 40.157 θεατών.