H Πτυχιακή Εργασία στην ΑΣΠΑΙΤΕ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΛ/ΛΑΚ Ιουνίου Κέντρα Προώθησης Ελεύθερου Λογισμικού (ΚΠΕΛ) Λίνα Γουσίου.
Advertisements

ΕΣΠΑ: Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς Υλοποιεί μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», διάφορες πράξεις. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Μαρία Βαρένα, Μαρία Σαρπότα Δρ. Βασίλειος Σάλτας Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών ΣΤΕΦ, ΤΕΙ Σερρών
ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ «ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Πως κρίνετε συνολικά την εκπαιδευτική σας εμπειρία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης 1.Μη ικανοποιητική 2.μέτρια 3.ικανοποιητική 4.πολύ καλή 5.δεν έχω γνώμη.
Ο χώρος της Δευτεροβάθμιας Οικονομικής Εκπαίδευσης στο διαδίκτυο
ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Μέγεθος: δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις λέξεις περίπου 40 σελίδες. Παράδοση: το αργότερο πριν την εξεταστική περίοδο του δευτέρου.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 4ΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Επιστημονική.
Η δομή του μαθήματος των μαθηματικών στο σύγχρονο ΤΕΙ Σάλτας Βασίλειος, Τσιάντος Βασίλειος Γενικό Τμήμα Θετικών Επιστημών ΤΕΙ Καβάλας.
Ημερίδα Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με θέμα:
Εκπαίδευση, επιμόρφωση και αξιολόγηση
ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΤΔΕ ΡΟΔΟΣ 2010
ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, Α.Π.Θ. ( ) ( Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Γραφείο Ποιότητας Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Επιστ. Υπεύθυνη: Καθηγ. Ράνυ Καλούρη,
Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Τμήμα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΑ Ι.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΕΣΥΠ ΔΡΑΜΑΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. 2013Π.Μ.Σ. - Τμήμα Θεάτρου - Α.Π.Θ.2 Η θεατρική παράσταση: ιστορία, θεωρία και πρακτική Λειτουργεί από.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δρ. Δήμητρα Τσοκακτσίδου, Λέκτορας.
Καλώς ήρθατε στο Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής.
Οι σπουδές στην Ελλάδα. Σπουδές ανά πεδίο. Χρονική διάρκεια σπουδών.
17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.
Ερευνητικές Εργασίες Α’ Τάξη Γενικού Λυκείου Παντελής Μάναλης Υπεύθυνος Π.Ε. στη Δ/νση Δ/θμιας Εκ/σης Πειραιά.
Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ. Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής.
Δρ. Νικόλαος Κατσαούνης Λέκτορας Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας
Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
Ημερίδα 4 Πορεία των διαδικασιών Διασφάλισης της ποιότητας 15 Νοεμβρίου 2012.
Πληροφορίες – οδηγίες για το μάθημα: Διδακτική της Γεωλογίας Διδάσκοντες: Α. Χατζηπέτρος– Δ. Κωστόπουλος Κ. Μακρή.
Σχολικό Έτος Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) 2 Επίπεδα 1.Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) 2.Διδακτορικό Δίπλωμα (Δ.Δ.) Αναφέρεται σε ίδιες ή συναφείς.
Διδασκαλία των Θρησκευτικών με Νέες Τεχνολογίες
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. 2012Π.Μ.Σ. - Τμήμα Θεάτρου - Α.Π.Θ.2 Η θεατρική παράσταση: ιστορία, θεωρία και πρακτική Λειτουργεί από.
«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.
Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών «Ο ρόλος των Επιμορφωτών B» Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
ΠΑΚΕ Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης & της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ Α. Σ. ΠΑΙ. Τ. Ε. Ακαδ. έτος :
«ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ» ΜΑΘΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: «ΤO ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ ΤΑΞΗ:
Α. ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ Παντελής Β. Ζήσης
Παρουσίαση Αξιολόγηση μαθητή και διδασκαλίας Κατσίρας Λεωνίδας, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 13, Νομικών- Πολιτικών Επιστημών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.
1 ο Γυμνάσιο Ρέντη Πρόγραμμα μαθημάτων της Γ! Τάξης.
Καλώς ορίσατε στην εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες.
Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος
Διδακτική της Πληροφορικής
Διαχείριση διδακτικού χρόνου
Επιχειρηματική Πολιτική και Στρατηγική
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Α.Π.Θ. Γιώργος Μπλέκας Αναπληρωτής Καθηγητής
Πρακτική Άσκηση Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Απολογισμός
Σεμινάριο Τελειοφοίτων
ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
2ο Γυμνάσιο Καλυβίων Ενημέρωση για το Γυμνάσιο
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ (Aρ. πρωτ /Δ2/ εγκύκλιος του ΥΠ.Π.Ε.Θ Αρ. Πρωτ /Δ2/
Δ.Ι.Ε.Κ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ
Η πορεία των Projects στα ΕΠΑΛ – ΓΕΛ (Πρώτος απολογισμός)
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Βαγής Σαμαθρακής 1.
Διδακτικές ενότητες Αξιολόγηση μαθήματος
Καθηκοντα και αρμοδιοτητεσ των Σχολικων συμβουλων
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Α. Σ. ΠΑΙ. Τ. Ε ΓΕ. Τ. Π. ΜΑ/Ε. Π. ΠΑΙ. Κ
Α. Σ. ΠΑΙ. Τ. Ε ΓΕ. Τ. Π. ΜΑ/Ε. Π. ΠΑΙ. Κ
Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Επιχειρηματική Πολιτική και Στρατηγική
Βιβλιογραφική Ανασκόπηση
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.
ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΛΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ
ΠΑΚΕ Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

H Πτυχιακή Εργασία στην ΑΣΠΑΙΤΕ Η Πτυχιακή εργασία είναι γραπτή και εκπονείται ατομικά ή από δύο άτομα και θα πρέπει να είναι ερευνητική ή βιβλιογραφική ή συνδυασμός και των δύο σε θέματα που συνδέονται με τα διδασκόμενα στο Πρόγραμμα μαθήματα

H Πτυχιακή Εργασία Η έκταση της Πτυχιακής εργασίας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 12.000 λέξεις (40 περίπου σελίδες) και η δομή της να είναι σύμφωνη με τους κανόνες συγγραφής επιστημονικής εργασίας

H Πτυχιακή Εργασία Οι διδάσκοντες ανακοινώνουν τα προτεινόμενα θέματα διπλωματικών εργασιών, που επιθυμούν και δύνανται να επιβλέψουν, στους φοιτητές (μέσω της Γραμματείας του Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) το χρονικό διάστημα από την 10η εβδομάδα του Α΄ εξ. έως και την 2η εβδομάδα του Β’ εξ. του διδακτικού έτους.

H Πτυχιακή Εργασία Ο Επόπτης καθηγητής (Επιβλέπων) είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση και την παροχή οδηγιών εκπόνησης και συγγραφής της Πτυχιακής εργασίας σε συμβουλευτικές – σε τακτά διαστήματα- συναντήσεις με τους φοιτητές

H Πτυχιακή Εργασία Ο Επόπτης καθηγητής είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση της Πτυχιακής εργασίας και υποχρεούται να καταθέσει το αποτέλεσμα της αξιολόγησης πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου, προκειμένου ο σπουδαστής να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις τελικές εξετάσεις Η Πτυχιακή εργασία αναλαμβάνεται μετά την εγγραφή του φοιτητή στο Β’ εξάμηνο και το αργότερο έως την 3η εβδομάδα του Β’ εξ.

H Πτυχιακή Εργασία Οι φοιτητές επιλέγουν θέμα και σε συνεννόηση με τον επόπτη καθηγητή καταθέτουν Δελτίο Ανάληψης Πτυχιακής Εργασίας Η Γραμματεία καταρτίζει κατάλογο με: ονοματεπώνυμο φοιτητή, θέμα, επόπτη, ημερομηνία ανάληψης που κοινοποιείται σε διδάσκοντες και υπεύθυνο του Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.

Συμβουλές για την Πτυχιακή Εργασία Συμβουλές για την Πτυχιακή Εργασία Προτιμείστε την εκπόνηση εργασίας ανά 2 άτομα έναντι της ατομικής εργασίας (αρκεί ο συμμαθητής σας να είναι συνεργάσιμος) Προγραμματίστε έγκαιρα την συγγραφή της Πτυχιακής και μην περιμένετε τελευταία στιγμή Επιλέξτε θέμα το οποίο να άπτεται του επιστημονικού σας ενδιαφέροντος

Συμβουλές για την Πτυχιακή Εργασία Συμβουλές για την Πτυχιακή Εργασία Επιλέξτε θέμα το οποίο πιθανών θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε και μελλοντικά (π.χ. δημοσίευση, παρουσίαση σε συνέδριο, προέκταση της έρευνας) Αξιοποιείστε υλικό το οποίο ήδη έχετε «δουλέψει» αλλά όχι “clopy paste”

Συμβουλές για την Πτυχιακή Εργασία Συμβουλές για την Πτυχιακή Εργασία Επιλέξτε θέμα το οποίο πιθανών θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε και μελλοντικά (π.χ. δημοσίευση, παρουσίαση σε συνέδριο, προέκταση της έρευνας) Αξιοποιείστε υλικό το οποίο ήδη έχετε «δουλέψει» αλλά όχι “clopy paste”

Οι Πρακτικές Ασκήσεις Διδασκαλίας (ΠΑΔ) στο B΄ Τετράμηνο 2 Προκαταρκτικές Μικροδιδασκαλίες 1 Τελική Διδασκαλία (σε πραγματική τάξη) 10 Παρακολουθήσεις Μαθημάτων (σε πραγματική τάξη)

Οι Πρακτικές Ασκήσεις Διδασκαλίας (ΠΑΔ) στο B΄ Τετράμηνο 2 Προκαταρκτικές Μικροδιδασκαλίες Διάρκειας 25 λεπτών

Οι Πρακτικές Ασκήσεις Διδασκαλίας (ΠΑΔ) στο B΄ Τετράμηνο 1 Τελική Διδασκαλία (σε πραγματική τάξη) Διάρκειας 40 ή 45 λεπτών Σε ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ συνεργαζόμενο με την ΑΣΠΑΙΤΕ

Οι Πρακτικές Ασκήσεις Διδασκαλίας (ΠΑΔ) στο B΄ Τετράμηνο Διαθέσιμος Διδακτικός χρόνος στις ΠΑΔ Α΄ Τετράμηνο Β΄ Τετράμηνο 15 λεπτά 25 λεπτά 40-45 λεπτά

Οι Πρακτικές Ασκήσεις Διδασκαλίας (ΠΑΔ) στο B΄ Τετράμηνο Αυξανόμενη κλιμάκωση εικονικού μαθήματος Στρατηγικές διαχείρισης διδακτικού χρόνου