LOVE STORY Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56 th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

«Πότε μπορώ να μιλάω στην τάξη»
Ιορδάνης Γ. Αμπατζίδης ΕΚΑΒ Πάτρας
Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό
Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Ο Μυστικός Κήπος F. H. Burnett Μάριος Σταύρου Α2.
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
Ο ΡΟΖ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας Β΄ Τάξη
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.
ΟΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ!
Οι μαθητές της Β΄ τάξης μας συστήνουν βιβλία που διάβασαν…
Το νερό συστήνεται Επιλογή φωτογραφιών και ανάγνωση κειμένου
Ημέρα του Αντρέα Γιορτάζεται το βράδυ 29th/30th Νοεμβρίου.
Δυσνόητα Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν.
Ε.Π.Λ.ΗΕ.Π.Λ.Η Πάσχω από… …εσείς; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά.
Επιστολή Παραίτησης Αγαπητέ κύριε προϊστάμενε, Ξέρετε ότι είμαι ευσυνείδητος υπάλληλος αλλά δεν είναι δυνατόν να αντεπεξέλθω πλέον στις συνεχείς μαλακίες.
Πές μου λατρεία μου... Σε ακούω... Αγάπη μου...
Η ναυμαχία της Σαλαμίνας
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
Κώστα νομίζω η μέρα δεν είναι καλή σήμερα. Κοίταξε τον ουρανό
Χαρά Λουκαΐδη Στέλλα Ιωάννου. Υπάρχουν παντού μπανάνες! Kowalski, αναφορά!
Λογοτεχνία Μέσα στο πλαίσιο του μαθήματος της Λογοτεχνίας οι μαθητές και μαθήτριες της Β1 και Β2 έγραψαν τα δικά τους χαϊκού. (ιαπωνική ποιητική φόρμα.
Όταν γυρίζω τη ρόδα του ποδηλάτου αργά, το λαμπάκι φωτίζει πολύ λίγο. Όταν γυρίζω τη ρόδα του ποδηλάτου γρήγορα, το λαμπάκι φωτίζει έντονα. Όταν σταματώ.
Σύγχρονες μορφές αθεΐας. Η αθεΐα εκδηλώνεται: Η αθεΐα εκδηλώνεται: - ως θεωρία - ως πράξη. Ξεκινά από την άρνηση του θελήματος του Θεού. Φτάνει μέχρι.
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
Η γαλοπούλα.
Το πρωί, πολύ πριν φέξει, ο Ιησούς βγήκε έξω και πήγε σ΄ένα ερημικό μέρος, και εκεί προσευχόταν.
ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ Γιώργος Καραΐσκος.
 Κυρτσίδου Σεβαστή  Το δάσος μαζί με τα αρμυρίκια δίνουν στον επισκέπτη την εντύπωση μιας άγριας τροπικής βλάστησης, ιδιαίτερα στο τέλος της άνοιξης,
Γεια σας, είμαι ο Road Runner, το ταχύτερο πουλί στην έρημο. Με δημιούργησε ο Chuck Jones το 1948.Μπορεί να έχω παράξενη ομορφιά, αλλά γίνομαι αγαπητός.
Ουράνιο τόξο.
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Στάθης και Γιώργος.
Θαλασσινά Τραγούδια Θαλασσινά Τραγούδια Ισμήνη Τσιγκανέ Τμήμα :Α4 Μάθημα : Νέα Ελληνική Λογοτεχνία Καθηγήτρια :Μπορέτου Στ.
ΜΑΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ.
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΝΝΑ.
 Ένα συγκλονιστικό βιβλίο για τη ζωή και τον αγώνα ενός Μουσουλμάνου που μετεστράφη στο Χριστιανισμό. Ο πόλεμος δύο κόσμων μας παρουσιάζεται ανάγλυφος.
Σχολική και Κοινωνική Ζωή 1 ου Γυμνασίου Χαλκίδας ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια Τσαρουχά Ελένη ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια.
Ασπρογάλανο πανί ● Μιλούσανε δυο νεράιδες: ● - Τι σημαία να δώσουμε σ' αυτή τη χώρα; ● είπαν κι έδειξαν την Ελλάδα. ● - Ας ρωτήσουμε την ίδια, είπε η μια.
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
Τα 2 επίπεδα του μηνύματος
Διάφορα, παράξενα και ενδιαφέροντα ζώα που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
Διονυσία Καράμπελα Κασσάνδρα Καρδάση
Παναγιώτης Παναγίδης Γ’1
ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.
ΤΑ ΨΑΡΙΑ Ακής Δημήτρης.
Δανάη Φιλιπποπούλου Β’3
ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ.
Φιλια! Φιλία ονομάζεται η σχέση μεταξύ δύο ή περισσότερων ανθρώπων, με κύριο χαρακτηριστικό την αμοιβαία πλατωνική αγάπη, αφοσίωση και κατανόηση, χωρίς.
Λ. Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου
Θρησκευτικά-Κεφάλαιο 17: Ο Ιησούς υπερασπίστηκε και εξύψωσε τις γυναίκες και τα παιδιά στην καινούρια ανθρωπότητα Επιμέλεια: Μαρίνα Μίρκου Τμήμα: Β2.
Αντώνης Σπυρόπουλος Α3 Σχολιασμός Αναστάσιμης Προσευχής
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΗ.
Αν έχεις χάσει, φίλε, τη γαλήνη, αν έχεις χάσει, φίλε, τη χαρά,
Μια γυναίκα φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού της,
Φίλος είναι αυτός που σ’ αγαπά που νοιάζεται για σένα, είναι αυτός που σ’ εμπιστεύεται ειλικρινά μοιράζεται με σένα. Και όταν οι άλλοι φεύγουνε αυτός.
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Οικολογικές Κοινωνικές
ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΥ ΓΙΑΠΑΛΗ ΜΕΛΙΝΑ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΦΥΣΗ Ό ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ.
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
РАДИОАКТИВТІК.
LOVE STORY Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

LOVE STORY Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56 th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης. «Ο Arnold Pointer ένας επαγγελματίας ψαράς από την νότιο Αυστραλία απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία που είχε παγιδευτεί στα δίχτια του. Τώρα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα όπως λέει..: «εδώ και 2 χρόνια που δεν με αφήνει μόνο μου..με ακολουθεί όπου και αν πάω και η παρουσία της τρομάζει τα άλλα ψάρια. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω» Έχει αναπτυχθεί μια αμοιβαία σχέση μεταξύ του ψαρά και του καρχαρία και όποτε σταματάει το σκάφος του τον πλησιάζει και γυρίζει έτσι ούτως ώστε να την χαϊδέψει στην κοιλιά και στον λαιμό και μετά κάνει τούμπες κουνάει τα πτερύγια και βουτάει ξανά στο νερό με έκδηλη χαρά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

ΕΝΑΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΈΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ

Η ανθρωπότητα έχει πολλά ακόμα να μάθει για τα ζώα και την φύση