Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ημέρα του Αντρέα Γιορτάζεται το βράδυ 29th/30th Νοεμβρίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ημέρα του Αντρέα Γιορτάζεται το βράδυ 29th/30th Νοεμβρίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ημέρα του Αντρέα Γιορτάζεται το βράδυ 29th/30th Νοεμβρίου

3 Είναι η τελευταία μέρα που οι άνθρωποι μπορούν να πάνε σε διάφορα μέρη και να διασκεδάσουν Παλιότερα οι μαντείες του Αγίου Ανδρέα ήταν καθαρά του γάμου και ήταν για τα ανύπαντρα κορίτσια. Σήμερα, πήραν συλλογική μορφή και είναι αρκετά διασκεδαστικό.

4 Την ημέρα αυτή οι άνθρωποι πηγαίνουν σε διάφορα μέρη, το κυριότερο αξιοθέατο της ημέρας αποτελούν παραδοσιακές μαντείες. το να προβλέπουν είναι το πιο σημαντικό.

5 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πει κάποιος τη μοίρα: Το χύσιμο του κεριού Τα παπούτσια του αγώνα Το τρύπημα των μπαλονιών Η διάτρηση του χαρτιού το ρίξιμο των ζαριών Η επιλογή του αριθμού ή του χρώματος

6 Το χύσιμο του κεριού

7 Μπορείτε να χύστε το κερί μέσα από την κλειδαρότρυπα στο μπολ με το νερό.

8 Μετά κρυώνει και γίνεται σκληρό. Το βάζετε σε καλό φως για να ελέγξετε τι σας περιμένει στο μέλλον. Τα σχήματα μπορούν να είναι διαφορετικά και μερικές φορές δεν είναι εύκολο να μάθετε τι αντιπροσωπεύουν.

9

10

11 Τρύπημα μπαλονιών Βάζετε μέσα στο μπαλόνι μικρά κομμάτια χαρτί με το όνομα του επαγγέλματος. Στη συνέχεια, με το τρύπημα του μπαλονιού με το καρφίτσα θα βρείτε τη μελλοντική εργασία σας.

12

13 Καρδιές με θηλυκά και αρσενικά ονόματα Εδώ είναι η ευκαιρία για να μάθετε το όνομα της μελλοντικής συζύγου ή του συζύγου σας.

14 Και πάλι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καρφίτσα αλλά δεν μπορείτε να δείτε τα ονόματα

15 Ο αγώνας παπουτσιών είναι σίγουρα ένας από τους πιο διάσημους τρόπους για να μάθετε το μέλλον Ο αγώνας γίνεται χωριστά για τους άνδρες και τις γυναίκες. Ο καθένας έχει βγάλει το αριστερό παπούτσι και το βάζει στη γραμμή. Ο κάτοχος του παπουτσιού που θα νικήσει θα παντρευτεί πρώτος.

16

17

18

19 Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λιγότερο δημοφιλείς μαντείες Ετοιμάστε μια λίστα από αριθμούς από το 1-6 με κάποια κείμενα μαντείας: Όπως τον αριθμό 6 – «Να είστε προσεκτικοί κάτι λάθος μπορεί να συμβεί» Ή τον αριθμό 5 - θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας Στη συνέχεια ζητήστε από κάποιον να ρίξει τα ζάρια και να διαβάσει το κείμενο Μπορείτε επίσης να έχετε μια παρόμοια λίστα με τα χρώματα και μικρά πολύχρωμα κομμάτια χαρτιού.

20 Όπως μπορείτε να δείτε η Ημέρα του Ανδρέα είναι πλούσια και ενδιαφέρουσα Είναι διασκεδαστικό να ανακαλύπτεις το μέλλον!

21 Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει, δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι και τι είναι το επάγγελμά σας. Φέτος το μέλλον μου επιβεβαιώθηκε κατά το τρύπημα του μπαλονιού. Σύμπτωση; Δεν νομίζω ότι έτσι! Γιατί δεν δοκιμάζεις;


Κατέβασμα ppt "Ημέρα του Αντρέα Γιορτάζεται το βράδυ 29th/30th Νοεμβρίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google