Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με άμεσα μηνύματα και παρουσία.
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Αναζητήσεις στο διαδικτύο.
Οδηγός εγγραφής στην Τηλεμάθεια.
Support.ebsco.com Η Λίστα αποτελεσμάτων EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Support.ebsco.com Αναζήτηση Business Source στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Support.ebsco.com Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης Εκπαιδευτικό μάθημα.
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Δημιουργία λογαριασμού .
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Εγκατάσταση & Διαχείριση
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost.
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
FACEBOOK • Το Facebook χώρος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε το Φεβρουαρίου του 2004 από το δημιουργό του Mark Zuckerberg που ήταν μέλος του πανεπιστημίου.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση πληροφοριών Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Εκπαιδευτικό μάθημα Αναζητηςη ςτη βαςη δεδομενων CINAHL
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Εκπαιδευτικό μάθημα Διεξαγωγή Προηγμένης αναζήτησης στο EBSCOhost Μοναδικό πεδίο εύρεσης
Εκπαιδευτικό μάθημα Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία μιας Βασικής αναζήτησης στο EBSCOhost
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Εκπαιδευτικό μάθημα Διεξαγωγή Προηγμένης αναζήτησης στο EBSCOhost Πεδία εύρεσης βάσει οδηγιών
Εισαγωγή στο Blackboard
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
6/3/2015 OCLC Connexion Εργασία στο μάθημα ψηφιακές βιβλιοθήκες Μαρινοπούλου Μαρία.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
Εκπαίδευση στον Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Δημιουργία Μαθήματος & Εργαλεία Διαχείρισης
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost

Καλωσήρθατε στο εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost, στο οποίο θα μάθετε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δωρεάν προσωπικό σας φάκελο (Το δικό μου EBSChost) που επιτρέπει στους χρήστες να επεκτείνουν τη χρήση των αποτελεσμάτων αναζήτησης του EBSCOhost πέρα από την τρέχουσα συνεδρία τους. Οι λογαριασμοί προσωπικών φακέλων προσαρμόζονται εύκολα και μπορούν να δημιουργηθούν από οποιονδήποτε χρήστη έχει πρόσβαση στο EBSCOhost.

Εκτός από τα αποτελέσματα αναζήτησης, οι χρήστες της υπηρεσίας Το δικό μου EBSCOhost μπορούν να αποθηκεύουν Εικόνες, Βίντεο, Μόνιμους συνδέσμους προς Αναζητήσεις, Αποθηκευμένες αναζητήσεις, Ειδοποιήσεις αναζητήσεων, Ειδοποιήσεις περιοδικού και Ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το δωρεάν πρόγραμμα Page Composer (Σύνθεση σελίδας) της EBSCO. Ενώ βρίσκονται στον Προσωπικό φάκελο, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν, να στείλουν μέσω ηλ. ταχυδρομείου, να αποθηκεύσουν ή να εξάγουν αποτελέσματα αναζήτησης, εικόνες ή βίντεο.

Το δικό μου EBSCOhost επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν τους δικούς τους προσαρμοσμένους φακέλους εντός του φακέλου Το δικό μου EBSCOhost. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να οργανώνετε τα άρθρα που αποθηκεύετε κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας, τοποθετώντας τα σε διαφορετικούς φακέλους. Απλώς κάντε κλικ στο σύνδεσμο Νέο, δώστε όνομα στο φάκελό σας και κάντε κλικ στο Αποθήκευση.

Ο προσαρμοσμένος σας φάκελος προστίθεται στην ενότητα Οι προσαρμογές μου. Επιλέξτε άρθρα από την περιοχή Ο φάκελός μου, κάντε κλικ στο Αντιγραφή σε ή Μετακίνηση σε και επιλέξτε τον προσωπικό φάκελό σας από το αναπτυσσόμενο μενού για να αντιγράψετε ή να μετακινήσετε τα άρθρα.

Δημιουργήστε ένα φάκελο Το δικό μου EBSCOhost κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Εγγραφή. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Δημιουργία νέου λογαριασμού, συμπληρώστε τα πεδία και κάντε κλικ στο Υποβολή. Μόλις γίνουν αποδεκτά τα δεδομένα που πληκτρολογήσατε, θα συνδεθείτε αυτόματα ως χρήστης προσωπικού φακέλου.

Όταν διεξάγετε μία Βασική ή Προηγμένη Αναζήτηση, μετά τη σύνδεσή σας στον προσωπικό σας φάκελο, μπορείτε να αποθηκεύσετε συγκεκριμένα αντικείμενα της λίστας αποτελεσμάτων στο φάκελό σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Προσθήκη σε φάκελο στα αριστερά της λωρίδας συνάφειας κάθε άρθρου. Αυτά τα αποθηκευμένα αποτελέσματα μπορείτε να τα εξετάσετε με μεγαλύτερη προσοχή κάποια στιγμή στο μέλλον, καθώς και να τα εκτυπώσετε, να τα στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Εάν κάνετε κλικ στο Ειδοποίηση/Αποθήκευση/Κοινοποίηση και, στη συνέχεια, κάνετε κλικ στους συνδεόμενους όρους δίπλα στο Προσθήκη αναζήτησης σε φάκελο, μπορείτε να προσθέσετε ένα μόνιμο σύνδεσμο αναζήτησης στον προσωπικό σας φάκελο, τον οποίο μπορείτε να αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αποθηκεύσετε ή να επιλέξετε προκειμένου να κάνετε την αναζήτηση στο μέλλον και ο οποίος θα εμφανίζει όλα τα νέα αποτελέσματα που έχουν προστεθεί στη βάση δεδομένων.

Αφού κάνετε κλικ στο Ιστορικό αναζήτησης κάτω από το πεδίο Εύρεση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αναζητήσεις ώστε να μπορείτε να τις ανακτήσετε για μελλοντική χρήση. Μπορείτε, επίσης, να εκτυπώσετε το ιστορικό αναζήτησης κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Εκτύπωση ιστορικού αναζήτησης.

Από τη σελίδα Λεπτομέρειες έκδοσης των περισσότερων περιοδικών που παρουσιάζονται στη βάση δεδομένων όπου πραγματοποιείτε την αναζήτηση, μπορείτε να δημιουργήσετε μία Ειδοποίηση περιοδικού, η οποία αποθηκεύεται στον προσωπικό σας φάκελο Το δικό μου EBSCOhost έως ότου τη διαγράψετε. Οι Ειδοποιήσεις περιοδικών ειδοποιούν αυτόματα μέσω ηλ. ταχυδρομείου κάθε φορά που ένα καινούργιο τεύχος της συγκεκριμένης έκδοσης προστίθεται στη βάση δεδομένων, ώστε να μην χρειάζεται να ελέγχετε διαρκώς τη βάση δεδομένων για τα νέα τεύχη.

Η ενότητα Το δικό μου EBSCOhost περιλαμβάνει επίσης μία χρήσιμη εφαρμογή Χρέωσης εκ των υστέρων που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το χρόνο χρήσης του EBSCOhost για τη χρέωση των πελατών σας εκ των υστέρων. Μπορείτε να εκτυπώσετε ή να αποστείλετε μέσω ηλ. ταχυδρομείου τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην αναφορά για το χρόνο χρήσης στους παραλήπτες που θα ορίσετε εσείς.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Βοήθεια για να προβάλετε το πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα Βοήθειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη Διαδικτυακή τοποθεσία υποστήριξης της EBSCO