ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εκπαίδευση Leonardo da Vinci. Παράμετροι που λαμβάνονται υπ’ όψη (1) • Η Παραγωγή ασφαλών τροφίμων είναι το αποτέλεσμα ομαδικών προσπαθειών αλλά και κοινωνικής.
Advertisements

Σχέδιο Κανονισμού λειτουργίας Ολομέλεια Εθνικού Περιβαλλοντικού Δικτύου Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού.
«ΜΟΔΙΠ του ΓΠΑ» με απλά λόγια…. Διαδικασία της Αξιολόγησης Η Αξιολόγηση είναι μία περιοδική διαδικασία Κάθε ακαδ. έτος: Ετήσια Εσωτερική Έκθεση ή Ετήσια.
Το σημαντικότερο χάρισμα ενός αποτελεσματικού ηγέτη είναι η επιλεκτική ανταπόκριση του στις ανάγκες του κόσμου μέσα στην επιχείρηση και έξω από αυτήν με.
Πρόληψη και Διαχείριση εργασιακού άγχους
Διαχείριση κινδύνων εργασιακού άγχους στο KEK INA IDEC Α.Ε. Πειραιάς, Ελλάδα gr.
Ανάλυση & Περιγραφή Θέσεων Εργασίας
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ = ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Οργανωτική ετοιμότητα Επιχειρησιακή ετοιμότητα Λειτουργική ετοιμότητα ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.
Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στο πλαίσιο των αξόνων προτεραιότητας.
Ορθές Πρακτικές Διανομής Φαρμάκων
Η μελέτη του φαινομένου εμπεριέχει δυο τάσεις:
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Διά Βίου Μάθησης», Leonardo Da Vinci, Δράση «Μεταφορά Καινοτομίας» Ανακεφαλαίωση των βασικών αρχών της ολοκλήρωσης Καραμπέρη Χριστίνα,
Η Τέχνη της Διοίκησης των Επιχειρήσεων.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ Διάρθρωση και Ιεραρχία: δύο κύρια οργανωτικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης. Διάρθρωση: ο τρόπος συνδυασμού ή ο τρόπος ομαδοποίησης επί μέρους.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι Άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο κάθε Οργανισμού Η Ανάπτυξη του Προσωπικού μπορεί να γίνει με τρόπο ωφέλιμο και για τον Ίδιο.
Αθήνα, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» Κριτήρια Επιλογής Πράξεων του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση»
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΘΗΝΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΠΣ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
Στοιχεία Διοίκησης Επιχειρήσεων
Ο ρόλος του βοηθού διευθυντή στο σημερινό σχολείο. Ψηλές προσδοκίες – Σκληρή πραγματικότητα Σχολική Ηγεσία Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 Δημοτικό Κωνσταντινουπόλεως.
Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής
ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 1.Επιλεκτική ανταπόκριση του στις ανάγκες του κόσμου μέσα στην επιχείρηση και έξω από αυτήν με τρόπο που να βελτιστοποιεί.
Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας: από την ιδέα στην υλοποίηση Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης 14/05/2004.
Προγραμματισμός Ανθρώπίνου Δυναμικού
Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής Κατερίνα Αδάμ, Μ. Sc., PhD Λέκτορας Τομέας Μεταλλευτικής 12/6/07 Σχολή Μηχ. Μεταλλείων-Μεταλλουργών Eαρινό Εξάμηνο,
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ (στηρίζεται στην παραδοχή ότι το προσωπικό είναι άξιο εμπιστοσύνης) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ (στηρίζεται στην παραδοχή ότι το προσωπικό δεν είναι.
Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων
Η λειτουργία της Οργάνωσης
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
ΔΙΑΛΕΞΗ 5η Μέθοδοι οργάνωσης νοσηλευτικής εργασίας Κατά ασθενή μέθοδος
Με την συμβολή της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης Η ικανότητα των δικαιούχων στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 Κρίσιμες προϋποθέσεις για θετική αξιολόγηση – δυνατότητες.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΡ. Α. ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΤΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΑΤΡΑ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ.
Έννοια και οργάνωση δημόσιας διοίκησης Γενικό Διοικητικό Δίκαιο Μάθημα 1 Αικατερίνη Ηλιάδου
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 6 Ο.
ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΛΑΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ.
Ηγεσία είναι η διαδικασία με την οποία ένα άτομο επηρεάζει άλλα άτομα για την επίτευξη επιθυμητών στόχων. Επίσημος ηγέτης είναι ο προϊστάμενος ο οποίος.
1 ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ. 2 Θέματα που αναλύονται Εννοιολογική προσέγγιση της μεταβίβασης της εξουσίας και της ευθύνης. Τι πρέπει και τι δεν.
Μεθοδολογία και Κριτήρια Επιλογής Πράξεων Ενημερωτική ημερίδα δυνητικών δικαιούχων Χανιά 26 Ιανουαρίου 2016.
Στάδια διαπίστευσης Καρκαλούσου Πέτρου. Τι προσφέρει η διαπίστευση σε ένα εργαστήριο Διευκολύνει την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού συστήματος ποιότητας.
Διαχείριση κόστους έργων πληροφορικής. 2 Ανάλυση κόστους/οφέλους Η ανάλυση κόστους/οφέλους βασίζεται γενικά στις ακόλουθες οικονομικές αρχές:  Κριτήριο.
 1. Διαμόρφωση Εκπαιδευτικής Πολιτικής  2. Θέση Εκπαιδευτικής Μονάδας στον τομέα διαμόρφωσης Ε. Π.
ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ Άλκηστις Παπαϊωάννου Ph.D., M.Sc. Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Γιατι χρειαζεται οργανωση
«Οι αντικειμενικοί σκοποί της Ολικής Ποιότητας στον Τουρισμό»
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 10
Λειτουργίες διοίκησης
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
Ημερίδα Ενημέρωσης Δυνητικών Δικαιούχων του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Διαδικασία & Κριτήρια Αξιολόγησης Επιλογή & Έγκριση Προτεινόμενων.
Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων
Η επιστήμη της Διοίκησης
ΔΙΑΛΕΞΗ 12η Αξιολόγηση απόδοσης Στόχοι Πρότυπα απόδοσης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Με έμφαση στις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες) Μουντάκης Κων/νος, Ομότιμος Καθηγητής ΜΑΘΗΜΑ.
Η Έννοια και η φύση του Προγραμματισμού
Εταιρική Διακυβέρνηση
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 472/2013 για την ενίσχυση της οικονομικής και δημοσιονομικής εποπτείας των κρατών μελών στη ζώνη του ευρώ τα οποία αντιμετωπίζουν ή απειλούνται.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
Αρχές Οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων ,
Οργάνωση, Διοίκηση και Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
ΦΟΡΕΙΣ Κ.Α.Λ.Ο. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΠΗ ΣΟΥΡΜΑΪΔΟΥ
Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν.4440/2016 Γιάννης Σπηλιωτόπουλος ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ 
Κινητικότητα  Με βάση τον Υπαλληλικό Κώδικα, η κινητικότητα είναι η δυνατότητα μετακίνησης ενός δημοσίου υπαλλήλου από μία υπηρεσία σε μία άλλη, με σκοπό.
Μάθημα [GD2011]: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Λειτουργίες διοίκησης
EΕΥΘΥΝΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. – Τι αλλάζει;
Ανάλυση των πελατών Δρ. Μάλαμα Ελεονώρα Ιουλία
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (ΔΗΛ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ). ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ή ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ).

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑ-ΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑ-ΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑ-ΤΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΗΜΕΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΟΔΟ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ Ή ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (1) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ, ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ: ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ, ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ. ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ).

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (2) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Ή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. (π.χ. έρευνες, μελέτες σκοπιμότητας κ.α.) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (3) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΧΗΡΕΥΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ). ΝΑ ΜΗ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ.

ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ «ΟΦΕΛΟΣ» ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ (Ή ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΝ ΜΕ) ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ «ΚΟΣΤΟΣ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ: ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΩΝ Ή/ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ.