ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Προϊόντα Πρώτες ύλες Αποθήκευση αλευριού σε σιλό Αποθήκευση αλευριού σε σιλό Αερομεταφορά στο ζυγιστήριο Αερομεταφορά στο ζυγιστήριο Κατόπιν.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
O όπου κι αν κοιτάξουμε γύρω μας υπάρχει πλαστικό o Είναι μέρος των ρούχων μας, των γυαλιών μας, των δοντιών, των υπολογιστών, των τηλεφωνικών συσκευών,
Advertisements

Άντρη Ονησιφόρου & Σελήνη Μινίκκη Α3. Ο τιμοκατάλογος ενημερώνει τον πελάτη για τα διάφορα προϊόντα που έχει στην διάθεση του ο πωλητής. Περιέχει Περιέχει:
Γραμμή παραγωγής Θεοδωρής Σωτηριάδης.
ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Η ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ…
Ανακύκλωση Νικόλας, Ζήνωνας, Αλέξης, Λίζα Ε’2.
Βιοτεχνολογία.
© Copyrights. Grow’n Up Ltd
Χαράλαμπος Σπύρου Δάσκαλος ΛΕΥ14Γ3_Α06Δ 28/2/2006
Σήμερα θα μιλήσουμε για τη Φωτοσύνθεση
ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ Τα φυτά φτιάχνουν την τροφή τους. νερό Το νερό διαλύει άλατα τα άλατα Οι ξυλώδεις σωλήνες μεταφέρουν νερό το νερό στα φύλλα ΑΛΑΤΑ Οι ρίζες.
Συστήματα επισιτισμού
Συστήματα επισιτισμού - Μάθημα 1ον
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ Howard Gardner Θέμα: Ανακύκλωση.
ΜΑΝΙΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Ανεμομυλος & Ανεμογεννητρια
Meat Tips WP2 Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Διαδραστική εκπαιδευτική συνεδρία: Επιθεώρηση της διαδικασίας τεμαχισμού και συσκευασίας.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Εισαγωγή Με τον βιομηχανικό τρόπο παραγωγής παράγονται προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες, ικανοποιητική ποιότητα και χαμηλό κόστος, βελτιώνοντας το βιοτικό.
Θέμα: Εργοστάσιο Λακωνίας Σπάρτης Ομάδα Α΄
ΕΛΙΑ – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Ι ΜΑΘΗΜΑ 5.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.
«Τεχνοοικονομική μελέτη μονάδας παραγωγής καυσίμων προϊόντων
Λάβα - Κέικ.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ονομάζουμε την επαναφορά των χρήσιμων υλικών στο φυσικό και οικονομικό κύκλο. Περιλαμβάνει όλα τα μέτρα που έχουν σκοπό την ανάκτηση.
 Πλεονεκτήματα των φαγητών εύκολης χρήσης  Μειονεκτήματα των φαγητών εύκολης χρήσης  Οδηγίες για τη σωστή χρήση φαγητών εύκολης χρήσης  Θρεπτική.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
Ανακύκλωση Χαρτιού Στυλιάνα Ζυμαρά.
ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Ενότητα 5 Πάμε για ψώνια; Δασκάλα: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου.
Δημητριακά ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Ορίζει τα δημητριακά
Ομάδες Τροφών Ελευθερία ΣΤ’1.
Καταγραφή Εξοπλισμού. Καταγραφή Εξοπλισμού ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Ο/η μαθητής/τρια να είναι ικανός/η να: Ορίζει την καταγραφή του εξοπλισμού. Εξηγεί τη χρησιμότητα.
ΣΗΜΑΝΣΗ # 2.
Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.
ΘΕΜΑ: “Τεχνολογία και αγροτική κτηνοτροφική παραγωγή
Ανακύκλωση Χαρτιού Γιώργος Γρηγορίου.
Επιμέλεια εργασίας Α. Α. Π. Α. Μ. Β. Δ. Γ. Σ. Γ.
Ελιά Γ1.
Σχεδιασμός διαδικασιών
Γ ΕΩΠΟ ΝΙΚΟ Π ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Α ΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ & ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Ξ ΈΒΑΘΟ Τ ΗΓΆΝΙΣΜΑ. Σ ΤΟΧΟΙ Μ ΑΘΗΜΑΤΟ Σ Ορίζει και περιγράφει τη μέθοδο μαγειρέματος. Αναφέρει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα,
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος Σιτηρών & Αρτοσκευασμάτων Ενότητα 8: Υγιεινή κατά την παρασκευή προϊόντων άρτου. Θεοφάνης Γεωργόπουλος, Kαθηγητής Εφαρμογών,
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
Μέθοδος Παρασκευής Κασεριού και η Θέση του στην Εγχώρια Αγορά Τυριών ΓΕΡΟΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αριθμός Μητρώου: Δ15198 Πρακτική Άσκηση: Μάρτιος-Απρίλιος 2012.
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ. ΑΛΕΥΡΙ ◦ Σιτάλευρο : Είναι το προϊόν άλεσης υγιούς σιταριού, που έχει καθαριστεί βιομηχανικά από κάθε οργανική ή ανόργανη.
ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΙΣΟΖΥΓΙΑ. ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΜΑΖΑΣ Εφαρμογή του νόμου διατήρησης της μάζας ( η μάζα δεν δημιουργείτε από το μηδέν ούτε εξαφανίζεται )
ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ...ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ!
Η βάρκα σε λειτουργία.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 Αρχές και μεθοδολογία της Βιοτεχνολογίας Ζαχόπουλος
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη και τα φύλλα: 6 φύλλα κρούστας
Ανακύκλωση Γυαλιού ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤ’1 Αίας Ζαννέττος
Και οι στοιχειώδεις μαθηματικοί υπολογισμοί
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΧΟΙ Να μπορείτε να: (α) Ορίζετε το Ηλεκτρικό Ρεύμα
Ιωάννα, Αγγελική, Ειρήνη
CombiSet CS 1411 F Προϊοντικά χαρακτηριστικά
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ-ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ
Πως το ζαχαροκάλαμο γίνεται ζάχαρη
ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η διαδικασία δέσμευσης ενέργειας από τον ήλιο
Ομάδα: Παραδοσιακός Φούρνος Γιώργος Φωτέας, Σύλια Ντρούρη, Μάνος Μανώλης, Φώτης Σουλιμιώτης, Ναταλία Παπαζαχαρίου, Γκρεσίντα Χοτζάι Α΄2 Εργασία στην.
Από την αγελάδα… στο κεσεδάκι
Τα φυτά φτιάχνουν την τροφή τους
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Προϊόντα

Πρώτες ύλες Αποθήκευση αλευριού σε σιλό Αποθήκευση αλευριού σε σιλό Αερομεταφορά στο ζυγιστήριο Αερομεταφορά στο ζυγιστήριο Κατόπιν μεταφορά του στο κάδο ζυμωτηρίου όπου προστίθεται νερό και αλάτι Κατόπιν μεταφορά του στο κάδο ζυμωτηρίου όπου προστίθεται νερό και αλάτι

Παραγωγή σφολιάτας (1) Το ζυμάρι μεταφέρεται με τον κάδο ζυμωτηρίου στη γραμμή παραγωγής και Το ζυμάρι μεταφέρεται με τον κάδο ζυμωτηρίου στη γραμμή παραγωγής και Περνάει από βιομηχανικούς πλάστες, τους κυλίνδρους Περνάει από βιομηχανικούς πλάστες, τους κυλίνδρους

(2) Το ζυμάρι χωρίζεται στα δύο Το ζυμάρι χωρίζεται στα δύο Προστίθεται η μαργαρίνη Προστίθεται η μαργαρίνη Δημιουργία “σάντουιτς”, ζυμάρι-μαργαρίνη-ζυμάρι Δημιουργία “σάντουιτς”, ζυμάρι-μαργαρίνη-ζυμάρι Δίπλωμα μέχρι να δημιουργηθούν 64 στρώσεις ζυμαριού - μαργαρίνης Δίπλωμα μέχρι να δημιουργηθούν 64 στρώσεις ζυμαριού - μαργαρίνης

(3) Η σφολιάτα κόβεται στις επιθυμητές διαστάσεις Η σφολιάτα κόβεται στις επιθυμητές διαστάσεις Συσκευάζεται Συσκευάζεται Επισημαίνεται η συσκευασία, (ημερομηνία, κωδικός…) Επισημαίνεται η συσκευασία, (ημερομηνία, κωδικός…) Περνάει από ανιχνευτή μετάλλων Περνάει από ανιχνευτή μετάλλων Αποθηκεύται στους -18 C Αποθηκεύται στους -18 C

Προϊόν με γέμιση (1) Κόβεται η σφολιάτα σε επιθυμητές διαστάσεις Κόβεται η σφολιάτα σε επιθυμητές διαστάσεις

(2) Τοποθέτηση γέμισης με αυτοματοποιημένα μηχανήματα Τοποθέτηση γέμισης με αυτοματοποιημένα μηχανήματα

(3)

(4) Διπλώνεται το φύλλο και κόβεται, Διπλώνεται το φύλλο και κόβεται, καταψύχεται στους - 18 c, καταψύχεται στους - 18 c, μετριέται κατά ποσότητα από δοσομετρητή, μετριέται κατά ποσότητα από δοσομετρητή, συσκεύαζεται, συσκεύαζεται, επισημαίνεται (ημερομηνία,κωδικός, λήξη…) επισημαίνεται (ημερομηνία,κωδικός, λήξη…) Περνάει από ανιχνευτή μετάλλων Περνάει από ανιχνευτή μετάλλων Αποθηκεύεται στους - 18 c. Αποθηκεύεται στους - 18 c.

Παραγωγική διαδικασία κανταϊφιού (1) Ανακάτεμα σε ζυμωτήριο πρώτων υλών Ανακάτεμα σε ζυμωτήριο πρώτων υλών Παρασκευή χυλού Παρασκευή χυλού

(2) Ψήσιμο χυλού Ψήσιμο χυλού

(3) “Τίναγμα” κανταϊφιού “Τίναγμα” κανταϊφιού συσκευασία συσκευασία

Παραγωγή φύλλου κρούστας (1) Ψήσιμο Ψήσιμο Κόψιμο φύλλων Κόψιμο φύλλων Συσκευασία Συσκευασία αποθήκευση αποθήκευση

(2)