Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ομάδα: Παραδοσιακός Φούρνος Γιώργος Φωτέας, Σύλια Ντρούρη, Μάνος Μανώλης, Φώτης Σουλιμιώτης, Ναταλία Παπαζαχαρίου, Γκρεσίντα Χοτζάι Α΄2 Εργασία στην.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ομάδα: Παραδοσιακός Φούρνος Γιώργος Φωτέας, Σύλια Ντρούρη, Μάνος Μανώλης, Φώτης Σουλιμιώτης, Ναταλία Παπαζαχαρίου, Γκρεσίντα Χοτζάι Α΄2 Εργασία στην."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ομάδα: Παραδοσιακός Φούρνος Γιώργος Φωτέας, Σύλια Ντρούρη, Μάνος Μανώλης, Φώτης Σουλιμιώτης, Ναταλία Παπαζαχαρίου, Γκρεσίντα Χοτζάι Α΄2 Εργασία στην Οικιακή Οικονομία

2 Παραδοσιακός φούρνος Το ζυμαράκι Λυκαβηττού 12, Αθήνα
Παραδοσιακός φούρνος Το ζυμαράκι Λυκαβηττού 12, Αθήνα

3 Οικονομικοί Πόροι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας
Έδαφος Χρήση του χώρου πάνω στη γη (κατάστημα και εργαστήριο) για επαγγελματική χρήση. Ακόμη, τα βασικά γεωργικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή προϊόντων ψωμιού και γλυκών (αλεύρι, καλαμπόκι, σιτάρι, ζάχαρη, κακάο) τα παίρνουμε από το έδαφος (καλλιεργήσιμες εκτάσεις).

4 Οικονομικοί Πόροι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας
Εργασία Στον φούρνο μας εργάζονται υπάλληλοι για τα παραγωγή ψωμιού και άλλων αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών και για την εξυπηρέτηση πελατών. Ακόμη, γεωργοί παράγουν τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, άλλοι τις επεξεργάζονται, μεταφορείς τις μεταφέρουν σε σημεία πώλησης για να τα προμηθευτούμε.

5 Το κεφάλαιό μας είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή,
Οικονομικοί Πόροι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας Κεφάλαιο Το κεφάλαιό μας είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή, συντήρηση και πώληση ψωμιού και γλυκών, όπως ο φούρνος, ζυμωτήριο, θάλαμος κατάψυξης, βιτρίνες, πάγκοι, ράφια.

6 Οικονομικοί Πόροι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας
Επιχειρηματικότητα Αποφασίσαμε να ανοίξουμε φούρνο σε ιδιόκτητο κατάστημα στην περιοχή του Λυκαβηττού, στο οποίο θα παράγουμε και θα πουλάμε ψωμί διαφόρων ειδών (χωριάτικο, πολύσπορο, με καλαμπόκι, σικάλεως) και διάφορα γλυκά (κέικ, μάφινς, κουλουράκια, τάρτες). Στον φούρνο μας εργάζονται 3 άτομα για τα παραγωγή ψωμιού, 2 άτομα για την παρασκευή άλλων αρτοπαρα- σκευασμάτων και γλυκών (π.χ. κουλουράκια, κέικ, τούρτες) και 2 άτομα για την εξυπηρέτηση πελατών. Ακόμη, εκτός από το κατάστημα, παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας μας (internet site) και παρά- δοση στον χώρο του πελάτη.

7 Περιμένουμε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημά μας, Λυκαβηττού 12 ή στο Internet site Ευχαριστούμε


Κατέβασμα ppt "Ομάδα: Παραδοσιακός Φούρνος Γιώργος Φωτέας, Σύλια Ντρούρη, Μάνος Μανώλης, Φώτης Σουλιμιώτης, Ναταλία Παπαζαχαρίου, Γκρεσίντα Χοτζάι Α΄2 Εργασία στην."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google