Corina Danielidou. A few words about… Στην φτωχογειτονιά Aston στο Birmingham, γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 ο John Michael Osbourne. Οι γονείς.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
John Lennon.
Advertisements

Κυβέλη Ζώτου Μάθημα Πληροφορικής Β2 Ομάδα Α. Twiggy.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ CD/DVD
Πόλεμος και ειρήνη.
E M I N E M. EMINEM Το πραγματικό του όνομα είναι Marshall Bruce Mathers γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του Ασχολείται κυρίως με την rap μουσική. Μερικά.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Ιστορίες Καθημερινής Επισφάλειας νο2.
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ.
Nέλσον Μαντέλα.
ΤΜΗΜΑ AΠ Δ. Στράτου και Δ. Σαμίου Η συμβολή τους στην Ελληνική παράδοση « Αντικριστός ».
ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Θέμα: Η ιστορία της Formula 1 (F1) Μαθητής : Πανόπουλος Σωτήρης Υπεύθυνος : Σαπουντζάκης Πέτρος.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Διονύσης Σαββόπουλος
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η Μουσική είναι η γλώσσα της Ψυχής.
Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream.
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
Διερευνητική εργασία (Project) Β’Λυκείου σχολικό έτος
Μυρτώ Μιτοπούλου – Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος
ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΖΩΤΤΗΣ Δ΄1.
ΚΏΣΤΑΣ ΔΡΑΚΟΣ RAINBOW ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Skrillex.
Κεφ. 41. Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΘΩΜΑ
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
Παίκτες,ύμνος,ιστορία,σύλλογος ολυμπιακός
Η τέχνη της αρχαϊκής εποχής
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Νεαπόλεως
Amelie Amelie.
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια.
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Επειδη πολλες φορες αισθανεστε ατυχοι και αδυναμοι και κανετε ολα αυτα τα ηλιθια τεστ που κυκλοφορουν για να βελτιωσετε την τυχη σας και να νιωσετε πιο.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
Σάγγου Ασημίνα Παπαδημητρίου Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλική Σίμου Αναστασία Παπαδόπουλος Σάββας.
14. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ “ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΝΙΚΑ ’’
Ιδεολογία τ ης …. Μουσικά στοιχεία της House Η House χαρακτηρίζεται από τα υψηλής συχνότητας beats. Όταν πρωτοεμφανίστηκε τα beats δεν ήταν τόσο υψηλά.Το.
 Το καλοκαίρι του 1928 πήρε το απολυτήριο του γυμνασίου με βαθμό 7,3/11.  Μετά από πιέσεις των γονέων του, αποφάσισε να σπουδάσει χημικός  Την ίδια.
Μανόλης Αναγνωστάκης.
Ευκαιρία Για Τον Παράδεισο
Από τους μαθητές Βασίλη Γραμματικό Ελένη Κορώνη Βασίλη Τόκαρη.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΛΚΗ ΖΕΗ Η Άλκη Ζέη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1925.Ήταν κόρη ενός τραπεζικού υπαλλήλου από την Κρήτη και μιας Σαμιώτισσας μητέρας.Έζησε τα παιδικά της χρόνια.
ΣαββόπουλοςΞαρχάκοςΛοΐζος Επιμέλεια: Επιμέλεια: Βαζελάκης Δημήτριος, Ηρειώτης Θεόδωρος, Βαζελάκης Δημήτριος, Ηρειώτης Θεόδωρος, Καλο-Καράγιαννης Άγγελος.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια μέρα κι.
Το αγαπημένο μας συγκρότημα Three days grace. Η ομαδα μας Μπάμπης Σφακιανάκης Νατάσσα Σφήκα Τμήμα ΣΤ2.
Σε λίγες στιγμές από τώρα θα μπεις μέσα σ΄ έναν μαγικό κόσμο.
Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα. Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
Μουσική Ε'2 Ελευθερία-Φαίδρα Ποπ Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Ο όρος Ποπ προέρχεται από τον αγγλικό όρο popular, που σημαίνει δημοφιλής. Τα κύρια.
Αθήνα η Γέννηση της Δημοκρατίας
Μουσική Δεν μπορείς να την αγγίξεις, αλλά εκείνη μπορεί!!!
R oc k & Τέχνη Rock 4 four. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα.
ΙΝΔΙΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Ο ιδρυτής του Rock ‘n’ Roll
Ασφαλής χρήση του διαδικτύου
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Αγγελικη σταθοπουλου δεσποινα μπιτσικωκου στελλα μπουλινη β1
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου Σχολική Χρονιά
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…
Ημέρα Μνήμης Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ 19 Ιανουαρίου
Γιατί δε μετράς προβατάκια!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Corina Danielidou

A few words about… Στην φτωχογειτονιά Aston στο Birmingham, γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 ο John Michael Osbourne. Οι γονείς του περήφανοι άνθρωποι μα πολύ φτωχοί. Το πρώτο του συγκρότημα ήταν οι Approach. Την πρώτη του σκηνική παρουσία την έκανε μπροστά από 3 ανθρώπους! Το δευτερο συγκρότημα ήταν οι Music Machine. Και το τριτο black sabbath που το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 13 του Φλεβάρη, 1970 και ονομάστηκε Black Sabbath. Σήμερα,κάνει solo καριέρα είναι παντρεμένος με την Sharon Osbourne, έπισης έχει δύο παιδια την Kelly και τον Jack !!!

A few words about.. Στο Cοrtland της ΗΠΑ,10 Ιουλίου το 1942 γεννήθηκε ο Ronald James Padovana. Ήταν μπασίστας / τραγουδιστής στο ELF rock συγκρότημα στις αρχές της δεκαετίας, και τα μέσα του εβδομήντα. Ήταν τραγουδιστής στους "Rainbow" από το Και αφου αντικατεστησε τον Ozzy τραγουδησε στους "Black Sabbath" από το και Είναι αύτος που δημιούργησε την χειρονομία ‘’κέρατα’’ για τους Black Sabbath, και όπως ο ιδιος λέει δεν είναι σημάδι του διαβόλου αλλα είναι κατι που έκανε η γιαγιά του για να διώξει το κακό μάτι!!!Σήμερα είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο τον Dani! Επίσης δουλεύει με τα μέλη των Black Sabbath αλλά με διαφορετική ονομασία,δηλαδή ‘’Heaven and Hell’’

Afew words about.. To Black Sabbath έζησε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο "χεβυ μέταλ" συγκρότημα και έγινε ένα από τα "αιωνόβια" γκρουπ του rock and roll (παρόλο που έχασε δυο από τους κυριότερους τραγουδιστές του,τον Ozzy Osbourne και τον Ronnie James Dio. Στίχοι των τραγουδιών του Black Sabbath όπως: "Έχεις σκεφτεί ποτέ για την ψυχή σου; μπορεί να σωθεί; ή μήπως νομίζεις ότι,όταν πεθάνεις, θα μείνεις απλώς στον τάφο;... Όταν σκέφτεσαι τον θάνατο σου κόβεται η ανάσα; Θα είμαι έτοιμος όταν θα είσαι μόνος και φοβισμένος, στο τέλος των ημερών σου..." οδήγησαν σε απόπειρες αυτοκτονίας εφήβους στην Αμερική και στην Αγγλία.

Afew words about.. Όταν το "Μαύρο Σάββατο" συγκροτήθηκε το 1968 χρησιμοποίησε δυνατούς ήχους και αποκρυφιστικά μυνήματα για να προσελκύσει θαυμαστές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,να δέχεται με το ταχυδρομείο επιστολές και αντικείμενα προερχόμενα από άτομα που είχαν σχέση με τον αποκρυφισμό. Η αντίδραση του γκρουπ ήταν να αποφεύγει οποιαδήποτε σχεδόν επαφή με τους θαυμαστές του, επειδή οι τελευταίοι είχαν απρόβλεπτη συμπεριφορά. Αυτό με τη σειρά του προκάλεσε φήμες ότι το γκρουπ απο μαύρους μάγους. Έτσι τα τραγούδια του,"Paranoid" (παρανοϊκός), "Sabbath, Bloody Sabbath" (Σάββατο, αιματηρό Σάββατο),"Heaven and hell" (ουρανός και κόλαση), έκαναν εκατομμυριούχους τα μέλη του συγκροτήματος.

A few words about.. Ένα κονσέρτο του γκρουπ στην Μινεάπολη των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 1980, περιγράφηκε ως εξής: "O Ronnie James Dio (που έπειτα έφυγε και ίδρυσε το δικό του γκρουπ) περπάτησε πάνω-κάτω στην σκηνή ντυμένος σαν την κινηματογραφική απεικόνιση του Δράκουλα (με μαύρο μανδύα κ.τ.λ.), ενώ η φωνή του συγκλόνιζε το στάδιο και το χέρι του σχημάτιζε συνεχώς την παραδοσιακή ιταλική χειρονομία κατά της βασκανίας (ο αντίχειρας ανάμεσα στον δείκτη και στον μέσο δάκτυλο).Στη διάρκεια του δεύτερου μισού της παράστασης,η σκηνή τυλίχθηκε με μαύρο ύφασμα

Afew words about.. Απόκοσμη μουσική ξεχύθηκε μέσα από τα μεγάφωνα και τα φώτα αναβόσβυσαν, για να μιμηθούν τις αστραπές. Μερικοί θαυμαστές του συγκροτήματος ούρλιαξαν "Σας θέλουμε", μιμούμενοι την φωνή του Όργκαρ, του δαιμονικού "Μπάρμπα Σαμ". Αλλοι κρατούσαν πανό που έγραφαν: "Πουλήσαμε την ψυχή μας στο ροκ εντ ρολ" (τίτλος τραγουδιού των Black Sabbath) Από το αμερικάνικο μουσικό περιοδικό "The Sweet Potato" (η γλυκοπατάτα) Ωστόσο, το συγκρότημα χαρακτηρίζεται από τον δουλεμένο στίχο των τραγουδιών του, και τον πετυχημένο συνδυασμό των διαφόρων οργάνων στην εκτέλεση των κομματιών του.

Discography

Black Sabbath 1970 Paranoid 1970

Discography Master of Reality 1971 Volume

Discography Sabbath Bloody Sabbath 1973 Sabotage 1975

Discography Technical Ecstasy 1976 Never Say Die! 1978

Discography Heaven & Hell 1980 Mob Rules 1981

Discography Live Evil 1982 Born Again 1983

Discography The Eternal Idol 1987 Headless Cross 1989

Discography Tyr 1990 Dehumanizer 1992

Discography Cross Purposes 1994 Forbidden 1995

Discography The Rules of Hell Released July 2008 The Devil You Know Released Apr 28, 2009