Εργαλεία Συντήρησης Υπολογιστή Είναι: Εργαλεία με τα όποια κάνουμε γρηγορότερη και ασφαλέστερη την λειτουργία του Η/Υ μας.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Advertisements

Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
UNIX.
Προστασία Λογισμικού - Ιοί Πειρατεία Λογισμικού
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Quiz για το διαδίκτυο !.
Κεφάλαιο 8 Πειρατεία Λογισμικού Πληροφορική Α’ Γυμνασίου Κεφάλαιο 8.
WORDPRESS. Self-Hosting Wordpress • Απαιτείται δικό μας domain, και δικιά μας Web Hosting Υπηρεσία (κατόπιν πληρωμής) • Το λογισμικό του Wordpress κατεβαίνει.
EPL003: Επιστήμη της Πληροφορικής και Πληροφοριακά Συστήματα
Τρόπος λειτουργίας κι ασφάλεια
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου. Home Page : Αρχική Σελίδα Για να την αλλάξουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία: 1.Tools 2.Internet Options 3.General (καρτέλα),
Προστασία Λογισμικού - Ιοί
Antivirus 1/7. Τρόποι παγίδευσης ιών Με υπολογιστές-παγίδες Μέσω των δικτύων μεγάλων εταιρειών Από τους απλούς χρήστες 2/7.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
-Στοίβα-Ουρά - Πλεονεκτήματα πινάκων -Δομές δεδομένων δευτερεύουσας μνήμης -Πληροφορική και δεδομένα -Παραδείγματα-Προβλήματα ψευδοκώδικα.
Κεφάλαιο 2ο: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΕΙΩΝ
ΕΠΛ002: Εισαγωγή στην Επιστήμη της Πληροφορικής
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η εντολή Δείξε είναι μια εντολή εξόδου και χρησιμοποιείται για:
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
1 Εισαγωγή στις Βάσεις Δεδομένων  Ανάγκη Αποθήκευσης και Διαχείρισης Δεδομένων  Συστήματα Αρχείων  Συστήματα Βάσεων Δεδομένων  Παραδοσιακές και Σύγχρονες.
Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής, χρήση Η/Υ και γραφικά περιβάλλοντα επικοινωνίας Ονομ/νυμο Επιμορφωτή Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή ΥΠΕΠΘ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
ΛΟΥΣΙΜΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η/Υ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑ 1.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΛΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ
Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
1 Εισαγωγή στις Βάσεις Δεδομένων  Ανάγκη Αποθήκευσης και Διαχείρισης Δεδομένων  Συστήματα Αρχείων  Συστήματα Βάσεων Δεδομένων  Παραδοσιακές και Σύγχρονες.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΕΙΩΝ A’ μέρος
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής, χρήση Η/Υ και γραφικά περιβάλλοντα επικοινωνίας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΦ. Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ-ΙΟΙ
Ανακύκλωση Χαρτιού Στυλιάνα Ζυμαρά.
WORMS Ένα σκουλήκι υπολογιστή (computer worm) είναι
Εισαγωγή στο Blackboard
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
Σχολικός Εκφοβισμός School Bullying.
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 7: Προστασία λογισμικού - Ιοί
Λειτουργικά Συστήματα LINUX
Α τάξη Καλφαγιάννειου Γυμνασίου Φίλιας Βιωματικές Δράσεις.
Advanced Data Indexing (Προηγμένη ευρετηρίαση δεδομένων) Ροές Δεδομένων (3 ο Μέρος)
Ανακυκλωση.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 7: Προστασία Λογισμικού - Ιοί Λέξεις Κλειδιά: Πρόγραμμ α-ιός (virus), αντιικό πρόγραμμα (antivirus), αντίγραφα ασφαλείας (backup),
Οι φορητές εφαρμογές (portable apps) μία πρόσκληση για ηλεκτρονική μάθηση Νικόλαος Μαυραντζάς, Παναγιώτης Πολίτης Π.Τ.Δ.Ε., Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Malware – Κακόβουλο Λογισμικό Σύντομη Παρουσίαση.
Λειτουργικά Συστήματα Κεφ2.2- Ασφάλεια Συστήματος 1
Λογισμικό Γονικού Ελέγχου
Λογισμικά ελέγχου & επίδοσης συστημάτων Η/Υ και επαναφοράς συστήματος
Το ερωτηματολόγιο Μεθοδολογία έρευνας.
Κατηγορίες και είδη Λογισμικού Προστασίας Λ.Σ. από κακόβουλο λογισμικό
Firewall Antivirus Antispyware Internet security
Τα μέσα αποθήκευσης μπορεί να χαλάσουν.
Οργάνωση αρχείων & φακέλων
Κακόβουλο ονομάζεται το λογισμικό που εκ προθέσεως δημιουργήθηκε για να βλάψει ένα υπολογιστικό σύστημα. Τα ψηφιακά αρχεία κινδυνεύουν να αλλοιωθούν,
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Επισήμανση επικινδυνοτήτων στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κλειτορίας
Ασφαλεια στο διαδικτυο
«Εισαγωγή στις τεχνικές παρουσίασης και προβολής Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων» Φώτης Θυμωδέας ΠΕ-19.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 7: Προστασία Λογισμικού - Ιοί
Μαθήματα υπολογιστών.
ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ
Λογισμικό Γονικού Ελέγχου
1. Τα μέσα αποθήκευσης μπορεί να χαλάσουν.
ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εργαλεία Συντήρησης Υπολογιστή Είναι: Εργαλεία με τα όποια κάνουμε γρηγορότερη και ασφαλέστερη την λειτουργία του Η/Υ μας

|1|Backup Backup είναι όταν αποθηκεύουμε χρήσιμα αρχεία σε άλλον δίσκο ώστε σε περίπτωση ζημιάς, βλάβης στον δίσκο να μπορούμε άμεσα να τα ξανά ανακτήσουμε !

Εργαλείο για Backup Από προσωπική χρήση προτείνω πάντα δωρεάν εργαλεία τα οποία κάνουν καλύτερη δουλεία και από πληρωμής ! Το Εργαλείο λοιπόν είναι το AOMEI Backupper το οποίο προσφέρει φανταστικό, όμορφο περιβάλλον με αρκετά εύκολη χρήση.

AOMEI Backupper

|2| Defraggler Defraggler είναι ένα Εργαλείο με το οποίο μπορούμε να ανεβάσουμε τις επιδόσεις του σκληρού μας δίσκου μετά από πολύ χρήση η μετά από πολλές απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αρχείων.

Εργαλείο για Defrag Από τους καλύτερους δωρεάν Defraggler είναι ο Piriform Defraggler από την γνώστη εταιρία Piriform. Ο Piriform Defraggler έχει εύκολη και γρήγορη χρήση χωρίς δυσκολία στην εκμάθηση προσφέροντας επίσης τα καλυτέρα αποτελέσματα για τον δίσκο σας.

Piriform

Piriform Defraggler

|3| Registry, Cookies και Temporary Files είναι το χαλασμένο μητρώο ενός Η/Υ αλλά και τα άχρηστα ή προσωρινά αρχεία που κρατάει ένας δίσκος η ένας Browser!

Εργαλεία Για Registry, Cookies και Temporary Files Είναι Οι Cleaners οι οποίοι τα καθαρίζουν η τα κατασκευάζουν Το καλύτερο δωρεάν Εργαλείο είναι επίσης ένα από την εταιρία Piriform το γνωστό CCleaner ! Το CCleaner προσφέρει το πιο φανταστικό και εύκολο στη χρήση μενού δίνοντας σας τα καλυτέρα αποτελέσματα!

CCleaner

|4| Anti-Malware Anti-Malware είναι Εργαλεία που έχουν δυνατότητα να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν περισσότερους ιούς από ένα Antivirus αφήνοντας σας ξέγνοιαστους και ασφαλής!

Anti-Malware Εργαλεία Ένα από τα καλυτέρα δωρεάν Εργαλεία είναι το γνωστό ως Malware bytes το οποίο εντοπίζει και αφαιρει αποτελεσματικά τους ιούς! Επίσης δίνει την δυνατότητα για γρήγορο scan κάθε οπότε το ορίσετε εσείς, π.χ. κάθε Κυριακή ώστε να μειωθούν δραματικά οι πιθανότητες εισβολής ιών !

Malware bytes

|5|Data Recovery Data recovery είναι όταν έχετε διαγράψει τα αρχεία και από τον κάδο ανακύκλωσης σας που κατά λάθος βάλατε και αφαιρέσατε ! Με το Data Recovery λοιπόν μπορείτε να ξανά βρείτε αυτά τα αρχεία και να τα επαναφέρετε !

Εργαλεία για Data Recovery Ένα από τα καλύτερα δωρεάν Εργαλεία είναι το Recuva από την Piriform το οποίο προσφέρει τον γρηγορότερο τρόπο να ανακτήσετε ξανά τα αρχεία σας !

Recuva

Ευχαριστώ Από Δημητριανό Ζούλια