«Εβδομάδα Καλωσορίσματος Φοιτητών 2013». Γιατί είμαστε σήμερα στο ίδρυμα σας UNESCO for Lifelong Learning

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα δικτύου Comenius που συνδέει όσους χρησιμοποιούν υλικά μελέτης του χώρου και γεω-πληροφορίες στο σχολείο.
Advertisements

BOLOGNA CONFERENCE Νέες Πρωτοβουλίες της ΕΕ στον τομέα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρούλα ΚΥΡΙΛΛΟΥ-ΙΟΑΝΝΙΔΟΥ Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 16 Οκτωβρίου 2013.
Διαδίκτυο: ο νέος δρόμος Μιχάλης Βαφόπουλος,
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕΣΑ Η ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012.
BioPlatform: Πανευρωπαϊκή Συνεργασία για τη Βιοποικιλότητα.
Θέσπιση μιας νέας διεθνούς συμφωνίας EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Κλιματική αλλαγή.
Συνέδριο Κοπενχάγης 7 – 18 Δεκεμβρίου 2009.
Το Podcasting αποτελεί μία κίνηση τόσο ερασιτεχνών όσο και επαγγελματιών στο διαδίκτυο ήχου "κατ' αίτηση" δηλαδή ήχου που μπορεί κανείς να ακούσει όποτε.
Εισαγωγή στους Υ/Η Αναστάσιος Κούτλας Πέμπτη 25/10/2012.
Στοιχεία ΕπικοινωνίαςContact Details Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης αποτελεί επίσημα θεσμοθετημένο δίκτυο πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γεωρία.
Μια ελπίδα....  Προστασία και αξιολόγηση του φυσικού περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων  Διατήρηση πολιτισμού και παραδόσεων  Ενίσχυση της αρμονικής.
BLOGS ΚΑΙ WIKIS Εργαλεία WEB 2.0. Blogs  Το Βlog λέξη είναι η συντομευμένη εκδοχή του weblog.  Blog είναι το είδος της ιστοσελίδας, που συνήθως συντηρείται.
Page  1 Προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας για την Ανώτερη Εκπαίδευση Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ UNESCO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Παγκόσμια ημέρα του παιδιού
Πανεπιστημιακό κέντρο εκπαίδευσης επιμορφωτών Δυτικής Ελλάδας Πανεπιστήμιο Πατρών, ΤΕΕΑΠΗ - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ΤΚΕΠ Εκπαίδευση Επιμορφωτών Β΄Επιπέδου.
Virtual Dentist Game URL: tual-dentist-game.html tual-dentist-game.html.
Τούλα Πατσάλη Διεύθυνση Διαρθρωτικών Ταμείων και Ταμείου Συνοχής Γραφείο Προγραμματισμού ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
LOGO ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δανάη Φωτίου γ5 ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Θέμα: Παρουσίαση των Ευρωπαϊκών και Εθνικών κανονισμών Ομιλητής: Δρ Θ. Αθανασέλης / 4 η ΔΚΒΠ Θεσσαλονίκη,
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
Ικανότητες Εκπαιδευτικών 6 Οκτωβρίου 2014 Caroline Kearney Ανώτερη Υπεύθυνη Έργου και Εκπαιδευτική Αναλύτρια.
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 AD – HOC ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Global Campaign for Education 4-10 May Education ahd Disability.
Microsoft ASP.NET Browser Web 2.0 CSS JavaScript Server Client Clients Κατσιώτης Ιωάννης Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ 15/10/2009 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ.
© 2009 Autodesk Student Engineering & Design Community.
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DI-XL ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ.
Πολίτες Για Την Κρήτη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
Ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
TEL-ME-MOR The European Library: Modular Extensions for Mediating Online Resources Ευρωπαϊκή Βιβλιοθήκη – Σπονδυλωτές Επεκτάσεις για Μεσολαβητικές Επιγραμμικές.
Now and then ©Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ….now!!
Συνέδριο της Κοπεγχάγης Χατζηαντωνίου Γιώργος Τριανταφύλλου Δημήτρης Γ’5.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ UNESCO.
Παρουσίαση: Γ. Ξανθάκη- Καραμάνου Εθνικός Εκπρόσωπος για το πρόγραμμα Κοινωνικοοικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες 28 Φεβρουαρίου 2007, Εθνικό Ίδρυμα.
«Εβδομάδα Καλωσορίσματος Φοιτητών 2012». «Εβδομάδα Καλωσορίσματος Φοιτητών 2013»
Η συμμετοχή του ΕΟΕΣ Αμφικτυονία σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - FDI Οδηγώντας τον Κόσμο στη Bέλτιστη Στοματική Υγεία Μια σύντομη παρουσίαση της FDI Από τον κ. Χασάπη Ευστράτιο FDI.
Γ1.6 Τόσο διαφορετικοί και τόσο ίδιοι…
Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης Ημερίδα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ενηλίκων στην Κύπρο Λεμεσός, 21 Ιουνίου 2013.
1 Δημόσιες σχέσεις και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Η συμβολή των δημοσίων σχέσεων στο (δημοκρατικό) Αναπτυξιακό Σχεδιασμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρόδρομος.
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe
ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Το πρόβλημα στην Αλβανία.
«Ασφαλές Διαδίκτυο» ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας Τρίτη 4/2/2015 ΓΕ.Λ. Φιλοθέης πρόγραμμα Comenius Regio: «Εκφοβισμός των εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης.
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Μετά το πτυχίο: ερευνητικές και επαγγελματικές διαδρομές Πρόγραμμα «Δια Βίου Μάθηση» (LLP)/Erasmus Αθηνά Σιούπη
Πανεπιστημιακό κέντρο εκπαίδευσης επιμορφωτών Δυτικής Ελλάδας Πανεπιστήμιο Πατρών, ΤΕΕΑΠΗ - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ΤΚΕΠ Εκπαίδευση Επιμορφωτών Β΄Επιπέδου.
1η Φάση Εργασίας o Ευαγγέλη Ντάρλα: Υπεύθυνος συλλογής πληροφοριών, Σχεδιαστής παρουσίασης, Υπεύθυνος παρουσίασης o Ζάρρου Γεωργία: Υπεύθυνος συλλογής.
Περιβαλλοντολογική ασφάλεια, κλιματική αλλαγή ή γεωπολιτική του περιβάλλοντος Γ.Μαυρομμάτης.
Ακρόπολη Αθηνών Ακρόπολη Αθηνών Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτησηπλοήγησηαναζήτησηπλοήγησηαναζήτηση Ακρόπολις Αθηνών ΟΥΝΕΣΚΟ.
ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΜΑΡΑ ΙΩΣΗΦ ΚΑΣΝΕΤΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΖΙΟΖΙΩΚΟΥ.
Ζαπάντη Διονυσία Β1 13ο Γυμνάσιο Πάτρας
Από τον Νικόλα Φοινικαρίδη Απρίλης, 2017
Πολιτισμική Πρωτεύουσα 2017 Μαρίνα Παναγιώτου Δ1
Γίνε μέρος της λύσης Τι; Πώς; Πότε;.
Η Συμμετοχή της Κύπρου στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Νεολαίας.
Παγκόσμια Περιβαλλοντική Πολιτική
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Γνωρίσαμε τους ήρωες του ελληνικού θεάτρου σκιών καθώς και την ιστορία του Καραγκιόζη. πληροφορίες αντλήσαμε από το Σπαθάρειο μουσείο. Καραγκιοζοπαίχτης.
Η ιστορία του Πόντου Ήθη και έθιμα του Πόντου στο Νηπιαγωγείο
5.Μέρη του ναού Κυρίως ναός-Νάρθηκας-Αύλειος χώρος
«Γιατί ξένος δεν είσαι, ξένος νοιώθεις…» :
Να ζωογονούν το ανθρώπινο πνεύμα με την παροχή βιβλίων
Καρανάσιου Κατερίνα Β’1
Μία πόλη γεμάτη ιστορία!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Α. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ 14 Δεκεμβρίου 2016 * 13ο Γυμνάσιο Πατρών
ΠΑΡΙΣΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ Α. Διεθνής Ημέρα κατά της Επιθετικότητας εναντίον των Παιδιών Β. Παγκόσμια  Ημέρα για τα ορφανά πολέμου Γ. Ημέρα  της Ερυθράς Χειρός.
Κίνδυνοι στο : Τα στοιχεία μας μοιράζονται με τρίτους
1. Ο χριστιανικός ναός Εισαγωγή.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

«Εβδομάδα Καλωσορίσματος Φοιτητών 2013»

Γιατί είμαστε σήμερα στο ίδρυμα σας UNESCO for Lifelong Learning informal-learning-rva/news-target/observatory-on-recognition-validation-and-accreditation-of-non-formal-and-informal-learning/dd94098

UNESCO for Lifelong Learning Οι δραστηριότητες του UIL προσανατολίζονται προς την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η κίνηση Εκπαίδευση για Όλους (EFA) και των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας (ΑΣΧ), καθώς και των στόχων της Διεθνούς Διάσκεψης για την Εκπαίδευση Ενηλίκων (CONFINTEA), τη Δεκαετία Αλφαβητισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNLD), τη Δεκαετία της Εκπαίδευσης για την Αειφόρου Ανάπτυξη (DESD), και την πρωτοβουλία Ενδυνάμωσης Γραμματισμού της UNESCO (LIFE).

Διαμορφώνοντας από κοινού το μέλλον που θέλουμε, μέσω των πολιτικών για τη νεολαία για εσάς μαζί σας!

8ο Φόρουμ Νεολαίας Οκτωβρίου / νέα / en/youth-forum

Βοηθήστε μας να οικοδομήσουμε τον κόσμο που θέλουμε - να συμμετέχουμε στις συζητήσεις για την μετά το 2015 Αναπτυξιακής Ατζέντας Εκπαίδευση μετά το 2015: Τι θα ακολουθήσει;

Παγκόσμια διάσκεψη κορυφής των νέων Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, αλλά πού να ξεκινήσει κανείς;

Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας 17ης Οκτώβρη

«Σας προκαλώ να φέρεται στη Σύνοδο Κορυφής τολμηρές υποσχέσεις. Καινοτομία, την κλίμακα-up, να συνεργάζονται και να παραδώσει συγκεκριμένες ενέργειες που θα κλείσει το χάσμα των εκπομπών και να μας βάλει σε τροχιά για μια φιλόδοξη νομική συμφωνία μέσω της διαδικασίας της UNFCCC. " Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Ban Ki-moon

Νέοι και περιβάλλον Strategy

Συνεργασία με φορείς with-ngos/ with-ngos/ Υπάρχουν 46 φορείς νέων ή / και φοιτητικές οργανώσεις που διατηρούν επί του παρόντος επίσημες σχέσεις με την UNESCO. Κατεβάστε τον κατάλογο... [PDF, 50 KB] τον κατάλογο... Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το εάν και το πώς οι διεθνείς οργανώσεις νεολαίας μπορεί να ζητήσει τη σύσταση των σχέσεων με την UNESCO, συμβουλευτείτετην ιστοσελίδα της UNESCO για την μη-κυβερνητικές οργανώσεις και ιδρύματα.την ιστοσελίδα της UNESCO για την μη-κυβερνητικές οργανώσεις και ιδρύματα URL_ID=32906&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html URL_ID=32906&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html

Σας ευχαριστούμε