Create C r e a t e You can!!! Y o u c a n ! ! ! Σκέψου Σκέψου Δημιούργησε Δ η μ ι ο ύ ρ γ η σ ε Μπορείς!!! Μ π ο ρ ε ί ς ! ! ! Ο πολυβραβευμένος Καθηγητής.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σημαντικό Πρόσωπο για μένα Δημήτριος Νανόπουλος. Βιογραφικά στοιχεία  Ο Δημήτριος Νανόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου1948. Σπούδασε φυσική.
Advertisements

Athens Laboratory of Research in Marketing (A.LA.R.M.) – GLOBAL SALES BAROMETER © Νικόλαος Παναγόπουλος, PhD Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ Οικονομικό.
ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ Ευρωπαϊκής Ένωσης για Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία
Βάλια Παυλίδου Ψυχολόγος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Α.Π.Θ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 Ημέρα Γνωριμίας. Στόχος Προπτυχιακού Προγράμματος Τμήματος Αγγλικών Σπουδών  Καλλιέργεια ενσυνείδητης κριτικής σκέψης που.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Νικόλαος Τουρίδης Εκπαιδευτικός Σύμβουλος/ Υπεύθυνος Αμερικανικού Προγράμματος Ίδρυμα Fulbright.
Φέτος σας ευχόμαστε το «καλή χρονιά» με πιο συγκρατημένη αισιοδοξία σε σχέση με πέρσι. Τα νέα κι οι εξελίξεις στο διεθνή οικονομικό ορίζοντα τον πρώτο.
Η χρησιμότητα της καινοτομίας στην εκπαίδευση και την εξωστρέφεια
Γ΄ ΚΠΣ ( ): ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ Χρηματοδότηση ΕΚΤ & Εθνικοί πόροι Έγινε σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης και αναβάθμισης της ΤΕΕ & στη συνέχεια των ΕΠΑΛ,
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: η εταιρική υπευθυνότητα μακροχρόνια επένδυση
. “Η Στρατηγική Σημασία του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για την Ελλάδα της Κρίσης” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
ENTI : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (Innovative Actions, under the ERDF ) Τελική Συνάντηση Ομάδας Εργασίας John Swarbrooke.
Ο Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων Θανόπουλος Γιάννης
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9 ΜΑΙΟΥ 2012.
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
Γραφειο διαςυνδεςης Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
5ο επιστημονικΟ πεδΙο Γιανναράκης Μιχάλης Βαΐτσης Φίλιππος.
4ο ΕΠΑ.Λ. ΑΘΗΝΩΝ ΤΣΙΛΛΕΡ & ΡΩΣ 1, ΑΘΗΝΑ , ΤΗΛ: ,
Ο Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων Θανόπουλος Γιάννης
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Project B’ Τετράμηνο «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» Ο σκοπός της ερευνητικής εργασίας είναι να συνδέσει τις.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΘΗΝΑΣ Γραφείο Διασύνδεσης Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Εκπαιδευτικό ταξίδι στο Stanford University Σαπουντζή Ελένη Σιγανός Μάριος Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική.
Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Αρχειονομίας & Βιβλιοθηκονομίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη της Πληροφορίας: Διοίκηση & Οργάνωση Βιβλιοθηκών.
Ο Κόσμος είναι δικός σας Ξ. Μουσά, Τμ. Φυσικής ΕΚΠΑ Εισήγηση για την επιτυχία των πτυχιούχων μας στις ξένες χώρες Α. ΜΕΡΟΣ: Υποστήριξη της κινητικότητας.
Δεξιότητες και Ικανότητες Στελεχών για Διεθνή Καριέρα
Ψηφιακή Βιβλιοθήκη ΤΕΕ
Η σκέψη μας φέτος είναι η ακόλουθη: Μην το φιλοσοφείτε πολύ. Ενεργείστε, δράστε, τρέξτε, προνοείστε, με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Ας μην περιμένουμε.
Οι σπουδές στην Ελλάδα. Σπουδές ανά πεδίο. Χρονική διάρκεια σπουδών.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 12 Μαΐου 2006 Νικόλαος Τουρίδης Εκπαιδευτικός Σύμβουλος Ίδρυμα Fulbright.
All rights reserved | AmCham Greece 2014 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Trade USA ελληνικά προϊόντα –νοοτροπία προετοιμασία – δίκτυα – στρατηγική.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ Δ.Υ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2011.
Πλαίσιο ανάπτυξης ΕΠΣΕ+Τ Διεθνείς τάσεις για την ανοικτή πρόσβαση Διεθνείς πρωτοβουλίες και δράσεις για ανοικτή πρόσβαση Νέες πρακτικές για επιστημονικές.
JEAN MONNET. Στόχοι Προώθηση της αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα στο γνωστικό αντικείμενο της Ε.Ε. Συμφιλίωση των φοιτητών και νέων επαγγελματιών.
Νεανική Επιχειρηματικότητα Πρόγραμμα Εικονική Επιχείρηση.
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Το Τμήμα Φιλολογίας είναι μέρος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποτελείται από τρεις.
Χαράλαμπος Μπιλλίνης Πρόεδρος, Τμήμα Κτηνιατρικής, Παν. Θεσσαλίας
Παρουσίαση Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών (ΕΤΕΜ)
Αρχές του 2004, και ήδη πολλοί από εμάς ολοκλήρωσαν την ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το Εμείς με γνώμονα εσάς.
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΤΑ Μ Ε Τ Α Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Ω Ν Σ Π Ο Υ Δ Ω Ν.
Πληροφορίες – οδηγίες για το μάθημα: Διδακτική της Γεωλογίας Διδάσκοντες: Α. Χατζηπέτρος– Δ. Κωστόπουλος Κ. Μακρή.
Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού «ΤΕΦΑΑ»
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ» ΘΕΜΑ: «ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ.
ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Συνολικού προϋπολογισμού €
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗΣ Ο ελληνοκύπριος Χριστόφορος Πισσαρίδης βραβεύτηκε με το Νόμπελ Οικονομίας 2010.
Ο Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων κος Θανόπουλος Γιάννης στο: Crede în Sine!
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ.
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ: ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Οικονομικός Διευθυντής
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ Υποχρεωτικό μάθημα Α΄Εξαμήνου Διδάσκων: Αναπλ. Καθηγητής ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Διοίκηση επιχειρήσεων ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΠ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Ομιλητής: Βασίλειος Βασσάλος, Αν.Καθηγητής Επιστημονικός Υπεύθυνος ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Τμήμα.
Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Λειτουργικά Τρόφιμα και Υγεία: Αλήθειες - Μύθοι και Προκλήσεις για τη Βιομηχανία Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής Α.Π.Θ. Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.
Ίδρυμα Fulbright.
ΤεχνολογικΟ ΕκπαιδευτικΟ Ιδρυμα ΛΑρισαΣ ΤμΗμα ΔιοΙκησηΣ &ΔιαχεΙρισηΣ Εργων   Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων»
Καλωσόρισμα ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ
Ίδρυμα Fulbright.
B u s i n e s s INDUCTION WEEK 2015 Εισαγωγή στο Πρόγραμμα,
8 μαθήματα κορμού 2 μαθήματα επιλογής Διπλωματική εργασία Ολοκλήρωση σπουδών: 15 μήνες.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Create C r e a t e You can!!! Y o u c a n ! ! ! Σκέψου Σκέψου Δημιούργησε Δ η μ ι ο ύ ρ γ η σ ε Μπορείς!!! Μ π ο ρ ε ί ς ! ! ! Ο πολυβραβευμένος Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων κύριος Θανόπουλος Γιάννης στο Think Think

Ο πολυβραβευμένος Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς του Τμήματος «Διοίκηση Επιχειρήσεων» και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη» κύριος Θανόπουλος Γιάννης, στη Διαδραστική Παρουσίαση με θέμα: «Προσωπική & Επαγγελματική Ανάπτυξη: ΣΚΕΨΟΥ–ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ-ΜΠΟΡΕΙΣ» Ο πολυβραβευμένος Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς του Τμήματος «Διοίκηση Επιχειρήσεων» και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη» κύριος Θανόπουλος Γιάννης, στη Διαδραστική Παρουσίαση με θέμα: «Προσωπική & Επαγγελματική Ανάπτυξη: ΣΚΕΨΟΥ–ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ-ΜΠΟΡΕΙΣ»

Σύντομο Βιογραφικό (1/4) Ο Γιάννης Θανόπουλος γεννήθηκε το Μετά από τις πρώτες του ακαδημαϊκές του σπουδές στην Ελλάδα, έκανε ένα Masters (Administrative Science) στο City University, στο Λονδίνο. Στα 26 έγινε διευθυντής πωλήσεων της τότε 53ης μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας, γρήγορα όμως αποφάσισε να επικεντρώσει περισσότερο το ενδιαφέρον του στην διδαχή και έρευνα. Το 1983 έλαβε το διδακτορικό του στο Marketing από το Πανεπιστήμιο του Arkansas των ΗΠΑ και ανέλαβε Assistant Professor και διευθυντής International Business στο Πανεπιστήμιο του Akron, Ohio, όπου και υπήρξε τακτικός καθηγητής από το 1992 μέχρι το Είναι τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς από τον Μαϊο του Ο Γιάννης Θανόπουλος γεννήθηκε το Μετά από τις πρώτες του ακαδημαϊκές του σπουδές στην Ελλάδα, έκανε ένα Masters (Administrative Science) στο City University, στο Λονδίνο. Στα 26 έγινε διευθυντής πωλήσεων της τότε 53ης μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας, γρήγορα όμως αποφάσισε να επικεντρώσει περισσότερο το ενδιαφέρον του στην διδαχή και έρευνα. Το 1983 έλαβε το διδακτορικό του στο Marketing από το Πανεπιστήμιο του Arkansas των ΗΠΑ και ανέλαβε Assistant Professor και διευθυντής International Business στο Πανεπιστήμιο του Akron, Ohio, όπου και υπήρξε τακτικός καθηγητής από το 1992 μέχρι το Είναι τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς από τον Μαϊο του 2000.

Σύντομο Βιογραφικό (2/4) Μεταξύ πολλών άλλων συνεχίζει να έχει έντονη δραστηριότητα στην πρακτική και δεοντολογία των διεθνών επιχειρήσεων, είναι μέλος σε πολλές διεθνείς οργανώσεις, έχει υπάρξει ιδρυτικό και προεδρεύον στέλεχος της Greater Akron Export Association, ακαδημαϊκός πρύτανης του Αμερικανικού Κολεγίου της Ελλάδος, ομιλητής σε πάνω από τριάντα διεθνή συνέδρια, και έχει λάβει βραβεία από το Πανεπιστήμιο του Akron: Teaching Excellence Award (1988), Publication Award (1997), Teaching Innovation Award (1997). Επίσης έχει λάβει από τον Κυβερνήτη του Ohio το (E) Excellence Award για το πρόγραμμα του στο Πανεπιστήμιο του Akron, και το Distinguished Sales and Marketing Executives Award, από τους Sales and Marketing Executives of Akron (1994). Μεταξύ πολλών άλλων συνεχίζει να έχει έντονη δραστηριότητα στην πρακτική και δεοντολογία των διεθνών επιχειρήσεων, είναι μέλος σε πολλές διεθνείς οργανώσεις, έχει υπάρξει ιδρυτικό και προεδρεύον στέλεχος της Greater Akron Export Association, ακαδημαϊκός πρύτανης του Αμερικανικού Κολεγίου της Ελλάδος, ομιλητής σε πάνω από τριάντα διεθνή συνέδρια, και έχει λάβει βραβεία από το Πανεπιστήμιο του Akron: Teaching Excellence Award (1988), Publication Award (1997), Teaching Innovation Award (1997). Επίσης έχει λάβει από τον Κυβερνήτη του Ohio το (E) Excellence Award για το πρόγραμμα του στο Πανεπιστήμιο του Akron, και το Distinguished Sales and Marketing Executives Award, από τους Sales and Marketing Executives of Akron (1994).

Σύντομο Βιογραφικό (3/4) Οι πάνω από εκατό ακαδημαϊκές εργασίες του, άρθρα, συλλογές, case studies, έχουν παρουσιασθεί σε βιβλία ή σε περιοδικά όπως τα Journal of Economic Integration, Journal of International Business Studies, Southwest Review of International Business Research, Developments in Marketing Science, North Central Business Journal, Review of Business, Journal of Teaching in International Business, The International Trade Journal, Issues in International Business, Kyukyo Economic Review, Arkansas Business and Economic Review, Journal of the Academy of Marketing Science, Marketing News, Health Marketing Quarterly, Journal of Current Research in Global Business, Σπουδές, κ.λ.π. Οι πάνω από εκατό ακαδημαϊκές εργασίες του, άρθρα, συλλογές, case studies, έχουν παρουσιασθεί σε βιβλία ή σε περιοδικά όπως τα Journal of Economic Integration, Journal of International Business Studies, Southwest Review of International Business Research, Developments in Marketing Science, North Central Business Journal, Review of Business, Journal of Teaching in International Business, The International Trade Journal, Issues in International Business, Kyukyo Economic Review, Arkansas Business and Economic Review, Journal of the Academy of Marketing Science, Marketing News, Health Marketing Quarterly, Journal of Current Research in Global Business, Σπουδές, κ.λ.π.

Σύντομο Βιογραφικό (4/4) Από τον εκδοτικό οίκο Interbooks έχουν εκδοθεί (στα Ελληνικά) Ο Διεθνής Μάνατζερ: Διαδρομές Αυτογνωσίας (ηλεκτρονικό, 2010), Το Επιχειρείν στο Παγκόσμιο Χωριό Μας. (2002), το Επιχειρηματική Ηθική και Δεοντολογία (2003, 2η Έκδοση με υπότιτλο Στην Εποχή της Εταιρικής Διακυβέρνησης, 2009), Ναυτιλιακή Θεωρία και Επιχειρηματικότητα στην Εποχή της Ποιότητας (μαζί με τον Άλκη Κορρέ), Η Διεθνής Επιχείρηση: Περιβάλλον, Δομή και Προκλήσεις (2006), και (στα Αγγλικά) Global Business: Environment, Structure and Challenges, (2007). Από τον εκδοτικό οίκο Interbooks έχουν εκδοθεί (στα Ελληνικά) Ο Διεθνής Μάνατζερ: Διαδρομές Αυτογνωσίας (ηλεκτρονικό, 2010), Το Επιχειρείν στο Παγκόσμιο Χωριό Μας. (2002), το Επιχειρηματική Ηθική και Δεοντολογία (2003, 2η Έκδοση με υπότιτλο Στην Εποχή της Εταιρικής Διακυβέρνησης, 2009), Ναυτιλιακή Θεωρία και Επιχειρηματικότητα στην Εποχή της Ποιότητας (μαζί με τον Άλκη Κορρέ), Η Διεθνής Επιχείρηση: Περιβάλλον, Δομή και Προκλήσεις (2006), και (στα Αγγλικά) Global Business: Environment, Structure and Challenges, (2007).

Reach your full potential! Reach your full potential! Attitude is everything! Attitude is everything! Sky is the limit! Sky is the limit! Think out of the box! Think out of the box! Balance priorities! Balance priorities! Be Ethical! Be Ethical! Think Global! Think Global! Self actualize! Self actualize! Enjoy the trip! Enjoy the trip! Let’s make a difference! Let’s make a difference! You can! You can! Reach Reach your full potential! Attitude Attitude is everything! Sky Sky is the limit! Think Think out of the box! Balance Balance priorities! Be Be Ethical! Think Think Global! Self Self actualize! Enjoy Enjoy the trip! Let’s Let’s make a difference! You You can! Κάνε τη δουλειά σου χόμπι! Κάνε τη δουλειά σου χόμπι! Η νοοτροπία είναι το παν! Η νοοτροπία είναι το παν! Φθάσε όσο πιο ψηλά μπορείς! Φθάσε όσο πιο ψηλά μπορείς! Σκέψου δημιουργικά! Σκέψου δημιουργικά! Ισορρόπησε προτεραιότητες! Ισορρόπησε προτεραιότητες! Άκουσε τη συνείδησή σου! Άκουσε τη συνείδησή σου! Το παγκόσμιο χωριό, το σπίτι μας! Το παγκόσμιο χωριό, το σπίτι μας! Γνώρισε τον εαυτό σου! Γνώρισε τον εαυτό σου! Απόλαυσε το ταξίδι! Απόλαυσε το ταξίδι! Ας φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο! Ας φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο! Μπορείς! Μπορείς! Κάνε Κάνε τη τη δουλειά δουλειά σου χόμπι! Ηνοοτροπία είναι το παν! Φθάσε Φθάσε όσο πιο ψηλά μπορείς! Σκέψου Σκέψου δημιουργικά! Ισορρόπησε Ισορρόπησε προτεραιότητες! Άκουσε Άκουσε τη συνείδησή σου! Το Το παγκόσμιο χωριό, το σπίτι μας! Γνώρισε Γνώρισε τον εαυτό σου! Απόλαυσε Απόλαυσε το το ταξίδι! Ας Ας φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο! Μπορείς! Μπορείς!

ΣΚΕΨΟΥΣΚΕΨΟΥ Άκουσε τη Συνείδησή σου! Άκουσε τη Συνείδησή σου! Κάνε τη δουλειά σου χόμπι! Κάνε τη δουλειά σου χόμπι! Η νοοτροπία Είναι το παν! Η νοοτροπία Είναι το παν! Φθάσε όσο πιο Ψηλά μπορείς! Το παγκόσμιΟ χωριό μας, το σπίτι μας! Το παγκόσμιΟ χωριό μας, το σπίτι μας! Ας φτιάξοΥμε ένα καλύτερο κόσμο! Ας φτιάξοΥμε ένα καλύτερο κόσμο! Άκουσε τη Συνείδησή Συνείδησή σου! Κάνε Κάνε τη δουλειά σου χόμπι! Η νοοτροπία Είναι Είναι το παν! Φθάσε όσο πιο Ψηλά Ψηλά μπορείς! Το παγκόσμιΟ παγκόσμιΟ χωριό μας, το σπίτι μας! Ας φτιάξοΥμε φτιάξοΥμε ένα καλύτερο κόσμο!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Κάνε τη Δουλειά σου χόμπι! Κάνε τη Δουλειά σου χόμπι! Η νοοτροπία είναι το παν! Η νοοτροπία είναι το παν! Φθάσε όσο Μπορείς πιο ψηλά! ΜπορεΙς! ΜπορεΙς! ΣκέψΟυ δημιουργικά! ΣκέψΟυ δημιουργικά! Ας φτιάξοΥμε ένα καλύτερο κόσμο! Ας φτιάξοΥμε ένα καλύτερο κόσμο! ΙσορΡόπησε προτεραιότητες! ΙσορΡόπησε προτεραιότητες! Ψάξε Για αυτοπραγμάτωση! Ψάξε Για αυτοπραγμάτωση! Άκουσε τΗ συνείδησή σου! Άκουσε τΗ συνείδησή σου! Το παγκόΣμιο χωριό, το σπίτι μας! Το παγκόΣμιο χωριό, το σπίτι μας! ΑπόλαυσΕ το ταξίδι! ΑπόλαυσΕ το ταξίδι! Κάνε τη Δουλειά Δουλειά σου χόμπι! Ηνοοτροπία είναι το παν! Φθάσε όσο Μπορείς Μπορείς πιο ψηλά! ΜπορεΙς! ΣκέψΟυ ΣκέψΟυ δημιουργικά! Ας φτιάξοΥμε φτιάξοΥμε ένα καλύτερο κόσμο! ΙσορΡόπησε ΙσορΡόπησε προτεραιότητες! Ψάξε Για Για αυτοπραγμάτωση! Άκουσε τΗ τΗ τΗ τΗ συνείδησή σου! Το παγκόΣμιο παγκόΣμιο χωριό, το σπίτι μας! ΑπόλαυσΕ ΑπόλαυσΕ το ταξίδι!

ΜΠΟΡΕΙΣΜΠΟΡΕΙΣ Μπορείς! Μπορείς! Ισορρόπησε Προτεραιότητες! Ισορρόπησε Προτεραιότητες! Γνώρισε τον εαυτΟ σου! Γνώρισε τον εαυτΟ σου! Η νοοτΡοπία είναι το παν! Η νοοτΡοπία είναι το παν! Κάνε τη δουλΕιά σου χόμπι! Κάνε τη δουλΕιά σου χόμπι! Απόλαυσε το ταξίδΙ! Απόλαυσε το ταξίδΙ! ΑΣ φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο! ΑΣ φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο! Μπορείς! Ισορρόπησε Προτεραιότητες! Γνώρισε τον εαυτΟ εαυτΟ σου! Η νοοτΡοπία νοοτΡοπία είναι το παν! Κάνε τη δουλΕιά δουλΕιά σου χόμπι! Απόλαυσε το ταξίδΙ! ΑΣ ΑΣ ΑΣ ΑΣ φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο!

Αν βάλουμε από μια ώρα εργασίας την ημέρα για ένα σκοπό που όλοι θέλουμε, θα κάνουμε τη ΔΙΑΦΟΡΑ! 50 άτομα Χ 1 ώρα τη βδομάδα (50) Χ 2 ευρώ (μόνο;;) = ευρώ στοχευμένης δημιουργίας. 50 άτομα Χ 300 μέρες Χ 2 ευρώ = ευρώ στοχευμένης δημιουργίας. 300 άτομα Χ 50 μέρες Χ 2 ευρώ = ευρώ στοχευμένης δημιουργίας. 300 άτομα Χ 300 μέρες Χ 2 ευρώ = ευρώ στοχευμένης δημιουργίας. Και αν καθένας φέρει και δύο φίλους του Πάνω από ευρώ το χρόνο! Αν βάλουμε από μια ώρα εργασίας την ημέρα για ένα σκοπό που όλοι θέλουμε, θα κάνουμε τη ΔΙΑΦΟΡΑ! 50 άτομα Χ 1 ώρα τη βδομάδα (50) Χ 2 ευρώ (μόνο;;) (μόνο;;) = ευρώ στοχευμένης δημιουργίας. 50 άτομα Χ 300 μέρες Χ 2 ευρώ = ευρώ στοχευμένης δημιουργίας. 300 άτομα Χ 50 μέρες Χ 2 ευρώ = ευρώ στοχευμένης δημιουργίας. 300 άτομα Χ 300 μέρες Χ 2 ευρώ = ευρώ στοχευμένης δημιουργίας. Και αν καθένας φέρει και δύο φίλους του Πάνω από ευρώ το χρόνο!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Ξέρετε; Τα πάντα γίνονται με χαμόγελο!!! Κάνε τη δουλειά σου Χόμπι! Ακουσε τη συνείδησή σου! Ακουσε τη συνείδησή σου! Μπορείς! Μπορείς! Ας φτιάξΟυμε ένα καλύτερο κόσμο! Ας φτιάξΟυμε ένα καλύτερο κόσμο! Γνώρισε τον εαυτό σου! Γνώρισε τον εαυτό σου! ΣκΕψου δημιουργικά! ΣκΕψου δημιουργικά! Φθάσε όσο πιο ψηΛά μπορείς! Φθάσε όσο πιο ψηΛά μπορείς! Απόλαυσε το ταξίδι! Απόλαυσε το ταξίδι! Ξέρετε; Τα πάντα γίνονται με χαμόγελο!!! Κάνε τη δουλειά σου Χόμπι! Ακουσε Ακουσε τη συνείδησή σου! Μπορείς! Ας φτιάξΟυμε φτιάξΟυμε ένα καλύτερο κόσμο! Γνώρισε Γνώρισε τον εαυτό σου! ΣκΕψου ΣκΕψου δημιουργικά! Φθάσε όσο πιο ψηΛά ψηΛά μπορείς! Απόλαυσε Απόλαυσε το ταξίδι!