ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ Βασίλης Κυπαριδης.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
•Έχεις δοκιμάσει τη ρύπανση - είναι η αιθαλομίχλη και άλλα δηλητηριώδη που αιωρούνται στον αέρα που αναπνέουμε. –Προσοχή, σήμερα η ρύπανση στον αέρα είναι.
Advertisements

Παρουσίαση Εργοστάσιο κατασκευής αυτοκίνητων και μηχανήματα Ρομποτικής
Αρχή.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Σχολικό Έτος Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Άγιος Παύλος» Υπεύθυνη καθηγήτρια : Σταυρούλα Μαυρομματάκη.
ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΡΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΕΡΑΛΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ.
Τηλέμαχος Πέντζος Ιούνιος 2012
Η εξέλιξη του αυτοκινήτου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΑΛΗΣ NISSAN NAVARA Πάρτε ένα όχημα που διαθέτει όλα τα συστατικά ενός σκληροτράχηλου τετρακίνητου, όπως πάτωμα τύπου σκάλας, κοντές σχέσεις.
•Έχεις δοκιμάσει τη ρύπανση, είναι η αιθαλομίχλη και άλλα δηλητηριώδη που αιωρούνται στον αέρα που αναπνέουμε. –Προσοχή, σήμερα τα η ρύπανση στον αέρα.
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κα.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ
ΑξιοθΕατα τηΣ ΕυρΩπηΣ.
Η Μονόπολη Σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα οικονομολόγο Λάιζι Μάτζι, η οποία έλαβε και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Η αρχική ονομασία του.
Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης
NISSAN SKYLINE Το Nissan Skyline ή スカイライン στα ιαπωνικά, πρωτοεμφανίστηκε το 1957 από την ιαπωνική Prince και αργότερα συνεχίστηκε η παραγωγή από την Datsun.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Θέμα: Η ιστορία της Formula 1 (F1) Μαθητής : Πανόπουλος Σωτήρης Υπεύθυνος : Σαπουντζάκης Πέτρος.
PLAY AND STAY CAMPAIGN. Ομάδα Εργασίας για το Play and Stay Ιδρύθηκε το 2002 Έρευνα για το πώς το Τένις μπορεί να παρουσιαστεί αποτελεσματικότερα. Παράγοντες.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων ερευνητικού προγράμματος συγχρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα.
ΒΟΛΟΣ 21/03/ Νέα νομοθεσία χημικών Reach – πρώτη φάση εφαρμογής Δημήτρης Τσίχλης Δ/νση Περιβάλλοντος Γ.Χ.Κ.
ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.
Παρουσίαση Μικροδιδασκαλίας Αντωνακάκης Γεώργιος Ηράκλειο 01/12/2014.
Τα πιο γνώστα οικολογικά σήματα
1η Eσπερίδα Κρητικής εταιρίας Logistics Ηράκλειο, Mercedes-Benz Truck Sales Department.
H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΛΑ.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Τα Σύμβολα της Ενωμένης Ευρώπης
ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΕΖΑΙΝΤΕΣ
Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Έκδοσης των Περιοδικών «Ιστορία» και «Αρχαιολογία»
ΙΣΤΟΡΙΑ & ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
Φάση 2: Αvάπτυξη εθνικών και ευρωπαϊκών σεναρίων Ορφανός Ευθύμιος.
Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων σχεδίων
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 8: Πειρατεία λογισμικού Πειρατεία λογισμικού Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο της αναπαραγωγής και χρήσης προγραμμάτων παρά τη θέληση.
Ποιο είναι το αυτοκίνητο των ονείρων σου ?. Μοιπως το AUDI TT ?
Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη.
Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
Γεώργιος Σανούδος – Excellent Stevia Οκτώβριος 2014
Mάριος Ζέπης Παναγιώτης Ζέπης. BMW M3 e92 BMW x5 Θα ολοκληρώνουν τη διαδικασία επιτάχυνσης από 0 στα 100km/h σε μόλις 5,3sec η X5 Μ και 5,4 η Χ6 Μ με.
ΓΑΛΛΙΑ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Γερμανία, επίσημα Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας (γερμ. Bundesrepublik Deutschland), είναι μία από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό.
MERCEDES Η Mercedes-Benz είναι μία γερμανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών επιβατικών αυτοκινήτων, καθώς και φορτηγών. Παλαιότερα, η εταιρεία ονομαζόταν.
ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
Αξιοθέατα και μνημεία των λαών της Ευρώπης 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Σχολικό έτος Κατερίνα Γαλλιού ΣΤ’2.
Έλεγχος του διακοπτικού κυκλώματος Step-Down και η χρήση του σε Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα. Τουλάκη Αρετή Επιβλέπων: Δρ. Δημήτριος Καλπακτσόγλου.
Υγραεριοκίνηση: Το τελευταίο διάστημα, στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθιση. Ουσιαστικά, αποτελεί μια περιβαλλοντική πρόταση, που εκτός.
Κύριλλος και Μεθόδιος. Οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος ήταν αδέλφια, μοναχοί, με μεγάλη ιεραποστολική δράση. Σε αυτούς αποδίδεται ο εκχριστιανισμός των.
XBRL Νέο Πληροφοριακό πρότυπο για τις επιχειρήσεις Παρουσίαση: Στεργιάκη Ελισάβετ XBRL Νέο Πληροφοριακό πρότυπο για τις επιχειρήσεις Παρουσίαση: Στεργιάκη.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣΤΗΛΕΛΗΣ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ –Ιστορική αναδρομή –Γενικές Πληροφορίες –Φωτογραφίες –Βίντεο –Αναλυτικό διάγραμμα –Μελέτη EXCEL –Ερωτήσεις.
ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βασικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα Ιστορική αναδρομή Χάρτης εννοιών Σχετικό βίντεο EXCEL Ερωτήσεις.
Απλή Κεφαλαιοποίηση Κεφάλαιο ονομάζουμε το χρηματικό ποσό που όταν δανειστεί ή αποταμιευτεί αποκτά παραγωγική ικανότητα. Οι χρηματοοικονομικές αγορές.
Ενοτητα 5. αμεσεσ ξενεσ επενδυσεισ
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Συστήματα χρηματοοικονομικής διοίκησης
Νέος κινητήρας πετρελαίου
Παρουσίαση επιχείρησησ Pegasus motors
Το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας
Ματάι Ίριδα E-dreams.
Τα καλύτερα αυτοκίνητα
Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ.
3η Γενιά Υπολογιστών 1)Εικόνες απο 3η Γενιά Υπολογιστών  2)Πληροφορίες απο 3η Γενιά Υπολογιστών  Μανώλης Σκορδαράς.
5η Γενιά Υπολογιστών  1)Εικόνες απο 5η Γενιά Υπολογιστών  2)Πληροφορίες απο 5η Γενιά Υπολογιστών  Μανώλης Σκορδαράς.
Έχεις δοκιμάσει τη ρύπανση, είναι η αιθαλομίχλη και άλλα δηλητηριώδη που αιωρούνται στον αέρα που αναπνέουμε. Σε αρκετές πόλεις στον κόσμο, όπως στο Los.
Πού είναι η μοτοσικλέτα;
Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΜΙΑ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Εαρινό εξάμηνο
Πού είναι η μοτοσικλέτα;
Συναλλαγματικός κίνδυνος
Ποιο είναι το αυτοκίνητο των ονείρων σου ?
YAMAHA Αλέξανδρος Γκούσκος Άγγελος Αρβανιτάκης Μάρκο Γκίνι
TI ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ; Το σίδερο είναι μια οικιακή συσκευή που χρησιμοποιείται για να ισιώνει υφάσματα και ιδιαίτερα ρούχα. Για αυτή την διαδικασία του σιδερώματος.
Τύποι & Κατηγορίες Μ.Ε.Κ. Ανάλογα με τη δυνατότητα παραγωγής έργου :
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ Βασίλης Κυπαριδης

NISSAN SKYLING Το Nissan Skyline ή スカイライン στα ιαπωνικά, πρωτοεμφανίστηκε το 1957 από την ιαπωνική Prince και αργότερα συνεχίστηκε η παραγωγή από την Datsun (μετέπειτα Nissan) ύστερα από τη συγχώνευση των δυο εταιρειών το 1966. Το Nissan Skyline έβγαινε σε Coupé , Sedan και Wagon εκδόσεις μέχρι το 1989 όπου και σταμάτησε η παραγωγή των Wagon αυτοκινήτων λόγω μιας νέας πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Nissan Skyline R32.

NISSAN SKYLING Συνολικά 4 κινητήρες συνόδευαν το R34 με τον μικρότερο να βρίσκεται στα 2000cc. O κινητήρας RB20E δεν χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη γενιά ενώ τη θέση του πήρε ένας παλαιότερος ο RB20DE ο οποίος βελτιώθηκε προκειμένου να ανταπεξέλθη στις προσδοκίες του μοντέλου και ονομάστηκε RB20DE NEO.

Η μητρική General Motors παρουσίασε για πρώτη φορά το μοντέλο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Λονδίνο, τον Ιούλιο του 2008, ως Vauxhall Insignia, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία Vauxhall περιορίζεται αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Στα κράτη της ηπειρωτικής Ευρώπης, καθώς και στην Ιρλανδία, πωλείται ως Opel Insignia, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Insignia διατίθεται από την θυγατρική εταιρεία Vauxhall, ως Vauxhall Insignia, όπως προαναφέρθηκε. Επίσης, προσφέρεται και από την Chevrolet στη Χιλή, ως Chevrolet Vectra, με αποτέλεσμα να είναι η μοναδική εκδοχή που διατήρησε το όνομα Vectra του προκατόχου. OPEL INSIGNIA OPC

INSIGNIA OPC Το Opel Insignia είναι ένα μεγαλομεσαίο αυτοκίνητο της κατηγορίας D, που παράγεται από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Opel από τον Νοέμβριο του 2008μέχρι σήμερα. Αντικατέστησε τα Opel Vectra και Opel Signum στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών αυτοκινήτων.

TOYOTA SUPRA

SUPRA Το Toyota Supra ήταν ένα σπορ αυτοκίνητο που κατασκευαζόταν από την ιαπωνικήαυτοκινητοβιομηχανία Toyota από το 1979 έως το 2002. Στο χρονικό διάστημα αυτό, κυκλοφόρησαν συνολικά 4 γενιές, οι πρώτες δύο ως Celica Supra, αποτελώντας μέρος της γκάμας του Toyota Celica, ενώ οι δύο επόμενες ως ξεχωριστό μοντέλο. Το Supra, ιδιαίτερα στην τελευταία του γενιά, αποτέλεσε ορόσημο στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων, λόγω των επιδόσεών του, που συναγωνίζονταν τις Ferrari καιPorsche της τότε εποχής.. Αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες βάσεις για βελτιώσεις και υπάρχουν πολλά βελτιωμένα μοντέλα με ιπποδυνάμεις που αγγίζουν ακόμα και τους 1.100 ίππους.

SUPRA Η πρώτη γενιά της Supra (ΜΑ40) κυκλοφόρησε από το 1978 έως το 1981. Η παραγωγή της ξεκίνησε στην Ιαπωνία τον Aπρίλιο του 1978, αρχικά μόνο για την εγχώρια αγορά, όπου ήταν γνωστή ως Toyota Celica XX. Βασισμένο στην Celica της εποχής, αποτέλεσε την κορυφαία έκδοση αυτού του μοντέλου και παρέμεινε στην παραγωγή έως τον Ιούνιο του 1981.

BMW E92

BMW E92 Η BMW M3 είναι η σπορ έκδοση της BMW Σειράς 3, η οποία παράγεται από τη γερμανικήαυτοκινητοβιομηχανία BMW. Η πρώτη Μ3 βασίστηκε στη Σειρά 3 E30 και διατέθηκε στην αγορά το1986 και από τότε κάθε Σειρά 3 διαθέτει έκδοση Μ. Το 2007 ξεκίνησε η διάθεση της M3 Ε92, με ισχύ 420 hp, διπλάσια από της αρχικής Μ3 η οποια φερει τον ελαφρυτερο V8 κινιτηρα στον κοσμο.

BMW M3

BMW M3 Η δεύτερη γενιά Μ3 παρουσιάστηκε το 1992 από την BMW Motosport GmbH στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Αυτό το μοντέλο είχε ένα 3.0 L εξακύλινδρο κινητήρα, με σύστημα μεταβλητού χρονισμού VANOS, που παράγει 286 ίππους. Το 1996 η Μ3 δέχτηκε αλλαγές, με κυριότερη έναν νέο κινητήρα 3.2 L με 321 ίππους.