Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ● BUGATTI VEYRON ● PAGANI HUAYRA ● KOENIGSEGG AGERA R ● MCLAREN MP-4 12C SPIDER ● LAMBORGHINI AVENTADOR ● NISSAN GT-R ● FERRARI CALIFORNIA ● PORCHE CARRERA GT ● FERRARI ENZO ● LEXUS LFA ● PAGANI ZONDA R EVO ● CHEVROLET CORVETTE ● LOTUS EVORA

3 BUGATTI VEYRON ● ΗΤο Bugatti Veyron είναι ένα 2-θέσιο σπορ υπεραυτοκίνητο (supercar) υψηλών επιδόσεων, που παράγεται από τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Bugatti Automobiles S.A.S.Το μοντέλο ονομάστηκε Veyron EB 16.4 προς τιμήν του Pierre Veyron, ο οποίος ήταν μηχανικός εξέλιξης και οδηγός δοκιμών των αυτοκινήτων της Bugatti, καθώς και οδηγός αγώνων για την εταιρεία.Η Bugatti Veyron 16.4 Super Sport είναι το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στον κόσμο και διατηρεί το ρεκόρ των 431,072 χλμ/ώρα.Η Super Sport βασίζεται στην απλή Veyron 16.4 των 1.001 ίππων με το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο 7 σχέσεων που παρουσιάστηκε το 2005.

4 PAGANI HUAYRA ● H ονομασία προέρχεται από τον Αρχαία ΝότιοΑμερικάνικη διάλεκτο Quechua που σημαίνει αέρας. Ζυγίζει 1.350 κιλά και έχει κατανομή βάρους 44% μπροστά και 56 πίσω.Πίσω από τα καθίσματα βρίσκεται ο V12 turbo κινητήρας της Mercedes-Benz AMG, M158, 6.0 λίτρων απόδοσης 700 ίππων με 1000 Nm ροπής. Όλα τα παραπάνω δίνουν την δυνατότητα στην πισωκίνητη Huayra να έχει τελική ταχύτητα 370 χλμ/ώρα και να μπορεί να παράγει πλευρικές δυνάμεις της τάξεως των 1.5 G. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.2 δευτερόλεπτα.

5 KOENIGSEGG AGERA R ● Το Koenigsegg Agera R είναι ένα αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε από την σουηδική εταιρεία Koenigsegg.Η μέγιστη ταχύτητα του super car φθάνει, σύμφωνα με την εταιρεία, τα 420 χλμ./ώρα, ενώ το εντυπωσιακότερο από όλα είναι η κατανάλωση καυσίμου, που κυμαίνεται στα 15 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.Το εν λόγω Koenigsegg έχει μήκος 4.29 μέτρα, πλάτος 1.99 και ύψος 1.12 μέτρα.Τέλος, ο κινητήρας των 5.0 λίτρων με το διπλό turbo αποδίδει 1.115 ίππους, ενώ η ροπή του αγγίζει τα 1.100 Nm. Όσο για την κάθετη δύναμη που παράγει το αεροδυναμικό πακέτο, ισοδυναμεί με 300 κιλά στα 250 χλμ./ώρα.

6 MCLAREN MP-4 12C SPIDER ● Η νέα MP4-12C Spider προσφέρεται με τον ίδιο κινητήρα με την ενημερωμένη έκδοση της MP4-12C Coupe: έναν 625 ίππων, 3,8-λίτρων V8 Twin Turbo. Το μοτέρ συνδυάζεται με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 329 χλμ./ώρα.Η τιμή του ξεκινά από 245.480 ευρώ.

7 LAMBORGHINI AVENTADOR ● Η Lamborghini Aventador είναι ο αντικαταστάτης της Lamborghini Murcielago.Ο Aventador ήταν ένας από τους ταύρους του Don Celestino Cuadri Vides και τον Οκτώβριο του 1993 αγωνίστηκε απέναντι στον ταλαντούχο Emilio Munoz. Ο Aventador ήταν μαύρος και στην πλάτη του ήταν μαρκαρισμένος ο αριθμός 32 που δεν έχει καμία σχέση με τους 700ps της Lamborghini Aventador ή με τα 69.6kg.m ροπής που αποδίδει ο κινητήρας των 6.498cc στις 5.500rpm.Η επιτάχυνση για το 0- 100km/h έρχεται σε 2.9sec. Η τελική ταχύτητα είναι 350km/h.Τέλος η τιμή της Lamborghini Aventador φτάνει για την Ευρωπαϊκή αγορά τις 255.000 ευρώ.

8 ΝΙSSAN GT-R ● Το Nissan GT-R είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που παράγεται από την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan. Κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία στα τέλη του 2007, σε δεξιοτίμονη διάταξη, στη συνέχεια στις ΗΠΑ στα μέσα του 2008 και από τις αρχές του 2009 και στην Ευρώπη σε αριστεροτίμονη διάταξη.Σε αντίθεση με τα προηγούμενα GT-R, δεν βασίζεται στην πλατφόρμα των Skyline πλέον, αλλά αποτελεί ανεξάρτητο μοντέλο στη γκάμα της Nissan.Το GT-R εφοδιάζεται με κινητήρα V6 3.8 λίτρων, με διπλή υπερτροφοδότηση, φτάνοντας τους 485 ίππους.Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και πετυχαίνει τελική ταχύτητα 310 χλμ/ώρα.Το GT-R έχει επίσης μία οθόνη στο ταμπλό, από όπου ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να ανακαλέσει πληροφορίες, όπως πίεση υπερπλήρωσης, πίεση ελαστικών, κατανομή ροπής, τιμές πλευρικών επιταχύνσεων και επιβραδύνσεων κλπ. θυμίζοντας παιχνίδι PlayStation.

9 FERRARI CALIFORNIA ● To πρώτο και το μοναδικό -μέχρι στιγμής- τετράτροχο της ιταλικής φίρμας με μεταλλική, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, την ίδια στιγμή που η εκτεταμένη χρήση αλουμινίου έχει επιτρέψει τον περιορισμό του συνολικού του βάρους.Αναλυτικότερα, η ισχύς του οκτακύλινδρου κινητήρα των 4,3 λίτρων αυξήθηκε κατά 30 ίππους, φτάνοντας πλέον τους 490, ενώ 20 επιπλέον Nm προστέθηκαν στη μέγιστη τιμή της ροπής, η οποία ανήλθε στα 505 Nm.Επιταχύνοντας από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα, η αναβαθμισμένη Ferrari California θα προσφέρεται προαιρετικά με ένα "Handling Package", το οποίο μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, σκληρότερα ελατήρια και ένα ακόμη πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης.

10 PORCHE CARRERA GT ● Η Porsche Carrera GT είναι ένα απ’ τα πιο σπάνια αυτοκίνητα της Porsche, καθώς έχουν παραχθεί μόλις 1270 κομμάτια, από το 2004 μέχρι το 2006.Η Carrera GT τροφοδοτείται από έναν 5,7 λίτρων V10 κινητήρα που παράγει 612hp ενώ το αρχικό πρωτότυπο αυτοκίνητο παρουσίασε μια έκδοση 5,5 λίτρων, ισχύος 558 hp.Η Porsche ισχυρίζεται ότι θα επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 330 km / h και οι οδικές δοκιμές έδειξαν ότι, στην πραγματικότητα, το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει από 0 -97 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα και τα 0-160 km/h σε 6,8 δευτερόλεπτα. Το Sports Car International oνόμασε την Carrera GT νούμερο ένα στην λίστα των Top Sports Cars της δεκαετίας του 2000 και νούμερο 8 στην λίστα των Top Sports Cars όλων των εποχών.

11 FERRARI ENZO ● Η νέα γενιά του θρυλικού super car της Ferrari, η Enzo, θα φέρει αμάξωμα από ανθρακονήματα, ένα V12 μοτέρ, ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει και υβριδική τεχνολογία.Το εκπληκτικό supercar της ιταλικής φίρμας και ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στο κόσμο, είναι έτοιμο να ξαναγράψει ιστορία, στη νέα του γενιά αυτή τη φορά. Το 2002 οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η Enzo, κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση, με ελάχιστους όμως ζάμπλουτους τυχερούς να την κάνουν δική τους, αφού βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή.Στο κέντρο του αμαξώματος θα φέρει ένα V12 κινητήρα 6.0 λίτρων και πιθανότατα θα διαθέτει και το σύστημα KERS που έχουν τα μονοθεσία της F1.Χάρη στο περιορισμένο βάρος και φυσικά στην ισχύ που παράγει ο δωδεκακύλινδρος κινητήρας των 7,3 λίτρων, το νέο supercar της ιταλικής φίρμας αναμένεται να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από τρία δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

12 LEXUS LFA ● Στο δρόμο, η οδήγηση είναι συναρπαστική. Αλλά στην πίστα πραγματικά είναι σαν στο σπίτι του - παρέχοντας ανατριχιαστική, αποφασιστική επιτάχυνση (0-100 km/h σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα) και ανεξάντλητα αποθέματα ισχύος (η μέγιστη ταχύτητα είναι 325 km/h).Η παραγωγή είναι αυστηρά περιορισμένη - ανά πάσα στιγμή θα υπάρχουν μόνο 500 από αυτά τα απίστευτα supercar σε όλο τον κόσμο. Αυτό το μηχανολογικό αριστούργημα πλέον χρησιμοποιείται ως βάση για την ανάπτυξη νέων αυτοκινήτων της γκάμας Lexus. Είναι επίσης το αποτέλεσμα μιας δεκαετίας παθιασμένης αναζήτησης της τελειότητας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές και μηχανικούς της Lexus.

13 PAGANI ZONDA R EVO ● Η Pagani παρουσίασε την Zonda R Evo, στο Goodwood Festival of Speed και τώρα ήρθε η ώρα να την ακούσουμε να μαρσάρει. Το hypercar, αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας, φορά τον ίδιο V12 6.0-λίτρων κινητήρα που φορά η Zonda R, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί ώστε να αποδίδει 771 άλογα. Αυτό, θα δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2.7 δευτ. με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 351 χλμ/ώρα. Ήδη την έχει πάει στο Nurburgring Nordschleife, οπότε πρέπει να περιμένουμε σύντομα μια είδηση ότι έκανε νέο ρεκόρ

14 CHEVROLET CORVETTE ● H Chevrolet Corvette είναι ένα 2-θέσιο σπορ υπεραυτοκίνητο (supercar) υψηλών επιδόσεων, που κατασκευάζεται από την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Chevrolet, από το 1953 έως και σήμερα.Από την εισαγωγή της πρώτης γενιάς μέχρι σήμερα, έχουν παραχθεί πάνω από 1,5 εκατομμύριο Corvette.Επίσης, είναι ένα από τα γνωστότερα αυτοκίνητα παγκοσμίως, με εξαιρετικά υψηλό ίματζ. Ειδικότερα για τους Αμερικανούς, το όνομα Corvette θεωρείται τόσο μεγάλος μύθος, όσο θεωρείται η Porsche 911 στη Γερμανία και η Ferrari στην Ιταλία.Σήμερα βρίσκεται στην 6-η γενιά της και κατέχει τα ρεκόρ του πρώτου χρονολογικά και ταυτόχρονα του μακροβιότερου σπορ Αμερικανικού αυτοκινήτου.Η 7-η γενιά του μοντέλου, που φυσικά θα ονομάζεται Corvette C7, αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα του 2013, για την σεζόν του 2014.

15 LOTUS EVORA ● Η EVORA έχει συλλέξει διθυραμβικές κριτικές και καταγράφει εντυπωσιακές πωλήσεις στα 2 χρόνια παρουσίας της στην αγορά.Η EVORA διαθέτει έναν V6 κινητήρα 3.5lt με απόδοση 350PS προερχόμενο από την Toyota. Σύμφωνα με την εταιρεία η Lotus Evora συνεχίζει να προσφέρει την κυρίαρχη ιδέα Lotus δηλαδή «ελαφρύτερο άρα ταχύτερο» αλλά πέραν αυτού αποτελεί μια χρυσή τομή ανάμεσα σε κορυφαία απόδοση στυλ και άνεση.Κινητήρας: Τοποθετημένος στο κέντρο, στο διαμήκη άξονα, 3.5lt DOHC VVTI.Αποτελείται απο: Κιβώτιο: Χειροκίνητο 6 σχέσεων.Σασί: Κυψελοειδής δομή αλουμινίου.Ανάρτηση: Διπλά ψαλίδια αλουμινίου.


Κατέβασμα ppt "ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google