Teach yourself a foreign language Danish, Italian, Spanish, Turkish.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Το νέο Λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Advertisements

ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει συνεχώς να αποφασίζει και να ελίσσεται σε διαρκώς μεταβαλ .κόσμο.Έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών.
3o ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
Π.Π.Σ.Π.Α Όμιλος Αγγλικής Γλώσσας Επίπεδο Β
• ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ • ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ • ΣΤΟΧΟΙ • ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Έργο «Take Care»: Οδηγός Ορολογίας Ιατρικής Περίθαλψης για Μετανάστες Διάρκεια: από 1 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2014.
Μάθημα Αγγλικής Γλώσσας 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Σκοταράς Νικόλαος, Σχ. Σύμβουλος ΠΕ12, Δρ. Ε.Μ.Π Ιστοσελίδα :
Η αξιολόγηση των σχολικών βιβλίων Κοινωνικών Επιστημών της Πέμπτη τάξης Akdoğan Dr. Fazıl Küçük Τάξη 5 Rabiya Mentes.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ.
Δημοτικό Σχολείο Βραχναιίκων Σχολικό Έτος
Eργαστήριο.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμός και Παραδόσεις της Πατρίδας μου.
ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Παίζω, γελάω, περνάω όμορφα»
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Campus Europae = Erasmus + Campus Europae  Η ιδιαιτερότητα των φοιτητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής Campus Europae είναι ότι χρησιμοποιούν.
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Προφορική (Απευθείας ) Επικοινωνία
Πρόγραμμα Εκδήλωσης «Άνοιξη της Ευρώπης¨ Μέσα από το πρόγραμμα Άνοιξη της Ευρώπης γνωρίσαμε καλύτερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βοήθησε να.
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
Κολύμβηση στο Δημοτικό
ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ Λογοτεχνία – Γλώσσα Ονόματα μαθητών Ασλανίδου Νεκταρία – Χριστίνα Α1 Τουλούμη Αντιγόνη Α4 Αραούζου Βαρδαλάχου Αθηνά Α1 Νικοδημητροπούλου.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ WIKI Eίναι μία ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν, ή να επεξεργαστούν το περιεχόμενό της, πολύ γρήγορα και.
Το ΠΕΑΠ στα Νέα Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 11/10/2010 Μ. Μ. (MEd)
Επιμορφωτική Ημερίδα Καθηγητών κλάδου ΠΕ04 Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 Εισηγητής Σωκράτης Τουμπεκτσής Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών.
Η λέξη Wiki ερμηνεύεται μερικές φορές ως ακρώνυμο για το "What I know is" δηλαδή "Αυτό που εγώ ξέρω είναι"
Λυμένες ασκήσεις με δομές επανάληψης και επιλογής
ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει συνεχώς να αποφασίζει και να ελίσσεται σε διαρκώς μεταβαλ .κόσμο.Έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών.
9 ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑμΕΑ Αφιέρωμα στην Από την ΣΤ΄ Τάξη Σχολ. Έτους Ιουνίου 2014 Σύνταξη κειμένων: κ. Μπλούκα.
Σειρά «Μαργαρίτα» Το αλφαβητάρι.
Πώς σχηματίζουμε την προστακτική των σύνθετων ρημάτων
1 η Ενότητα 2 η Ενότητα 3 η Ενότητα.  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος.
Grundtvig Learning Partnership Parents-School-Children: Learning by doing together Γονείς – Σχολείο – Παιδιά: Μαθαίνουμε μέσα από κοινές δραστηριότητες.
Πόσο πιστή στη πραγματικότητα είναι η εικόνα του κόσμου που προβάλλει ο κινηματογράφος ; Τουντακόβ Βλαδίμηρος Τμήμα Α 3 Σχολικό Έτος :
Ι.Κ.Υ. (ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ) COMENIUS (ΚΟΜΕΝΙΟΥΣ ) ΕΥΡΩΠΑΪΚO ΠΡΟΓΡΑΜΜA.
Υπεύθυνοι Προγράμματος: Προδρόμου Χρυσούλα (ΠΕ. 05) Γαβριηλίδου Ευθυμία (ΠΕ. 02) Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης Τμήμα: Γ2 Επιμέλεια:
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης. Παράγοντες επιλογής Ένα βασικός παράγοντας, για να επιλέξω να γίνω εκπαιδευτικός ήταν ότι και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές.
Εκπαιδευτικές τεχνικές Π.Απόστολος. Προσχολική ηλικία Της Εύας της αρέσουν οι δραστηριότητες του νηπιαγωγείου αλλά καμιά φορά κολλάει στην αγαπημένη της.
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η΄ Εξάμηνο Τμήματος Χρηματοοικονομικής.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
Η ταυτότητα και η δράση του Εκπαιδευτικού οργανισμού Φωτόγραμμα
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Βιωματική Δράση Α΄Τάξης 2ου Γυμνασίου Πεύκης
ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΚ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΕΔΩ
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
Τζένη Παγγέ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
Το ΠΕΑΠ στα Νέα Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Βασίλης Κ. Λευτέρης Μ . Γκόρικ Χ.
Αναζητώντας το καλό κλίμα στο σχολείο
Πρότυπο Πειραματικό 2/Θ ΔΣ Πανεπιστημίου Πατρών
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
«Εισαγωγή στις τεχνικές παρουσίασης και προβολής Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων» Φώτης Θυμωδέας ΠΕ-19.
Διδασκαλία με την μέθοδο project
στοWord 5 νέοι τρόποι εργασίας Συνεργασία με οποιονδήποτε, οπουδήποτε
Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Τα θετικά του διαδικτύου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
1ο Νηπιαγωγείο Πατρών
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΛΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ
3/θ 45ο Νηπιαγωγείο Πατρών
1/θ Νηπιαγωγείο Ριόλου
44ο Νηπιαγωγείο Πατρών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Teach yourself a foreign language Danish, Italian, Spanish, Turkish

FREE ONLINE LANGUAGE COURSES LIVEMOCHA OPEN CULTURE BBC TALK NOW DANISH

Talk Now Danish

 e/learn/danish/talknow/cd

ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΑΝΕΖΙΚΑ Εάν είστε νέοι σε μια γλώσσα, υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που θα πρέπει να μάθετε. Αν είστε οκτώ χρονών ή 80, για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό ή τουρίστας για τις διακοπές, η δανέζικη γλώσσα προσφέρει μια μέθοδο απλή στη χρήση για να ξεκινήσετε την εκμάθηση της γλώσσας. Συζητήστε τη δανέζικη γλώσσα όποτε θέλετε! Υπάρχουν εννέα θέματα για να διαλέξετε. Ο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν τα μέρη του σώματος: με την οικοδόμηση ενός ανθρώπου! Ακούστε βασικές φράσεις και δείτε πώς θα είναι γραμμένα πριν παίξετε ένα παιχνίδι. Ακούστε τη λέξη και, στη συνέχεια ηχογραφήστε τη φωνή σας και συγκρίνετε τις δύο. Τι είπαν ; ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; Πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολία στην εκμάθηση γλωσσών. ΓΙΑΤΙ ; Οι περισσότεροι δεν έχουν χρόνο για να μάθουν, ή είναι πολύ τεμπέληδες.

1. Hej Hej med jer 2. Hvordan er du? God. Du? 3. Meget god! Hvor gammel er du? Jeg er sytten (17).Du? 4. Også mig. Fint. Hvad er klokken? 5. Det er ti (10:00). Tak. Jeg nødt til at gå 6. Ok. Se dig senere ! hej Γεια Γεια σου Πώς είσαι; Καλά. Εσύ; Πολύ καλά! πόσο χρονών είσαι; Είμαι δεκαεπτά (17).Εσύ; Κι εγώ το ίδιο. Ωραία. Τι ώρα είναι; Είναι δέκα (10:00). Σε ευχαριστώ. Πρέπει να φύγω Εντάξει. Τα λέμε αργότερα! Γεια χαρά Eva & Tom

project Δανέζικη γλώσσα Μέσα από το project μάθαμε πολλά πράγματα με διάφορους τρόπους. Στην αρχή μας φάνηκε κάπως δύσκολο, αλλά το διασκεδάσαμε, καθώς είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για τη Δανία και ιδιαίτερα για την Δανέζικη γλώσσα. ΔΑΝΙΑ Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόγραμμα,το οποίο βοηθάει τους απόφοιτους Λυκείου να σπουδάσουν στην ΔΑΝΙΑ, με σκοπό να εξασφαλίσουν μια καλύτερη εκπαίδευση. project Δανέζικη γλώσσα Μέσα από το project μάθαμε πολλά πράγματα με διάφορους τρόπους. Στην αρχή μας φάνηκε κάπως δύσκολο, αλλά το διασκεδάσαμε, καθώς είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για τη Δανία και ιδιαίτερα για την Δανέζικη γλώσσα. ΔΑΝΙΑ Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόγραμμα,το οποίο βοηθάει τους απόφοιτους Λυκείου να σπουδάσουν στην ΔΑΝΙΑ, με σκοπό να εξασφαλίσουν μια καλύτερη εκπαίδευση.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας Eύα Αφαλωνιάτου & Θέμης Σάββας

TRANSITIONAL PAGE ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

Στα πλαίσια του σχολικού Project επιλέξαμε την ιταλική γλώσσα καθώς μας ενθουσίασε ο πολιτισμός και η ξεχωριστή κουλτούρα της Ιταλίας. Παρόλο που ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας δεν ήταν αρκετός, καταφέραμε να γνωρίσουμε τη χώρα και τη γλώσσα της. Και όλα αυτά χάρη στο πρόγραμμα του BBC. Στα πλαίσια του σχολικού Project επιλέξαμε την ιταλική γλώσσα καθώς μας ενθουσίασε ο πολιτισμός και η ξεχωριστή κουλτούρα της Ιταλίας. Παρόλο που ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας δεν ήταν αρκετός, καταφέραμε να γνωρίσουμε τη χώρα και τη γλώσσα της. Και όλα αυτά χάρη στο πρόγραμμα του BBC.

Template Provided By 500,000 Downloadable PowerPoint Templates, Animated Clip Art, Backgrounds and Videos

Γιατί είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος εκμάθησης Ιταλικών. Είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται δωρεάν και επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις Ιταλικά εξ αποστάσεως. Μπορείς να ξεκινήσεις είτε ως αρχάριος, είτε ως προχωρημένος.

Εκτός από τις ειδικές γνώσεις λεξιλογίου και γραμματικής παρέχει πληροφορίες για την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της Ιταλίας. Τα διάφορα videos που περιλαμβάνει δίνουν τη δυνατότητα οπτικοακουστικής εκμάθησης της Ιταλικής γλώσσας, με απόλυτη ακρίβεια προφοράς λέξεων και φράσεων. Τέλος, μπορείς να βελτιώσεις τις γνώσεις μέσω των διάφορων επιπέδων που σε οδηγούν στην τελειότητα.

Για τους παραπάνω λόγους προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις των ξένων γλωσσών να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που προσφέρει το πρόγραμμα BBC.

TRANSITIONAL PAGE SPANISH BASICS I Free MOOC Certificate Course

Στο πλαίσιο του Project της τάξης μας, το οποίο έχει ως θέμα τη γλωσσομάθεια, εμείς επιλέξαμε την Ισπανική γλώσσα. Στο πλαίσιο του Project της τάξης μας, το οποίο έχει ως θέμα τη γλωσσομάθεια, εμείς επιλέξαμε την Ισπανική γλώσσα.

Οι λόγοι για τους οποίους επιλέξαμε αυτή την πλούσια και πολυμίλητη γλώσσα είναι: Γιατί μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προφέρονται οι λέξεις Γιατί παρακολουθούμε πολλές ισπανικές ταινίες και σειρές, κάθε φορά που προβάλλονται Γιατί μας αρέσει πολύ η χώρα της Ισπανίας και οτιδήποτε έχει να κάνει με εκείνη.

Template Provided By 500,000 Downloadable PowerPoint Templates, Animated Clip Art, Backgrounds and Videos

Template Provided By 500,000 Downloadable PowerPoint Templates, Animated Clip Art, Backgrounds and Videos

Αρχικά, επισκεφτήκαμε την ιστοσελίδα Open Culture Αρχικά, επισκεφτήκαμε την ιστοσελίδα Open Culture

Στη συνέχεια, πήγαμε στο Free Courses, μετά στο 800MOOCS και τέλος, εγγραφήκαμε στο SpanishMooc από την Instreamia. Στη συνέχεια, πήγαμε στο Free Courses, μετά στο 800MOOCS και τέλος, εγγραφήκαμε στο SpanishMooc από την Instreamia.

Ξεκινήσαμε μαθήματα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων για το μήνα Ιανουάριο. Τα μαθήματα αυτά περιλαμβάνουν περίπου 800 ασκήσεις (βίντεο, γραπτές ασκήσεις, ασκήσεις συνδυασμού ηχογράφησης και γραπτού κειμένου).

 Βίντεο

 Ασκήσεις Επιλογής

 Ασκήσεις συνδυασμού ηχογράφησης και γραπτού κειμένου

Οι ολοκληρωμένες εργασίες μας υποβάλλονταν σε καθηγητές της ισπανικής γλώσσας και βαθμολογούνταν ανάλογα με την επίδοσή μας. Eπίσης, προκειμένου να μάθουμε εκτός από το να γράφουμε, και να μιλάμε ισπανικά, ήταν υποχρεωτικό να συμμετέχουμε σε ζωντανές βιντεοκλήσεις (hangouts) με άλλους μαθητές από όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, επιλέξαμε να μην συμμετέχουμε σε αυτό, πράγμα που στοίχισε μεγάλο μέρος της συνολικής βαθμολογίας μας. Μόλις τελείωσε η προθεσμία στις 16 Φεβρουαρίου, λάβαμε μήνυμα ότι θα μας σταλεί πιστοποιητικό.

Εφόσον μόνο η μία από εμάς είχε , με το οποίο συνδεόμασταν, στο πιστοποιητικό αναγράφεται μόνο το όνομα εκείνου που έχει e- mail. Εντούτοις η βαθμολογία του πιστοποιητικού δεν ήταν ικανοποιητική καθώς δεν είχαμε κάνει τα hangouts, τα οποία ήταν σημαντικά.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να εγγραφούμε στον ίδιο κύκλο μαθημάτων για το μήνα Μάρτιο, προκειμένου συμμετέχοντας αυτή τη φορά στις βιντεοκλήσεις να αυξήσουμε τη βαθμολογία μας στο δεύτερο πιστοποιητικό που θα μας σταλεί.

Όλη η διαδικασία εκμάθησης μιας νέας γλώσσας ήταν πολύ ευχάριστη.

Aprender nuevas lenguas es muy útil y divertido (Το να μαθαίνεις νέες γλώσσες είναι πολύ χρήσιμο και διασκεδαστικό.) Tambien abre tu mente (Επίσης διευρύνονται οι ορίζοντές σου.) ¡Que aprovechen la oportunidad! :

Turkish by Livemocha

Template Provided By 500,000 Downloadable PowerPoint Templates, Animated Clip Art, Backgrounds and Videos

Teach yourself a foreign language