Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ONOMA@ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.GR διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
ΕΝΟΤΗΤΑ 4 – Κεφάλαιο 14: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο ( ) Λέξεις Κλειδιά: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ), Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, Προγράμματα Διαχείρισης Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Το όνομα έχει σχέση με το όνομα του Πάροχου υπηρεσιών, που δέχεται τα μηνύματα. Π.χ. sch Κατάληξη, που έχει το ίδιο νόημα με την κατάληξη σε μια διεύθυνση ιστοσελίδας. (πχ. gr, uk, com.) Το όνομα του παραλήπτη. Δε χρειάζεται να είναι το πραγματικό μας όνομα. Είναι ένα εικονικό όνομα ή ψευδώνυμο. Το που σημαίνει «at» ή «στο».

2 ΕΝΟΤΗΤΑ 4 – Κεφάλαιο 14: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e-mail)
Εικόνα 14.2: Tο πρόγραμμα για διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mozilla και Outlook Express

3 ΕΝΟΤΗΤΑ 4 – Κεφάλαιο 14: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e-mail)
Πληκτρολογούμε τη διεύθυνση του παραλήπτη. Π.χ. Πληκτρολογούμε το θέμα του μηνύματος. Πληκτρολογούμε το κείμενο που θα στείλουμε Εικόνα 14.3: Σύνταξη ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στο πρόγραμμα Mozilla.

4 ΕΝΟΤΗΤΑ 4 – Κεφάλαιο 14: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e-mail)
Με απλή επιλογή από τη σειρά που αναφέρει τα στοιχεία του μηνύματος μπορούμε να διαβάσουμε το περιεχόμενο του μηνύματος. Εικόνα 14.4: Ανάγνωση ενός ηλεκτρονικού μηνύματος με το πρόγραμμα Mozilla.

5 Πλεονεκτήματα του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου:
ΕΝΟΤΗΤΑ 4 – Κεφάλαιο 14: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο ( ) Λέξεις Κλειδιά: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ), Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, Προγράμματα Διαχείρισης Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας. Πλεονεκτήματα του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: Μπορούμε να συνοψίσουμε τους λόγους, για τους οποίους το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο, στους εξής: Είναι πολύ γρήγορο. Ένα μήνυμα μπορεί να μεταδοθεί σε λίγα λεπτά στην άλλη άκρη της γης μεταφέροντας κείμενο, ήχο, εικόνα ή βίντεο. Είναι αξιόπιστο. Για μεγαλύτερη ασφάλεια σε σημαντικά μηνύματα είναι καλό να ζητάμε απαντητικό μήνυμα με επιβεβαίωση παραλαβής. Είναι οικονομικό. Η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων δεν κοστίζει τίποτα, αν είμαστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, για να μη χάσουμε κάποιο μήνυμα που έχει σταλεί σ’ εμάς. Αυτά αποθηκεύονται αυτόματα στη θυρίδα μας. Όποτε και να συνδεθούμε στο Διαδίκτυο, μπορούμε να τα παραλάβουμε και να τα διαβάσουμε.


Κατέβασμα ppt "διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google