Ιδιοκτήτης α’ 150.000 € (60%) Ιδιοκτήτης β’ 25.000 € (10%) Ιδιοκτήτης γ’ 30.000 € (12%) Ιδιοκτήτης δ’ 35.000 € (14%) Ιδιοκτήτης ε’ 10.000 € (4%) ΣΥΝΟΛΟ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
GB ( ) 5 1 ( ) ( ) ( /cm 2 ) 0.2 /30min·φ90 (5 /m 3 ) 0.4 /30min·φ90 (10 /m 3 ) /30min·φ90 (25 /m 3 )
Advertisements

Decokeram Art & Design…
6η Ενότητα:Τρόποι Μεταφοράς Πιάτων
5η Ενότητα: Προετοιμασία Τραπεζαρίας (Mise un place)
Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο περιβάλλον της Βασιλείας ΙΙ
2.3 Περιεκτικότητα διαλύματος – Εκφράσεις περιεκτικότητας
“Φέρνοντας τους Θησαυρούς της Γης... στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο,,
3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας Αποτελέσματα Έρευνας
€ $500,000 $250,000 $125,000 $64,000 $32,000 $16,000 $8,000 $4,000 $2,000 $1,000 $500 $300 $200 $100 Καλωσορίσατε.
Εισαγωγή στο Προγραμματισμό
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΞΥΔΙΑ
Ενότητα 5η Συνέχεια.
Οικολογικά τεχνολογικά επιτεύγματα. •Tο ξενοδοχείο Crown Plaza στην Κοπεγχάγη προσφέρει ένα δωρεάν γεύμα σε οποιονδήποτε πελάτη που είναι ικανός να.
ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου
22 πράγματα που πρέπει να μάθεις πριν εγκαταλείψεις το μάταιο αυτό κόσμο…
Εισαγωγή στη Λογιστική
Τρόποι Εξοικονόμησης Ενέργειας
Τραπεζοκομία Μαθημα 1ον.
Θέμα: Οργάνωση Συνεδριών
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2
ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΥΠΟΥ Malmoe: € 280,00 ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: € 320,00.
ΕΛΙΑ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
-17 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Σεπτέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 a +20 Δείκτης 0 a -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
ΕΚΦΕ ΣΕΡΡΩΝ Εργαστηριακές Ασκήσεις Εργαστηριακές ΑσκήσειςΧημείας B΄Λυκείου Γενικής Παιδείας Επιμέλεια: Θανασούλιας Αλέξης Χημικός Σχολ.Έτος:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΕΡΔΟΥΣ 1. 40% ΜΕΤΡΗΤΑ 600 e ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ e ΚΕΡΔΟΣ 40% 840 e ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 2. ΒONUS 9 % ΒΟΝUS ΣΤΑ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ; 50: ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ 500, ,000.
1/5/ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 1/5/ (πηγή: HELIOAKMI).
14 ημέρα ώρα Α group 1 Χ 12min ενεργοποίηση – δύναμη με το βάρος
Περιεκτικότητα %w/w - %w/v - %v/v.
Κοστολόγηση Μάθημα 15.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
19η ημέρα ώρα
Μάθημα: Μπαρ - Φλαμπέ Ενότητα: 2 Προσωπικό του Μπαρ.
Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής & Τηλεπισκόπησης Ασκήσεις Δασικής Διαχειριστικής Ι Διδάσκων Δημήτριος Καραμανώλης, Επίκουρος Καθηγητής Άσκηση 4.
Ενότητα: 7 - Κυπριακά κοκτέιλ
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Ζ΄ ΣΤΟΧΟΙ:
Λάβα - Κέικ.
Ενότητα: 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία Μπαρ
Παράδειγμα 1 Δύο φοιτητές σχεδιάζουν τη θερινή τους απασχόληση. Έχουν δύο επιλογές, είτε πρακτική άσκηση σε μία ελεγκτική εταιρία με μηνιαίο μισθό 500€
Έννοια του Κόστους & οι Διακρίσεις του
Κεφάλαιο 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Μπαρ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
Ποίοι Είμαστε Το πρώτο αδειοδοτημένο σύστημα ανακύκλωσης συσκευασιών στην Κύπρο από τον Αύγουστο του 2006 Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ και 30 μεγάλων επιχειρήσεων.
Υγιεινή Διατροφή Αγωγή Υγείας Λουκάς Κμιέτσικ Χρήστος Αγγελόπουλος
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ
Τα προϊόντα της EmGoldEx Τα προϊόντα της EmGoldEx Ράβδοι χρυσού 24k καθαρότητας 999,9 απο 1 έως 100 γραμμάρια Όλες οι ράβδοι χρυσού είναι πιστοποιημένες.
1ο Πρότυπο Πειραματικό δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
Γεύματα και ομάδες τροφίμων
Έφηβοι και Διατροφή.
CHOCO DREAMS. Οικονομικά στοιχεία και ίδρυση της επιχείρησης.
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης Θέμα: Οργάνωση Συνεδριών
Ενότητα: 12 - Παντς (Punches)
Η πυραμίδα των τροφίμων!
Ενότητα: 9 - Ζούλεπς (Juleps) και Ζεστά ποτά)
Οι μαθητές του 18ου Γυμνασίου Περιστερίου1 Αλκυονίδες.
+19 Δεκέμβριος 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +5 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20.
Ενότητα 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Μπαρ
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κατ` επιλογή μάθημα ΙΙΙ εξαμήνου
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κατ` επιλογή μάθημα ΙΙΙ εξαμήνου
GREEK II LECTURE 5 MRS DOXA EFSTATHIOU. ANSWERS 1. ΣΩΣΤΟ 2. ΣΩΣΤΟ 3. ΛΑΘΟΣ 4. ΛΑΘΟΣ 5. ΛΑΘΟΣ 6. ΣΩΣΤΟ 7. ΣΩΣΤΟ 8. ΣΩΣΤΟ 9. ΣΩΣΤΟ 10. ΛΑΘΟΣ.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΙΙ 4ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΠΑΓΚΟΥ
Τμηματα του Εστιατοριου Κυριοι και Βοηθητικοι χωροι του εστιατορίου
Σοφία Γκόγκου, Ειρήνη Ζήση, Ηλίας Κυριακούλιας, Γιώργος Λαζαρίδης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ιδιοκτήτης α’ € (60%) Ιδιοκτήτης β’ € (10%) Ιδιοκτήτης γ’ € (12%) Ιδιοκτήτης δ’ € (14%) Ιδιοκτήτης ε’ € (4%) ΣΥΝΟΛΟ €

ΠΡΩΙΝΟΙ (μισθοί)  Σερβιτόροι: 3 25€ το άτομο ανά ημέρα  Κουζίνα: 1 20€ το άτομο ανά ημέρα  Καθαρίστρια: 1 20€ το άτομο ανά ημέρα *στο τέλος της μέρας τα τιψ θα μοιράζονται στους σερβιτόρους και στη κουζίνα

ΒΡΑΔΙΝΟΙ (μισθοί)  Σερβιτόροι : 3 25€ το άτομο ανά ημέρα  Μπαρ : 3 30€ το άτομο ανά ημέρα  Κουζίνα : 1 20€ το άτομο ανά ημέρα  Καθαρίστρια : 1 20€ το άτομο ανά ημέρα  DJ : 2 60€ το άτομο ανά ημέρα *στο τέλος της μέρας τα τιψ θα μοιράζονται στους σερβιτόρους και στη κουζίνα και στο μπαρ

 Κτίριο €  Έπιπλα (τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, σκαμπό, μπαρ, πάγκοι) €  Είδη υγιεινής (νιπτήρες, λεκάνες, καθρέφτες, χαρτιά τουαλέτας, στεγνωτήρας χεριών, αρωματικά χώρου, σαπούνια, κάδοι, πλακάκια) €

 Είδη κουζίνας (καφετιέρα, πιάτα, ποτήρια, κούπες, πλυντήριο πιάτων, νεροχύτης, μαχαιροπίρουνα, μίξερ για καφέ-milk sake, κανάτες, βαζάκια για ζάχαρη-κανέλα) €  Διακοσμητικά χώρου (φωτιστικά, φυτά, κάδρα, καθρέφτες, κεριά, τασάκια, ταπετσαρίες, βάζα) 4.500€

 Μηχανήματα (ηχεία, κονσόλα, λάμπες, φωτορυθμικά) 3.000€  Προϊόντα ( καφέδες, γλυκά, ροφήματα, snacks, ποτά, ξηροί καρποί ) 3.000€

 Μισθοί εργαζομένων €  Θέρμανση-Ψύξη 2.000€  Έξοδα διαφήμισης 1.000€

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ € ΕΠΙΠΛΑ35.000€ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ10.000€ΚΕΦΑΛΑΙΟ € ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ20.000€ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ 4.500€ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ2.500€ ΠΡΟΪΟΝΤΑ3.000€ ΤΑΜΕΙΟ25.000€ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ €ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ €

 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΥ ΚΛΕΙΩ  ΔΡΟΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΚΑΜΠΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ  ΚΟΡΔΑ ΝΤΟΝΑ