ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επιμορφωτικό Σεμινάριο 23 & 24 Νοεμβρίου 2013 Θεωρητική Κατάρτιση και Πρακτική Άσκηση Aναστάσιος Νικήτας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Υπεύθυνος Αθλήματος Κολύμβησης.
Advertisements

24ο ΑΤΟΜΙΚΟ & 10ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠ 17 & 18 Μαρτίου 2012 Χώρος διεξαγωγής «Αρχοντικό της Ευτυχίας»
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Σχολείο
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής
ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ.
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΕΚΑ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΘΕΜA:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ1)ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΧΑΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Τα Αθλήματα Των Ολυμπιακών Αγώνων.
Οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Ποιοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ), πραγματοποιείται.
Όνομα μαθητή / τριας , Καπετανέα Μάρθα
Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού «ΤΕΦΑΑ»
Άγαλμα Αγία (Δελφοί) Γιάννης Βαρής
PLAY AND STAY CAMPAIGN. Ομάδα Εργασίας για το Play and Stay Ιδρύθηκε το 2002 Έρευνα για το πώς το Τένις μπορεί να παρουσιαστεί αποτελεσματικότερα. Παράγοντες.
Τ Μ Η Μ Α Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Υ 6 Ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ GALA ΡΙΨΕΩΝ-ΔΡΟΜΩΝ-ΑΛΜΑΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Χώρος Διεξαγωγής : Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Ελευθερίας»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 1896
Το Περιβάλλον Του Αθλητικού Οργανισμού
Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σκοπός μαθήματος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Οργάνωση και Μάρκετινγκ Ακαδημιών Πετοσφαίρισης
Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού «ΤΕΦΑΑ»
Οι παλιοί Ολυμπιακοί Αγώνες
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
Καταγραφή αθλητικών υποδομών και συλλόγων. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ.
Η Οδύσσεια της Ν. Α. Κ. Νίκη Αβακίδου Οδυσσέας Τσίκρας Κατερίνα Χ”δημητρίου Αφροδίτη Καραγκιαούρη.
Ολυμπιακοί Αγώνες.
Ολυμπιακα αθληματα.
ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Αθανάσιος Λάϊος Ph.D. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Γυμνάστρια\Γυμναστής Ορισμός: Ο γυμναστής φροντίζει για την σωματική άσκηση και καλή φυσική κατάσταση των αθλητών ή άλλων ατόμων, προτείνοντας και εφαρμόζοντας.
Οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟι ΑΓΩΝΕΣ Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Εργασία Φυσικής Αγωγή ς Υπεύθυνος Καθηγητής: κ Αθανασόπουλος Λ. Στέλλα Τσέκου-Ελένη Τελέογλου-Δανάη Μπίφσα-
Εργασία για τον όμιλο Γυμναστικής Επιμελητής καθηγητής: Αθανασόπουλος Λάμπρος Θέμα εργασίας: Θετικά αθλητισμού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Ε΄. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Η Τοξοβολία είναι ένα ολυμπιακό άθλημα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες τόξων, τα ολυμπιακά και τα σύνθετα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Δημήτρης. Κ Κωνσταντίνος. Ξ. Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα το 'Aρχισαν στις 6 Απριλίου, ανήμερα του.
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Μάθημα: Φυσική Αγωγή Υπ. Καθηγητής: Λάμπρος Αθανασόπουλος Τμήμα: Α1 Σχολικό έτος: Από.
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΘΗΣΕΑΣ” SHJ-02 ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΘΗΝΑ 2015.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία.
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ Αλέξανδρος Χηνάς Αλέξανδρος Φάτσια.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Διοίκηση Ελληνικής Ολυμπιακής.
Στρατηγική Συνεργασιών μεταξύ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Φορέων
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Βασίλης Χατζηδούρος Δημήτρης Φοινίκης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Αρχαία Εποχή.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 2016 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
ΙΕΚ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
TAE KWON DO Αλεξανδράκη Κατερίνα Βογιατζή Σταυρίνα.
Πολεμικές Τέχνες-Στίβος
ΙΕΚ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΘΕΜΑ:ΠΥΓΜΑΧΙΑ
Οι ολυμπιακοι αγωνεσ και ο ηροδωροσ
Αύγουστος 2009 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
Χρήστος Μπ. Ραφαήλ Γ. Δημήτρης Κ. Ιάσων Κ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ
Κίνητρα και μέτρα για τη σύνδεση των ακαδημιών με τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Αθηνα / 12 / 2017 Επ.α.κ.α.β.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΠΑΚΑΒ ΑΘΗΝΑ 9/12/17 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕΓΑΣ.
Αρχές προπονητικής εφαρμογής Μύηση – Προπόνηση - Αγώνας
Οι παλιοί Ολυμπιακοί Αγώνες
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2018» προς τιμήν του μικρού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ». Όπως κάθε χρόνο το ΚΑΛΟΧΩΡΙ τιμά.
 ΣΤΑΔΙΟ  ΔΙΑΥΛΟΣ  ΔΟΛΙΧΟΣ  ΠΕΝΤΑΘΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΗ  ΠΥΓΜΗ  ΤΕΘΡΙΠΠΟ  ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΙΠΠΟΥ ΚΕΛΗΤΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΠΑΙΔΩΝ  ΠΕΝΤΑΘΛΟ ΠΑΙΔΩΝ 
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Σχολείο
ΣΤΙΒΟΣ Μάθημα: Project Τμήμα: Α’1 Συμμετέχοντες : Κων/να Μανιάτη
ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χαιρετισμός του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ Τηλέφωνα: 010 6393506, ,010 6396556, 0974077177 Ιστοσελίδα: www.agiaparaskevi.com/pagration

ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ Παγκράτιο = Παν + Κράτος = Ο τα πάντα κρατών. Το Παγκράτιο προήλθε από την πολεμική δραστηριότητα των Ελλήνων και εξελίχθηκε σε άθλημα σταδιακά ακόμα και πριν τη 2η χιλιετηρίδα π.Χ. Σύνθετο αγώνισμα το οποίο διεξάγεται σε όρθια στάση, αλλά και στο έδαφος. Περιλαμβάνει πυγμές, λακτίσματα, ανατροπές, ρίψεις, λαβές πνιγμού, εξαρθρώσεων και στραγγαλισμού, και τελειώνει μόνο με την εγκατάλειψη ενός εκ των δύο αγωνιζομένων Πολυσύνθετη αθλητική δραστηριότητα, η οποία απαιτεί υψηλή τεχνική κατάρτιση, άριστη φυσική κατάσταση και κυρίως πνευματική - ψυχοσωματική καλλιέργεια. Το Παγκράτιο αποτελεί το μαχητικό αγώνισμα των αρχαίων Ελλήνων

Ιστορική Αναδρομή Το Παγκράτιο ήταν ένα από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα στους αρχαίους χρόνους και ιδιαίτερα στην αρχαία Ελλάδα. Η αρχαιότερη γραπτή μαρτυρία για το Παγκράτιο βρίσκεται στο στίχο 546 των «Αργοναυτικών» του Ορφέως, γεγονός που αποδεικνύει ότι η καλλιέργεια αυτού του αθλήματος υπήρχε και πριν τη 2η χιλιετηρίδα π.Χ. σε ένα πρώιμο στάδιο. Το Παγκράτιο εμφανίσθηκε ως άθλημα στην 33η Ολυμπιάδα το 648 π.Χ. με νικητή το Λίγδαμη τον Συρακούσιο, ενώ ήταν από τα δημοφιλέστερα κατά τους αρχαίους χρόνους (Τα τείχη των πόλεων γκρεμίζονταν μόνο για τους Ολυμπιονίκες παγκρατιαστές). Αργότερα το Παγκράτιο διαδόθηκε και σε άλλους πολιτισμούς και κυρίως στο ρωμαϊκό, ενώ η παρουσία του αναφέρεται και σε χώρες της Ανατολής. Παλαίσματα και τεχνικές του Παγκρατίου αθλήματος βρίσκονται σε παραστάσεις αγγείων και άλλων σκευών από τη β΄χιλιετία π.Χ., ενώ υπάρχει πλήθος γραπτών αναφορών και περιγραφών αγώνων (π.χ. Φιλόστρατος κ.α.).

Το Παγκράτιο Άθλημα στις ημέρες μας Το Παγκράτιο αναδύεται και εξαπλώνεται την τελευταία δεκαετία με πληθώρα δραστηριοτήτων εντός και εκτός Ελλάδος. Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α) είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος. Σημαντική ανάπτυξη το άθλημα γνωρίζει στο εξωτερικό σε χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Γαλλία, η Ιαπωνία και πλήθος άλλες, όπου διοργανώνονται και επαγγελματικοί αγώνες

ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ είναι ένας νεοϊδρυθείς σύλλογος, ο οποίος λειτούργησε για πρώτη φορά κατά την περίοδο 2001 – 2002 στην Αγία Παρασκευή και σκοπό έχει τη διάδοση και την καλλιέργεια του Παγκρατίου Αθλήματος και των μαχητικών τεχνών. Αριθμεί 31 ιδρυτικά μέλη και περίπου 20 μέλη-αθλητές, στην πλειονότητά τους κάτοικοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής, περιοχή όπου ο σύλλογος δραστηριοποιείται. Οι δραστηριότητες του συλλόγου περιλαμβάνουν: προπονήσεις, σεμινάρια (τεχνικά, επιμορφωτικά) προπονητικής - διαιτησίας, πολιτιστικές εκδηλώσεις (διαλέξεις, επιδείξεις), συμμετοχή στις διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα της Ε.Ο.Π.Α και της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. Η λειτουργία του συλλόγου συνεισφέρει στην εκγύμναση και στην αθλητική δραστηριότητα των δημοτών, στην προβολή του Δήμου Αγίας Παρασκευής και αποσκοπεί στην προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό. Εμπνευστές του συλλόγου είναι οι: Λυκιαρδόπουλος Νεκτάριος, Σαρρής Νικόλαος και Λιζάρδος Θεόδωρος, αθλητές του Παγκρατίου και των πολεμικών τεχνών.

Δραστηριότητες των ΠΑΜΜΑΧΩΝ κατά τα 2 έτη λειτουργίας: ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ Δραστηριότητες των ΠΑΜΜΑΧΩΝ κατά τα 2 έτη λειτουργίας: Νοέμβριος 2001: Εγκατάσταση του συλλόγου στην αίθουσα γυμναστικής του 1ου δημοτικού γυμναστηρίου (κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου) Νοέμβριος 2001: Εξοπλισμός του συλλόγου με ειδικό δάπεδο και υλικό προπόνησης Απρίλιος 2002: Διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων αυτοάμυνας προς τους δημότες της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό. Οι συμμετέχοντες υπερέβησαν τα 250 άτομα και στην πλειοψηφία τους ήταν γυναίκες Απρίλιος 2002: Επίδειξη Παγκρατίου αθλήματος στους δημότες της πόλης Ιούνιος 2002: Σεμινάρια Πάλης Υποταγής αθλήματος προς αθλητές της Ομοσπονδίας Kick Boxing Συμμετοχή στις δραστηριότητες της Ε.Ο.Π.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος) Σεπτέμβριος 2002: Πρόσληψη και δεύτερου προπονητή Σεπτέμβριος 2002: Δημιουργία τμήματος αυτοάμυνας Μάρτιος 2003: Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης & Μάχης Υποταγής (Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ)

ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Λιζάρδος Θεόδωρος Πρόεδρος: Λιζάρδος Θεόδωρος Αντιπρόεδρος: Ιωαννίδης Ευάγγελος Γενικός Γραμματέας : Σαρρής Νικόλαος Ταμίας: Λυκιαρδόπουλος Νεκτάριος Έφορος: Στιβακτάκης Αντώνιος Μέλος: Βουρλιώτης Νικόλαος Μέλος: Ρηγόπουλος Γεώργιος

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ Ευχαριστούμε για την προσοχή σας