 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Πηνελόπη Χρίστου Γεωργία Ευαγόρου Άντρη Ευαγόρου Georgina Metcaffe.
Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΗΣΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ
The Warriors of Art Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου.
Μια ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
 THE BLUES  ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΟΥ Νικολεττα Καραολης μιχαλης
Ονόματα: Μπατσίλα-Ρόσκα Άντρεα,Μαλεκκίδης Αντρέας,Μαυρομμάτης Αλέξανδρος, Χρυσοστόμου Μάριος Τάξη:Β’8 Ομάδα:Πελλοπλάσματα.
Ο μυστηριώδης θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο!!!
Καλιτεχνες β’6 Ανδρέας Παπαλουκάς Σίμος Κατσιάρης
Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.
Τάξη:Β’6 Ονόματα Μελών: ~Ηρόδοτος Σασάκαρος ~Πιστέντης Αντρέας ~Γεωργίου Μάρκος ~ Δημιτριάδου Μαρία ~Ζαντίτ Στέφανος.
Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα.
Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο.
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Ο ΡΟΖ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ
Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ
HENRI MATISSE
paint masters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
 ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.
Μια ιστορία για δύο βότσαλα Πάνω σε φωτογραφίες της Κίνας!
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Ο μυστηριώδης θανατος του Αρμαντο !
Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ:ΒΙΝΣΕΝΤ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ
Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΌΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1.
Λεονάρντο Ντα Βίντσι Αγαθοκλής Πέτσας.
Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ
ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ.
Από την Παρασκευή Σιδερά
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Είμαστε ό,τι τρώμε»
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ (Ιούνιος 2011) Περιεχόμενο και καινοτόμα στοιχεία του νέου Προγράμματος Σπουδών Λογοτεχνίας στην υποχρεωτική Εκπαίδευση.
ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Εισηγητές: - Κωνσταντίνος Μπλάγας, Δ/νων Σύμβουλος ΔήμοςΝΕΤ - Καλλιόπη Παπαδοπούλου, Νομική Σύμβουλος ΔήμοςΝΕΤ.
«Διγλωσσία και Εκπαίδευση» Διδάσκων: Γογωνάς Ν. Φοιτήτρια: Πέτρου Μαρία (Α.Μ )
ΣΤΑΤΙΚΗ Ι Ενότητα 4 η : ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Διάλεξη: Ισοστατικότητα – υπερστατικότητα – κινητότητα φορέων. Καθηγητής Ε. Μυστακίδης Τμήμα Πολιτικών.
Π.Γ.Ε.Σ.Σ ΚΑΡΝΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Β2ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Α-Δ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ Αποφάσεις Βάσει Οριακής & Πλήρους Κοστολόγησης Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΟΡΙΑΚΗΣ.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ε. Γκόνου Μαθητές: Ρωμανός Πετρίδης, Βαγγέλης Πίπης Π.Γ.Ε.Σ.Σ ….Θανέειν πέπρωται άπασι.
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ σε νέες περιπέτειες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γ2 τάξη Δημοτικού Σχολείου Αρναίας
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ι Συνυπολογισμός προηγούμενων δωρεών ή γονικών παροχών για σκοπούς φόρου κληρονομίας Διδάσκων καθηγητής: Α. Τσουρουφλής Εξηνταβελώνη.
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
ΟΙ ΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ
Οι Αριθμοί … 5.
Από την Παρασκευή Σιδερά
Το ερώτημα "τι είναι επιστήμη;" δεν έχει νόημα χωρίς κάποιο χρονικό προσδιορισμό Όταν τις δεκαετίες του 80 και του 90 κατέρρεε το αποκαλούμενο ανατολικό.
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Francesca Woodman Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1958 Φωτογράφος
Το Τουβλο.
Το Τουβλο.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Ημέρα Μνήμης Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ 19 Ιανουαρίου
اعداد الأستاذ/ عبدالرؤوف أحمد يوسف
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
АНТИБИОТИКЛАРНИНГ ФАРМАКОЛОГИЯСИ т.ф.д., проф. Алиев Х.У Тошкент 2014
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει και απορριφτεί τα υλικά ήτανε εκεί.  Ο φίλος του Βαγ Γκγόν πιστεύει πως αυτοκτόνησε.  Ο Μονέ πιστεύει πως δεν έγινε κάτι τέτοιο.  Η αστυνομία επισκέπτεται τον Julien Tanguy, ιδιοκτήτη καταστήματος υλικών τέχνης.  Μαθαίνουμε πως ο Αρμάντο Φερνάντο ήταν καλοπληρωτής.  Ο Μονέ πιστεύει πώς ο θάνατος του Φερνάντο είναι μια προσπάθεια δυσφήμησης των ιμπρεσιονιστών.  Ο Αρμάντο Φερνάντο δεν είχε οικονομικές δυσκολίες.  Ο Μονέ και ο Βαγ Γκγόν συμφωνούν πώς ο Αρμάντο έκανε πολλές έρευνες και είχε πουλήσει πολλές από αυτές στον Naudet.  Η αστυνομία πηγαίνει στο στούντιο του Αρμάντο το οποίο είναι πολλή ακατάστατο όπως μα είχε πει.  Βρέθηκαν οι φωτογραφίες από το πάρκο που είχε ζητήσει ο Αρμάντο για να μπορεί να δουλεύει στο στούντιο.  Ο Eduard μιλάει με άσχημα λόγια για τους πίνακες των ιμπρεσιονιστών.  Ο Le Pelletier αναγνώριζε το ταλέντο του Αρμάντο αλλά πίστευε πώς η τέχνη που διάλεξε δεν του ταίριαζε.  Οι πίνακες του νεκρού ζωγράφου πωλούνταν πάρα πολύ ακριβά

 Ποιο ήταν το αγόρι που έδωσε το σημείωμα?  Τυχαία η μέρα ανακοίνωσης του θανάτου του?  Αν ο πίνακας απορρίφτηκε γιατί επέστρεψε στο πάρκο?  Γιατί τα υλικά ήτανε σκορπισμένα ενώ είχε τελειώσει ο πίνακας?  Ζωγράφιζε στο εργαστήρι ή στο πάρκο?

• Ο Βαν Γκογκ αφού ήταν ο φίλος του Αρμάντο Φερνάντο εκείνο το απόγευμα μετά την έκθεση που απορρίφθηκε ο πίνακας του επισκέφθηκε τον φίλο του. • Ο Βαν Γκογκ συμφώνησε με τους συνεργάτες του να βάλουν ένα χαπάκι στο πότο του το οποίο θα έβαζε μια και πάντα την ζωή του ιμπρεσιονιστή στο τέλος.

• Οι τέσσερις δολοφόνοι αφού κανόνισαν να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο Φερνάντο για να φανεί πως ο ίδιος δεν άντεξε την απόρριψη του πίνακά του και αυτοκτόνησε. Όμως τα γεγονότα είναι εντελώς διαφορετικά

 Ο Αρμάντο φερνάντο βρέθηκε νεκρός στο πάρκο Γκράντ Ζάτ στη Γαλλία(Παρίσι).  Πέθανε την ημέρα την 8 η έκθεση των ιμπρεσιονιστών.

 Βρέθηκαν μπαλέτα, μπογιές, πινέλα, καβαλέτο, καμβάς, κάτω στο πίσω μέρος του καμβά δίπλα από την σφραγίδα του Saloon έγραφε με μαύρα γράμματα η λέξη Απορρίφθηκε( ζωγραφιά από το πάρκο Γκραντ Ζατ)

• Έζησε στο Παρίσι για 5 χρονιά • Διατηρούσε στενές σχέσεις με το Βαν Γκονγκ • Πέθανε σε είλκυα 33 ετών • 2 μέρες πριν το θάνατο του μίλησε με τον Βαν Γκονγκ( Ήταν στεναχωρημένος…Δεν μπορούσε να αντέξει την απόρριψη… Δίνη τέλος στη ζωή του)

• Βαν Γκονκ • Μονε • Γουμπερ • Οικοκιρα • Ιμπρεσιονιστες • Μιλλερ

I.Eduard Cardon: κριτικός τέχνης II.Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο III.Naudet: αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο IV.Pere Malgras: ιδιοκτήτης της gallery

• Eduard Cardon: ο κριτικός τέχνης ήθελε να σκοτώσει τον Αρμάντο Φερνάντο για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακες του. Έβαλε το χέρι του για να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο Φερνάντο.

• Ο Βαν Γκογκ ήθελε να σκοτώσει τον φίλο του για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακες του. Επίσης ο Βαν Γκογκ ζήλευε τον Αρμάντο Φερνάντο γιατί πάντα ήταν καλύτερος του κι έτσι ήθελε να τον εξαφανίσει.

• Naudet: O Naudet αγόραζε τα σχέδια του νεαρού ιμπρεσιονιστή για να τα πουλήσει αργότερα αφού θα τον σκότωνε.

• Pere Malgras: Ο ιδιοκτήτης της γκαλερί ήθελε να σκοτώσει τον Αρμάντο Φερνάντο γιατί όλα τα σχέδιά του βρισκόταν στην γκαλερί του και θα έπαιρνε τα λεφτά από την πώλησή τους.

• Οι τέσσερις δολοφόνοι αφού κανόνισαν να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο Φερνάντο για να φανεί πως ο ίδιος δεν άντεξε την απόρριψη του πίνακά του και αυτοκτόνησε. Όμως τα γεγονότα είναι εντελώς διαφορετικά

1)Ο Βαν Γκογκ αφού ήταν ο φίλος του Αρμάντο Φερνάντο εκείνο το απόγευμα μετά την έκθεση που απορρίφθηκε ο πίνακας του επισκέφθηκε τον φίλο του. 2)Ο Βαν Γκογκ συμφώνησε με τους συνεργάτες του να βάλουν ένα χαπάκι στο πότο του το οποίο θα έβαζε μια και πάντα την ζωή του ιμπρεσιονιστή στο τέλος.

• Ο Aρμάντο μόλις πίνει το πότο πεθαίνει. • Οι τέσσερις δολοφόνοι παίρνουν τον Αρμάντο Φερνάντο στο πάρκο Γκραντ Ζατ μαζί με τα σύνεργα ζωγραφικής που χρησιμοποιούσε για να τελειώσει τον πίνακα του και τα πήραν μαζί με το νεκρό σώμα του ιμπρεσιονιστή στο πάρκο! Άλλωστε για αυτό βρήκαν και το σπίτι του Αρμάντο Φερνάντο ακατάστατο!!!