Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πα. Μακ.
Advertisements

A d e l e.
STAN Βούγια Δέσποινα Βούγια Δέσποινα.
Μουσικές Δημιουργίες “ Ήδη, από τις αρχές του 2010, προχωρήσαμε και διευρύναμε το ρεπερτόριό μας με νέες μουσικές δημιουργίες που χαρακτηρίζουν το γνήσιο.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΝΑΓΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπ. Μακεδ.
Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου.
Θόδωρος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 27 Απριλίου Ιανουαρίου 2012) Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογράφου. Έχει τιμηθεί με.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ CD/DVD
Η Μαρία Καλομοίρα Σαράντη γεννήθηκε στις 31 Ιανουάριου του 1985 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Οι φίλοι της, η οικογένειά της, οι δάσκαλοί της.
Θίασος Σκιών Τάσου Γεωργίου Οργανωμένες παραστάσεις Καραγκιόζη
Ιστορίες Καθημερινής Επισφάλειας νο2.
Μπουραντά Κωνσταντίνα
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
Το μοντάζ και το πρόγραμμα
ΤΜΗΜΑ AΠ Δ. Στράτου και Δ. Σαμίου Η συμβολή τους στην Ελληνική παράδοση « Αντικριστός ».
Ελβιρα και φλωρα Mongoose. [Fixation
Οι Πυξ Λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με γροθιές και κλωτσιές) ήταν ελληνικό έντεχνο / εναλλακτικό συγκρότημα, που.
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ Κωστής Δ.. Eminem ► Σήμερα θα σας μιλήσω για τον Eminem, ο οποίος είναι τραγουδιστής.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Διονύσης Σαββόπουλος
Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια
Ο Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων Θανόπουλος Γιάννης
Create C r e a t e You can!!! Y o u c a n ! ! ! Σκέψου Σκέψου Δημιούργησε Δ η μ ι ο ύ ρ γ η σ ε Μπορείς!!! Μ π ο ρ ε ί ς ! ! ! Ο πολυβραβευμένος Καθηγητής.
Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream.
Διερευνητική εργασία (Project) Β’Λυκείου σχολικό έτος
Μυρτώ Μιτοπούλου – Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος
Λεωνίδα Καβάκος Ένας σπουδαίος έλληνας βιολιστής.
Skrillex.
Η γειτονιά που γέμισε ήχους
Μπέτσας Γιάννης Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση βίντεο, μουσικής.
James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια.
… από την αρχή της μέχρι σήμερα ...
Εντεχνο (συγχρονο) λαικο τραγουδι
 Γεννήθηκε στο Βόλο και σε ηλικία 6 ετών άρχισε μαθήματα πιάνου.  Το 1989, ξεκίνησε η προσωπική του σταδιοδρομία ως συνθέτης και ερμηνευτής ταυτόχρονα.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιώργος Νταλάρας Τμήμα: ΣΤ΄1 Βασίλης Βρ. Βασίλης Β.
Οδυσσέας Ελύτης  Ο Οδυσσέας Ελύτης ήταν ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές.. Πολλά ποιήματά του μελοποιήθηκαν, ενώ συλλογές του έχουν μεταφραστεί.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Στέλιος Καζαντζίδης Τμήμα: ΣΤ’1 Ορέστης Χ. Νίκος Κ.
Δημοτικό Σχολείο Πέγειας
25η Μαρτίου.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣαββόπουλοςΞαρχάκοςΛοΐζος Επιμέλεια: Επιμέλεια: Βαζελάκης Δημήτριος, Ηρειώτης Θεόδωρος, Βαζελάκης Δημήτριος, Ηρειώτης Θεόδωρος, Καλο-Καράγιαννης Άγγελος.
Ο ηρωάς μου Ιφιγένεια Μ.. Miley Ray Cyrus Σήμερα θα σας μιλήσω για μία από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες την Μiley Cyrus.
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής
Διονύσης Καρατζάς Ο Διονύσης Καρατζάς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους πατρινούς ποιητές.
ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΥΑΛΙΤΣΗΣ. ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥΓΙΟΥΡΟΣ Ο Αντρέας Πούγιουρος υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα όχι μόνο για την Αμμόχωστο, αλλά.
Tα πρωτα βήματα Μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1940 το μπουζούκι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των κατώτερων οικονομικά.
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Εφη Κεβοπουλου Αγγελικη Κεχρη
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
ΝΕΟ ΚΥΜΑ Ο όρος νέο κύμα προήλθε από το ομώνυμο κινηματογραφικό κίνημα nouvelle vague.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Αναγνώριση, έκφραση, χειρισμός συναισθημάτων»
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ● ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ● ΚΑΠΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ.
Οι φάροι μας ενώνουν! 14 ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.
( ) Επιφανής ζωγράφος. Γεννήθηκε στην Τήνο, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Μετά την εγκατάσταση της οικογένειάς του στην Αθήνα (1850)
Ο ιδρυτής του Rock ‘n’ Roll
U2.
Το αγαπημένο μου μέρος Άννα-Νίκος Δ
Ο θησαυρός της Βαγίας της Ζωρζ Σαρή.
1.4 Επικοινωνία και προβλήματα – Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
H Πολυάννα μεγαλώνει!!! Λίγα λόγια για το βιβλίο!
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Έλληνες Τραγουδιστές.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης

Ο μουσικός καλλιτέχνης που επέλεξα να ασχοληθώ είναι ο πασίγνωστος Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τα τραγούδια του άγγιξαν πολύ κόσμο, καθώς κι εμένα γι’ αυτό αποφάσισα να γράψω γι’ αυτόν.

Βιογραφικό Μιχάλης Χατζηγιάννης Γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Νοεμβρίου 1979 και η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London), με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων, κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους : «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία, συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων».

Μιχάλης Χατζηγιάννης Τον Μάιο του 1998, εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Πλατινένιοι δίσκοι Τον Μάρτιο του 2000, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο «Παράξενη γιορτή». Το 2002 κυκλοφόρησε το «Κρυφό φιλί» και το 2004 την «Ακατάλληλη σκηνή» που έγιναν τριπλά πλατινένια. Το Μάρτιο του 2006 κυκλοφορεί το πρώτο Live cd της καριέρας του. Το Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Φίλοι και Εχθροί», ο οποίος έγινε μέσα στις πρώτες βδομάδες κυκλοφορίας του διπλά πλατινένιος.

2007 και ..προχωράει Το 2007 συνεργάζεται με τους Reamon στο κομμάτι Tonight [Tonight/Σήμερα] και κυκλοφορεί το cd-single "Πιο πολύ" το οποίο περιέχει και το "Tonight/Σήμερα" και 2 remixes ακόμα,κομμάτια που περιέχονται στη Special Edition του cd "Φίλοι κι εχθροί",ενώ κυκλοφορεί και στο εξωτερικό στην επανέκδοση του cd των Reamonn.

Επιτυχίες Το 2007 αναδείχθηκε σε θριαμβευτή στα Μουσικά Βραβεία Αρίων με 8 συνολικά βραβεία, ανάμεσά τους αυτά του καλύτερου τραγουδιστή αλλά και του καλύτερου δίσκου.

…και στα ραδιόφωνα Από αρχές Οκτωβρίου του 2009, "παίζεται" στα ραδιόφωνα της χώρας μας αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού το πρώτο δείγμα του επερχόμενου διεθνή αγγλόφωνου δίσκου, που θα ονομάζεται "Mihalis",με τίτλο "More than beautiful".

Κλείνοντας την δεκαετία 2000-10 και συνεχίζει Ο Χατζηγιάννης κλείνει την δεκαετία 2000-'10 παίρνοντας το ειδικό βραβείο "Best Selling Artist of the Decade" κάνοντας πωλήσεις πάνω από 3.500.000.Το καλοκαίρι του 2010 ο Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το cd single "Το καλοκαίρι μου" που είναι προάγγελος του επερχόμενου album του.

Τραγούδια του και στην Ευρώπη Παράλληλα στην Γερμανία κυκλοφορεί το cd single "Everyone dance" ενω κυκλοφορεί ήδη σε 6 χώρες της Ευρώπης το πρώτο του αγγλόφωνο album με τίτλο "Mihalis" κι έτσι γίνεται ο 3ος Έλληνας τραγουδοποιός που δημιουργεί δίσκο με ξένη εταιρία και κυκλοφορεί σε 18 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Τραγουδιστής και συνθέτης. Παράλληλα ο Χατζηγιάννης δίνει την φωνή του στην κυπριακή τηλεοπτική σειρά "Στην άκρη του παράδεισου" ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι. Τον Δεκέμβριο του 2010 κυκλοφορεί τον 9ο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Το καλύτερο ψέμα" ο οποίος περιέχει 9 τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος και το bonus track .

Περιοδείες και νέα τραγούδια Το καλοκαίρι του 2011 πραγματοποιεί την καθιερωμένη του καλοκαιρινή περιοδεία με περισσότερους από 25 σταθμούς στους οποίους στην πλειοψηφία τους, υπήρξαν sold out. Στα μέσα Αυγούστου κυκλοφορεί το νέο single του με τίτλο "Σ' αγαπώ" το οποίο μετά από σύντομο χρονικό διάστημα αρχίζει να κυριαρχεί στα ραδιόφωνα.

Πλάι-Πλάι http://www.youtube.com/watch?v=WzU3h3 FdqoY

Μηνύματα που περνάει το τραγούδι Το μήνυμα που μας περνά το τραγούδι Πλάι-Πλάι είναι πως η αγάπη ξεπερνά όλα τα εμπόδια ακόμα και αποστάσεις. Γι’αυτό όπως αναφέρει και στο τραγούδι δεν έχει νόημα να ανησυχείς, γιατί η αγάπη ενώνει τους ανθρώπους.

Συναισθήματα Τα συναισθήματα που μου προκάλεσε το τραγούδι αυτό ήταν συγκίνηση και ερωτισμό. Μας δείχνει πως η αγάπη όσο μακριά και αν βρίσκεται, αν υπάρχει πραγματικά, μπορεί να ενώσει δύο ανθρώπους ,με πολύ βαθιά συναισθήματα.

Ένας επιτυχημένος μουσικός καλλιτέχνης Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν και είναι ένας μεγάλος τραγουδιστής και συνθέτης. Έχει στο ενεργητικό του πολλούς πλατινένιους δίσκους και έχει αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα σε όλον σχεδόν τον κόσμο. Οι συνθέσεις του και η φωνή του συγκίνησαν και συγκινούν τους ακροατές του.

Τέλος