Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μουσικές Δημιουργίες “ Ήδη, από τις αρχές του 2010, προχωρήσαμε και διευρύναμε το ρεπερτόριό μας με νέες μουσικές δημιουργίες που χαρακτηρίζουν το γνήσιο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μουσικές Δημιουργίες “ Ήδη, από τις αρχές του 2010, προχωρήσαμε και διευρύναμε το ρεπερτόριό μας με νέες μουσικές δημιουργίες που χαρακτηρίζουν το γνήσιο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μουσικές Δημιουργίες “ Ήδη, από τις αρχές του 2010, προχωρήσαμε και διευρύναμε το ρεπερτόριό μας με νέες μουσικές δημιουργίες που χαρακτηρίζουν το γνήσιο λαϊκό τραγούδι διαχρονικά και αφήνουν τα σημάδια τους στο πέρασμα του χρόνου... ” Κώστας Ν. Θώδης

2 Φωνόγραμμα 2011 Φωνόγραμμα 2011  Δίσκος VI  Δίσκος VII

3 Δίσκος VI Δίσκος VI  Βραδιάζει  Σταλαματιά  Ο ψαράς  Το καπηλιό  Καρδιά παραπονιάρα  Πώς θα περάσει η βραδιά ;  Αφ’ ότου εγεννήθηκα  Τα καλά παιδιά  Ήθελα να ’μουνα πασάς  Ο μπάρμπα - Γιάννης

4 Δίσκος VII  Γυάλινος κόσμος  Τα ροζιασμένα χέρια μου  Ο μετανάστης  Την Παρασκευή το βράδυ  Πίκρα κι άδικο  Και δε μίλησε κανείς  Γιορτή Ζεϊμπέκηδων  Στο κελί 33  Μη με κοιτάς με μάτια που κλαίνε  Ζήλεια που ’χει η αγάπη

5 Ευχαριστήρια Ευχαριστήρια Ειλικρινά, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια, δύο από τους βασικούς συντελεστές αυτής της προσπάθειας :  Τον κ. Αλεξάντερ Βικτόροβιτς Βορομπιόβ και το studio “ Оливье ” καθώς και  Τον κ. Ανατόλυ Νικολάγιεβιτς Πιάνζιν καλλιτεχνικό διευθυντή μουσικών εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Σταυρούπολης, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

6 Φωτο Στέλιος Καζαντζίδης Φωτο Στέλιος Καζαντζίδης

7 Επίλογος Επίλογος Το φωνόγραμμα των δίσκων 6 και 7, αποτέλεσμα επίπονης εργασίας και μόχθου για την ποιοτική ελληνική λαϊκή μουσική αφιερώνεται :  Στους μαθητές των ειδικών σχολείων του Κισλοβόντσκ και του Γκεοργκίεβσκ της Περιφέρειας Σταυρούπολης καθώς και  Στους μαθητές και φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας Σταυρούπολης Ρωσίας που με αξιοσύνη, ζήλο και σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, από το 2004 ίσαμε σήμερα, έγιναν κοινωνοί της ελληνικής γλώσσας & του ελληνικού πολιτισμού και άξιοι πρεσβευτές της Ελλάδας σε αυτή τη μακρινή γωνιά της γης.


Κατέβασμα ppt "Μουσικές Δημιουργίες “ Ήδη, από τις αρχές του 2010, προχωρήσαμε και διευρύναμε το ρεπερτόριό μας με νέες μουσικές δημιουργίες που χαρακτηρίζουν το γνήσιο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google