Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Μαρία Καλομοίρα Σαράντη γεννήθηκε στις 31 Ιανουάριου του 1985 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Οι φίλοι της, η οικογένειά της, οι δάσκαλοί της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Μαρία Καλομοίρα Σαράντη γεννήθηκε στις 31 Ιανουάριου του 1985 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Οι φίλοι της, η οικογένειά της, οι δάσκαλοί της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4 Η Μαρία Καλομοίρα Σαράντη γεννήθηκε στις 31 Ιανουάριου του 1985 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Οι φίλοι της, η οικογένειά της, οι δάσκαλοί της και εκείνοι που την ξέρουν καλά την χαρακτηρίζουν ως πηγή θετικής ενέργειας. Η νεαρή Καλομοίρα πάντα είχε την επιθυμία να γίνει τραγουδίστρια. Αυτό ήταν εμφανές από τις πράξεις της ως παιδί: Τραγουδούσε και χόρευε κάθε φορά που ο οποιοσδήποτε της το ζητούσε, ακόμα και όταν ήταν τριών ετών. Όντας μαθήτρια, η Καλομοίρα ποτέ δεν έχασε ευκαιρία για να συμμετάσχει σε όλα τα θεατρικά show, μιούζικαλ ή event που διοργάνωνε το σχολείο. Επιλέχθηκε για να αντιπροσωπεύσει το γυμνάσιό της ως Miss West Hempstead - ένας δημοφιλής διαγωνισμός και τίτλος που συγκεντρώνει μεγάλο σεβασμό στην κοινότητα των γυμνασίων. Είχε ασχοληθεί και με την ορχήστρα, όπου έπαιζε βιόλα για εννιά χρόνια. Πριν τελειώσει το γυμνάσιο η Καλομοίρα ξεκίνησε να ασχολείται ακόμα πιο σοβαρά με τον καλλιτεχνικό χώρο. Συμμετείχε σε ένα μουσικό διαγωνισμό στη Νέα Υόρκη, τον οποίο διοργάνωσε ο μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός WBLI , όπου οι Νεοϋορκέζοι έπρεπε να επιλέξουν το αγαπημένο τους είδωλο, ακούγοντάς τους μόνο να τραγουδούν στο ραδιόφωνο. Σε αυτόν τον διαγωνισμό απέσπασε την δεύτερη θέση και άνοιξε συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών όπως οι: LL cool , Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt κα Michelle Branch.

5 Μετά από αυτή την προβολή η Καλομοίρα έμαθε για το Fame Story και πέρασε από οντισιόν στη Νέα Υόρκη. Τελικά επιλέχθηκε και ταξίδεψε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο show! Έπειτα από πολλούς μήνες μέσα στο παιχνίδι και εργαζόμενη πολύ σκληρά για να τραγουδήσει καλά, να μιλήσει σωστά ελληνικά και να απορροφήσει κάθε νέα πληροφορία που ήταν σημαντική, η τελευταία εβδομάδα τελικά ήρθε! Ήταν ένα από τα έξι παιδιά που έμειναν στο παιχνίδι και αναδείχθηκε νικήτρια! Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για ένα μικρό κορίτσι που προσπαθούσε να τα καταφέρει στον καλλιτεχνικό χώρο! Το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ, με τίτλο ‘Καλομοίρα’, ήταν σύντομα γεγονός, ενώ αυτό το πρώτο της δισκογραφικό βήμα στέφθηκε με χρυσή επιτυχία. Ακολουθεί το 2ο άλμπουμ "Παίζεις?" που περιείχε δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια, ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο της Καλομοίρας! Τραγούδια σε pop, dance ρυθμούς κυρίως, αλλά και κάποιες όμορφες μπαλάντες που κατέκτησαν την καρδιά μας, φέρνοντας αναμνήσεις από εφηβικά πάρτι. Για την Καλομοίρα έγραψαν μουσική και στίχους ο Γιάννης Στίγκας, ο Harry K., ο Ηλίας Φιλίππου, ο Κωνσταντίνος Παντζής, η Καίτη Μπόνη, ο Γιάννης Λιόντος, ο Κώστας Celeste, η Τερέζα και ο Bo, με τον οποίο η Καλομοίρα τραγούδησε σε ντουέτο το τραγούδι που έγραψαν μαζί "Rock you love you". Στο "Παίζεις?" η Καλομοίρα κάνει και το ντεμπούτο της στη μουσική και τους στίχους, υπογράφοντας το "Just want you to want me".

6 Στη συνέχεια ‘Η Καλομοίρα Πάει Cinema’: ένα concept album με το χαρακτηριστικό της αμίμητο στυλ, αυτό μιας αυθεντικής performer που κερδίζει τις εντυπώσεις με το σκέρτσο, τη φρεσκάδα, την αθωότητα και τη σκηνική της παρουσία. Αποδίδει υπέροχα τραγούδια του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου, όπως τα "Ρίκο, ρίκο, ρίκοκο", "Θέλω τα ώπα μου", "Αυτό μάμπο το μπραζιλέρο", "Crazy girl", "Του αγοριού απέναντι" κ.α. Η Καλομοίρα έχει συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα, δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως η Δέσποινα Βανδή, την οποία ακολούθησε και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Καλομοίρα είχε την ευκαιρία, επίσης, να δοκιμάσει και το υποκριτικό της ταλέντο, συμμετέχοντας στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Λάμψη».

7 Μετά από την ανακοίνωση των υποψήφιων καλλιτεχνών για την ελληνική εκπροσώπηση, ο επόμενος σταθμός είναι προγραμματισμένος για τις 6 Φεβρουαρίου, όπου σε Συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν τα τραγούδια που θα επιλεχθούν από τους υποψήφιους καλλιτέχνες για την ελληνική εκπροσώπηση. Στις 27 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός για την επιλογή του ενός από τους τρεις καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση της Eurovision. Την ημέρα αυτή η επιτροπή της ΕΡΤ μαζί με το ελληνικό κοινό θα ψηφίσουν για τον καλλιτέχνη που επιθυμούν να ηγηθεί της αποστολής στο Βελιγράδι. Στο διαγωνισμό της Eurovision 2008 που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, στην Belgrade Arena, θα λάβουν μέρος 43 χώρες. Οι 2 ημιτελικοί έχουν προγραμματιστεί για τις 20 και 22 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2008.

8 Κατά την περίοδο μεταξύ της Συνέντευξης Τύπου (6/2) έως και την ημέρα του ελληνικού τελικού που θα διεξαχθεί στις 27/2, η Heaven Music θα αναλάβει το promo του τραγουδιού και της καλλιτέχνιδας. Στο πλαίσιο αυτό, προτείνεται στην εταιρία JLO να συμμετέχει στο promo plan της Heaven Music με τις εξής παροχές: -Αποκλειστικότητα ένδυσης: η Καλομοίρα κατά τη διάρκεια του promo θα φοράει μόνο ρούχα και αξεσουάρ της εταιρίας JLO. H αμέσως επόμενη φωτογράφηση η οποία θα πραγματοποιηθεί για το promo της Καλομοίρας, πριν τον ελληνικό διαγωνισμό, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 5/2 και για το περιοδικό Lucky. Φωτογραφία: της Καλομοίρας, με ειδικό ένδυμα JLO για την έντυπη επικοινωνία του πελάτη JLO. Το δικαίωμα χρήσης της φωτογραφίας δίνεται για 3 μήνες και για ενέργειες αποκλειστικά υποστήριξης της συγκεκριμένης συνεργασίας/χορηγίας. ATV: 2 ρ. making of προετοιμασίας της καλλιτέχνιδας για τη μεγάλη βραδιά. Δυνατότητα επίσκεψης της Καλομοίρας στο showroom JLO της Νέας Υόρκης, εφόσον το θεωρεί αναγκαίο ο χορηγός, για την επιλογή της βασικής εμφάνισης του ελληνικού τελικού. Επιπλέον παροχή: ATV: 2ρ. σε εκπ. από επίσκεψη στη Νέα Υόρκη. Δυνατότητα επικοινωνιακής εκμετάλλευσης για την εταιρία και τα ρούχα JLO του ταξιδιού αυτού. (κάμερα στο αεροδρόμιο- φωτογράφοι- κάμερα στη Νέα Υόρκη) Η Καλομοίρα θα παραβρεθεί σε εταιρική εκδήλωση της JLO κατά τη διάρκεια της συμφωνίας, ή κατ’ εξαίρεση και με τη σύμφωνη γνώμη της Heaven Music μέχρι το τέλος του 2008.


Κατέβασμα ppt "Η Μαρία Καλομοίρα Σαράντη γεννήθηκε στις 31 Ιανουάριου του 1985 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Οι φίλοι της, η οικογένειά της, οι δάσκαλοί της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google