Εξώφυλλο Τα πάντα για την νικήτρια του διαγωνισμού MSG 2006 Μάθετε πώς να περνάτε τα downloads στο παιχνίδι Clubs.pathfinder.gr/TheSims2.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
Οδηγός εγγραφής στην Τηλεμάθεια.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Έγινε επίδειξη και πρακτική εφαρμογή δύο δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου (Microsoft Office, OpenOffice Writer). Μάθαμε πώς αλλάζουμε τη γλώσσα.
Το φόρουμ κάθε Τριγλιανού Απόγονου
Joomla.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Δημιουργία λογαριασμού .
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
FACEBOOK • Το Facebook χώρος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε το Φεβρουαρίου του 2004 από το δημιουργό του Mark Zuckerberg που ήταν μέλος του πανεπιστημίου.
4o Μάθημα.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”
Πως βάζουμε τίτλους και κείμενα στα video μας σε 8 βήματα.
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Βάσεις Δεδομένων Μάθημα 4.
Δημιουργία εκπαιδευτικού κόμικ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Ο οδηγός περιγράφει πώς να: - Εγγραφείτε στο Blog του HiStory (σελίδες 2-3). - Αλλάξετε την επισκόπηση χρησιμοποιώντας το ζουμ (σελίδες 4- 5). - Δημιουργήσετε.
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
Εξώφυλλο Η πιο μαγευτική σειρά! Τι συνέβη? Θα ξανά αρχίσει? Τι αλλάζει? Μάθετε πώς να δημιουργήσετε δικά σας ρούχα. Clubs.pathfinder.gr/TheSims2.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
1 6.Εισαγωγή γραφικού 6.1 Εισαγωγή γραφικού Στο μενού «Εισαγωγή» τοποθετούμε τον κέρσορα στην επιλογή «Εικόνα»
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
Εργασία με παράθυρα.
Η συγκέντρωση ή μοριακότητα κατ’ όγκο (c) εκφράζει τον αριθμό των moles της διαλυμένης ουσίας σε 1L διαλύματος.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Εισαγωγή στο Blackboard
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
1. 1.Δημιουργία Νέου Αρχείου Επιλέγουμε καρτέλα File, πατούμε στην εντολή New και μετα αφου διαλέξουμε τον τύπo αρχείου (π.χ Blank Document), πατούμε.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Ομάδες στο Google.
Πώς να φτιάξω το δικό μου
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Πηγαίνετε στο YouTube και κάνετε copy το link της Κωνσταντίνας Πετροδασκαλάκη (Σνούκερ!Τι είναι και πώς.
1)Αφού ακολουθήσουμε τον σύνδεσμο βρισκόμαστε εδώ
… μια προσπάθεια των μαθητών της Στ΄ τάξης του 1ου Δ.Σ. Φιλύρου
Πάμε για ψώνια; (5) Βιβλίο σελ.47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εξώφυλλο Τα πάντα για την νικήτρια του διαγωνισμού MSG 2006 Μάθετε πώς να περνάτε τα downloads στο παιχνίδι Clubs.pathfinder.gr/TheSims2

Περιεχόμενα ΣελίδαΆρθρο 3 Fashion 4 Mr. Chair 5,6 All About…Vicky 7,8 Event-Backstage 9 Photos 10 News 11 Special-Downloads

Justsims2 Για να μεταφερθείτε απευθείας στη διεύθυνση που είναι το ρούχο, επιλέξτε το όνομα του site, και πατήστε δεξί κλικ. Μετά επιλέξτε άνοιγμα υπερσύνδεσης. Fashi on Divino Sims

Που βρήκαμε τα καλύτερα έπιπλα αυτόν τον μήνα? Mr. ChairMr. Chair

All About…

Κέρδισε τον διαγωνισμό Miss Sim Greece Φωτογραφήθηκε για φορέματα της κατηγορίας ΤheSims2-Gold. Η φωτογραφία της στάλθηκε στη κατηγορία με τα ομορφότερα Sims, στο παγκοσμίως γνωστό forum, sims2community. Αυτόγραφο της βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του κλαμπ για τον διαγωνισμό MSG. Είναι το κορίτσι στο λογότυπο του club TheSims2.

1.Το καμαρίνι γεμάτο δώρα. 2. Αποφασίζοντας για τα μαλλιά 3. Φωτογραφίες με θαυμαστές Event…Event…

4. Ώρα να διαλέξει ρούχα… 5.Το καμαρίνι 6.Έτοιμη να εμφανιστεί!

PhotosPhotos Τώρα καταλαβαίνω πως αισθάνεται μια μπάλα του μπόουλινγκ! Άραγε χωράω σε καμία από αυτές τις μπουρμπουλήθρες? Από εδώ έχει καλύτερη θέα. Βγάλατε και εσείς κάποιες φωτογραφίες από το παιχνίδι που θέλετε να μας δείξετε? Στείλτε τες στη σελίδα των φωτογραφιών του club μας, μαζί με το σχόλιο σας, και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε στο επόμενο τεύχος.

News Τον Μάρτιο θα γίνει ο διαγωνισμός MSG Στο τεύχος του Μαρτίου θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες. Μέχρι τότε… Υπομονή.. Στο κλαμπ ετοιμάζεται καινούργια κατηγορία για τα videos με Sims.Εκεί θα βρίσκετε όλα τα παλιά videos, τα οποία θα μπορείτε εάν θέλετε και να κατεβάσετε. Τα γυρίσματα του ελληνικού Sim survivor ξεκίνησαν. Τέλη Ιανουαρίου αναμένεται το πρώτο επεισόδιο. Το οποίο θα είναι και το ξεκίνημα της ελληνικής sim-tv (το όνομα του καναλιού, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί). Για άλλη μια φορά… Πρωτοπορούμε.. Νομίζετε ότι θα μπορούσατε και εσείς να γράψετε μια στήλη σε αυτό το περιοδικό? Έχετε φτιάξει κάποιο Sim που μοιάζει απίστευτα με κάποιον διάσημο? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ στην κατηγορία The Magazine, και να μας πείτε σε τι ακριβώς μπορείτε να βοηθήσετε!

SPECIALSPECIAL Περάστε τα downloads στο παιχνίδι σας σε 4 απλά βήματα Το αρχείο που κατεβάσατε βρίσκεται στον φάκελο τα έγγραφα μου, πηγαίνετε εκεί και πατήστε διπλό κλικ ώστε να το ανοίξετε. Θα σας ανοίξει ένα παραθυράκι, με τα αρχεία που περιέχονται, θα επιλέξετε όλα τα αρχεία, εκτός από το φάκελο πάνω από αυτά. Αφού τα επιλέξετε, πατήστε το κουμπί “Extract to”στο μενού από το παράθυρο πάνω-πάνω. Τώρα θα σας ανοίξει ένα ακόμη παράθυρο, σε αυτό θα πρέπει να επιλέξετε το που θέλετε να σας αντιγράψει τα αρχεία. Επιλέξτε λοιπόν, τον φάκελο EA και μετά το TheSims2. Τέλος τον φάκελο downloads. Στο πάνω μέρος θα πρέπει να γράφει αυτό που γράφει η φωτογραφία παρακάτω¨. Εάν ο φάκελος downloads δεν υπάρχει θα πρέπει να τον δημιουργήσετε εσείς Τελειώσατε! Τώρα τα παίζουν και στο παιχνίδι! Θυμηθείτε να πατήσετε on εκεί που λέει catalogs display custom content, στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού

Στο επόμενο…Στο επόμενο… Πότε θα ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια? Τι άλλαξε? Πώς να δημιουργήσετε τα δικά σας ρούχα. Που θα βρείτε υπέροχα νυφικά….