Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εξώφυλλο Η πιο μαγευτική σειρά! Τι συνέβη? Θα ξανά αρχίσει? Τι αλλάζει? Μάθετε πώς να δημιουργήσετε δικά σας ρούχα. Clubs.pathfinder.gr/TheSims2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εξώφυλλο Η πιο μαγευτική σειρά! Τι συνέβη? Θα ξανά αρχίσει? Τι αλλάζει? Μάθετε πώς να δημιουργήσετε δικά σας ρούχα. Clubs.pathfinder.gr/TheSims2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εξώφυλλο Η πιο μαγευτική σειρά! Τι συνέβη? Θα ξανά αρχίσει? Τι αλλάζει? Μάθετε πώς να δημιουργήσετε δικά σας ρούχα. Clubs.pathfinder.gr/TheSims2

2 Περιεχόμενα ΣελίδαΆρθρο 3,4 Fashion 5,6 All About…Charmed 7,8 Event-Live 9 Photos 10 News 11 Special-Bodyshop Starters

3 Fashion Για να μεταφερθείτε απευθείας στη διεύθυνση που είναι το ρούχο, επιλέξτε το όνομα του site, και πατήστε δεξί κλικ. Μετά επιλέξτε άνοιγμα υπερσύνδεσης.

4 FashionFashion

5 All About… Τα σενάρια θα είναι ίδια με τα κανονικά?  Τα περισσότερα όχι, αλλά μερικά, ίσως να μοιάζουν με τα κανονικά επεισόδια. Γιατί έφυγε η Πρου?  Πάλιωσε… Πάλι τόσο λίγο θα διαρκούν?  Δυστυχώς ναι… Το πολύ ένα πεντάλεπτο το καθένα… Θέλω καλύτερη ποιότητα στα βίντεο! Οι υπότιτλοι δεν διαβάζονται, και από τα αγγλικά που μιλάτε δεν καταλαβαίνω γρι!  Τα καινούργια επεισόδια θα έχουν καλύτερο ήχο και εικόνα! Επίσης θα είναι σε 2 μεγέθη και μάλλον μόνο στα ελληνικά! Οι πρωταγωνίστριες της Σειράς απαντούν!

6 Θα ξεκινήσουν νέα επεισόδια?  Το πιο πιθανόν είναι ναι. Αλλά με λίγη καθυστέρηση, το καλοκαίρι αναμένονται τα πρώτα επεισόδια ενώ τέλη Μαΐου τα τρέιλερ. Τι αλλάζει?  Τα Sims που παίζουν όπως βλέπετε άλλαξαν και έγιναν… Πραγματικά! Οι φωνές?  Οι φωνές της Πάιπερ, του Λίο και της Πρού (Πέιτζ πλέων) θα παραμείνουν ίδιες… Όσο για τις υπόλοιπες… παίζεται! Τα σκηνικά και τα εφέ?  Εξελιγμένα εφέ, και ξεχωριστά σκηνικά! Ο καινούργιος κύκλος θα είναι πολύ πιο… ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ!

7 1.Αλα…Merlyn Monroe! 2.Υπάρχει πιο σέξι Lady Marmalade από την Christina Aguilera? 3. Οι ανταύγες της πήγαιναν τρελά. Event…Event…

8 4. Από ένα Live στη N/Y. 5.Back to the Basics!

9 PhotosPhotos Πετάνε πετάνε….. Τα Sims? Φυσικά! Αν και θέλει λίγη προσπάθεια…. ΠΕΤΑΝΕ! Μάλλον δεν είναι τύπος για δεσμεύσεις ! Άραγε πώς να είναι ο κόσμος εκεί έξω? Βγάλατε και εσείς κάποιες φωτογραφίες από το παιχνίδι που θέλετε να μας δείξετε? Στείλτε τες στη σελίδα των φωτογραφιών του club μας, μαζί με το σχόλιο σας, και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε στο επόμενο τεύχος.

10 News Σχεδόν όλα είναι έτοιμα για τον διαγωνισμό MSG 2007. Το μόνο που μένει είναι να ετοιμαστούν οι κανόνες. Οι συμμετοχές θα ξεκινήσουν από τα μέσα Μαρτίου. Για αυτό λοιπόν… Ετοιμαστείτε! Ξεκίνησαν οι οντισιόν για το αμερικανικό Sim Idol. Εάν θέλετε να δείτε το τηλεοπτικό σποτάκι με τις πρώτες ακροάσεις ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάτε στη σελίδα http://www.freewebs.co m/simidol2006/ Νομίζετε ότι θα μπορούσατε και εσείς να γράψετε μια στήλη σε αυτό το περιοδικό? Έχετε φτιάξει κάποιο Sim που μοιάζει απίστευτα με κάποιον διάσημο? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ στην κατηγορία The Magazine, και να μας πείτε σε τι ακριβώς μπορείτε να βοηθήσετε! SimSeria θα είναι το όνομα του τηλεοπτικού σταθμού, που αναμένετε να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο 2007

11 SPECIALSPECIAL Φτιάξτε ένα δικό σας ρούχο σε 15+1 απλά βήματα! Ανοίγετε το Bodyshop(έναρξη/ προγράμματα/EA Games, TheSims2( + expansion,εάν έχετε)/ Bodyshop) και την Ζωγραφική των Windows. Σμικρύνετε την “ζωγραφική” προς το παρών. Πάτε στο Bodyshop, και πατάτε το κουμπί create parts. Αμέσως μετά το «Start a new project» και έπειτα το «Create clothing». Θα σας εμφανίσει όλα τα ρούχα που υπάρχουν στο παιχνίδι. Επιλέξτε μια τουαλέτα, για να πειραματιστούμε! Πατήστε το κουμπί με τον φάκελο και το βελάκι. Δώστε ένα χαρακτηριστικό όνομα στο ρούχο σας. Τώρα μικρύνετε το Bodyshop και ανοίξτε την ζωγραφική.

12 SPECIALSPECIAL Φτιάξτε ένα δικό σας ρούχο σε 15+1 απλά βήματα! Επιλέξτε αρχείο και άνοιγμα. Θα σας ανοίξει ένα παραθυράκι. Πατήστε στο κουμπί «Τα Έγγραφά μου» Έπειτα το «ΕΑ Games/TheSims2/PROJECTS». Εκεί υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα που δώσατε στο ρούχο, ανοίξτε τον. Ανοίξτε την δεύτερη εικόνα με όνομα: body~stdMatBaseTextureName.bmp Ζωγραφίστε ό,τι θέλετε.

13 SPECIALSPECIAL Φτιάξτε ένα δικό σας ρούχο σε 15+1 απλά βήματα! Μην ανησυχείτε… Τελειώνουμε! Αφού κάνετε αποθήκευση, κλείστε την ζωγραφική, και μεγαλώστε το Bodyshop. Πατήστε το κουμπί με το στρογγυλό βελάκι. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και… ΤΑΡΑΝ! Το ρούχο που φτιάξατε! Για να το αποθηκεύεστε στο παιχνίδι, πατήστε το κουμπί με τον φάκελο και το βελάκι, και όλα είναι ΕΤΟΙΜΑ!

14 Στο επόμενο…Στο επόμενο… Τα πάντα για τις δίδυμες Mary-Kate & Ashley! Πώς να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες! Που θα βρείτε μαγικά αξεσουάρ & ρούχα!


Κατέβασμα ppt "Εξώφυλλο Η πιο μαγευτική σειρά! Τι συνέβη? Θα ξανά αρχίσει? Τι αλλάζει? Μάθετε πώς να δημιουργήσετε δικά σας ρούχα. Clubs.pathfinder.gr/TheSims2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google