ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

Παπαπέτρου Στέλιος Βασιλείου Έλενα Γκλιάου Μαρία Κυριάκου Κυριακή
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Η πλατφόρμα moodle και η χρήση ψηφ. εκπαιδευτικού υλικού
Παρουσίαση PocketBiz Pharma Κωνσταντίνος Τζαβάρας Sales Manager.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Διακρατική συνάντηση EQUAL Σάμος, 25 – 26 Σεπτεμβρίου 2003
Joomla.
ShareIt Social Network Project Simos Hatzikostas: Manolhs Georgiou: Theodoros Demetriou:
Ονοματεπώνυμο: Ζωγράφου Αγγελική ΑΕΜ:1858
ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE
Το Ανοικτό Λογισμικό Στη Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση. Πανίκος Βρυωνίδης Τεχνική Σχολή Μακάριος Γ’
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
InEdu Learning Management System (LMS)
Team Members Αριστοτέλης Στυλιανού ΑΔΤ: Σοφοκλής Χατζημιχαήλ ΑΔΤ: Κυριάκος Χριστοδούλου ΑΔΤ: Instructor: Evaggelia Pitoura EPL 602.
Εγκατάσταση & Διαχείριση
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Παρουσίαση PocketBiz Restaurant Κωνσταντίνος Τζαβάρας Sales Manager.
ETwinning Η δράση της Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.
Συνάντηση Εκπαιδευτών Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική Εφαρμογή της Πληροφορικής Άνοιξη 2008 Ομάδα Επιμόρφωσης Τ.Π.Ε.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Διδακτικά οφέλη από τη χρήση του διαδραστικού πίνακα στην τάξη
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Γραφειο διαςυνδεςης Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
Στογιάννου Αθανασία 1Ι-ΙΝΠΟ internet Στογιάννου Αθανασία web designer 2013 web designer 2013.
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
Πρακτική Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Υπηρεσία Συζητήσεων (Forums) Διαχειριστής EAITY Στόχος της υπηρεσίας είναι η δημιουργία.
ΈΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΚΤΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κολοβός Φίλιππος Τσανακτσίδου ΕλισάβετΠαπαργύρη.
Παρουσίαση PocketBiz SmartPhone Κωνσταντίνος Τζαβάρας Sales Manager.
Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, της αμεσότητας στις πηγές πληροφόρησης αλλά και ενός εξαιρετικά δύσκολου κοινωνικού περιβάλλοντος.
Γιάννης Μόκιας1 Δημιουργία ιστοσελίδων με το FrontPage 2003 Χρήσιμος οδηγός βήμα προς βήμα.
- Ημερίδα «Πολιτισμική Πληροφορική και Εκπαίδευση», 24 Νοεμβρίου IΣΤΟΣ Ένα λειτουργικό πρότυπο για την αξιόπιστη προσφορά πολιτιστικού και εκπαιδευτικού.
EDUPORTAL ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ EDUPORTAL Υπεύθυνη για το τμήμα: Αναπλ.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Πανόπουλος Κώστας Διευθυντής Ανάπτυξης Εφαρμογών.
Εισαγωγή στο Blackboard
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα της τάξης μας! Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα νέα της τάξης μας ή ακόμη και τα μαθήματα της ημέρας! Επίσης μπορείται να ανεβάζεται.
WebCT Γιατί δημιουργήθηκε το WebCT; Τι είναι το WebCT; Οργάνωση WebCT Εργαλεία διαχειριστή/μαθητή Σχεδιαστική διεπαφή Ακαδημαϊκή απόδοση και αποδοχή.
Λογισμικό Εκπαίδευσης M- Pedia Ελευθέριος Μιχαηλίδης Διευθύνων Σύμβουλος, M-Data
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ “Διαλογικό διδακτικό πρόγραμμα ανώτερων μαθηματικών”
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Μπόλαρη Αγγελικη(1451) Επιβλέπων Βολογιαννίδης Σταύρος ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σέρρες 2013.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Γνωριμία με την Open eClass.
Οδηγίες Μεταπτυχιακών Φοιτητών Μ.Π.Σ. Περιβαλλοντική Πολιτική & Διαχείριση.
Αποτελεσματικότητα της σχολικής μονάδας: ο ρόλος του διευθυντή Μαργαρίτα Χριστοφορίδου 14 Μαρτίου 2013.
Οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα. Είσοδος στο μάθημα Ανοίγετε τον Internet Explorer στον ιστότοπο
Εκμετάλλευση υπηρεσιών Web 2.0 σε σχολικούς ιστοτόπους Παλάζης Βασίλης 3o Γυμνάσιο Μυτιλήνης.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 3211 ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 3182.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
ΖΑΚΑΛΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Α.Ε.Μ.: 2481 ΣΟΥΛΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε.Μ.: 2132 Επιβλέπων Καθηγητής: κ. ΟΥΤΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016 ΣΕΡΡΕΣ.
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
Η Εκπαίδευση στην Εποχή των ΤΠΕ & της Καινοτομίας
Παραγωγή Ηλεκτρονικού Προϊόντος – ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων
Οργάνωση και αξιοποίηση διδακτικού αρχείου
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός ΙΙ
… μια προσπάθεια των μαθητών της Στ΄ τάξης του 1ου Δ.Σ. Φιλύρου
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Εισαγωγή στην υλοποίηση δικτυακού τόπου
Παρουσίαση εκπαιδευτικής πλατφόρμας Eco-Destinations
Καθηκοντα και αρμοδιοτητεσ των Σχολικων συμβουλων
Συγγραφέας: Ζαγκότας Στεφανος Επιβλέπων Καθηγητής: Ούτσιος Ευάγγελος
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
«Βιβλιοθήκη ανοικτού εκπαιδευτικού λογισμικού ΠΣΔ:
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ EPL 602 Foundations of Web Technologies Spring 2012 Μαρία Κουλέρμου Κυριάκος Παλάζη

Περιεχόμενα: Στόχος της εργασίας Λειτουργικότητα του συστήματος Το μοντέλο του συστήματος Εργαλεία Ανάπτυξης και Υλοποίησης

Στόχος της εργασίας Στόχος της εργασίας μας είναι η δημιουργία ενός διαδικτυακού συστήματος επεξεργασίας και διαχείρισης ιστοσελίδας φροντιστηρίου. Το σύστημα θα υποστηρίζει την άμεση επικοινωνία εκπαιδευτικού – κηδεμόνα, εκπαιδευτικού – μαθητή, καθώς επίσης και την ενημέρωση για την πρόοδο και τις απουσίες του μαθητή. Θα δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων που θα κρατά όλες τις σχετικές πληροφορίες. Στη βάση αυτή θα κρατούνται όλα τα στοιχεία που αφορούν τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και κηδεμόνες αυτών, καθώς επίσης και τα μαθήματα που παρακολουθεί ή παρακολούθησε ο μαθητής. Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το σύστημα θα έχουν οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου, οι κηδεμόνες των μαθητών καθώς επίσης και οι μαθητές του φροντιστηρίου. Μέσω του συστήματος αυτού η επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και κηδεμόνων θα επιτευχθεί με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Front Office Περιεχόμενα Ιστοσελίδας: Aρχική Σελίδα Χαιρετισμός Το Φροντιστήριο Εκπαιδευτικό Προσωπικό Ανακοινώσεις Χρήσιμα Τηλέφωνα Επικοινωνία

Front Office - Βασικές λειτουργίες Ιστοσελίδας Η Ιστοσελίδα θα περιέχει: Aρχική Σελίδα Χαιρετισμός : θα περιλαμβάνει το χαιρετισμό του διευθυντή του φροντιστηρίου καθώς και άλλα μηνύματα που θέλει να προβάλει η διεύθυνση του φροντιστηρίου. Το Φροντιστήριο μας : περιλαμβάνει διάφορες πληροφορίες όσον αφορά το φροντιστήριο. Εκπαιδευτικό Προσωπικό : θα προβάλλεται το εκπαιδευτικό προσωπικό του φροντιστηρίου. Ανακοινώσεις: προβολή των ανακοινώσεων του φροντιστηρίου που υπάρχουν καταχωρημένες στη βάση. Χρήσιμα Τηλέφωνα: θα προβάλλονται χρήσιμα τηλέφωνα. Επικοινωνία: προβολή των στοιχείων επικοινωνίας με το φροντιστήριο. Σε όλες τις πιο πάνω πληροφορίες ο διαχειριστής του συστήματος θα έχει πρόσβαση ώστε να μπορεί να προσθέτει, να διορθώνει ή να αφαιρεί πληροφορίες. Διαχειριστής Συστήματος: Οι λειτουργίες του Διαχειριστή του Συστήματος ο οποίος μπορεί να είναι και κάποιος από τους εκπαιδευτικούς του φροντιστηρίου αφορούν κυρίως τις λειτουργίες ανάθεσης κωδικών στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους κηδεμόνες αυτών του φροντιστηρίου.

Back Office – Διαχειριστής Συστήματος Log in Log out Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης Διαχείριση Εκπαιδευτικών Εισαγωγή Εκπαιδευτικού Καθορισμός Password Διαγραφή Εκπαιδευτικού Αναζήτηση Εκπαιδευτικού Διαχείριση Μαθητών Εισαγωγή Μαθητή Διαγραφή Μαθητή Αναζήτηση Μαθητή Διαχείριση Μαθημάτων Εισαγωγή Μαθήματος Διαγραφή Μαθήματος Αναζήτηση Μαθήματος Διαχείριση Ανακοινώσεων Εισαγωγή Ανακοίνωσης Διαγραφή Ανακοίνωσης Αναζήτηση Ανακοίνωσης

Back Office - Εκπαιδευτικό Προσωπικό Log in Log out Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης Προβολή Στοιχείων Εκπαιδευτικού Διαχείριση Μαθημάτων Μαθήματα που διδάσκω Διαχείριση Απουσιών Εισαγωγή Απουσιών Τα Παρουσιολόγια Μου Διαχείριση Προόδου Εισαγωγή Διαγωνίσματος Εισαγωγή Βαθμού Τριμήνου Διαχείριση Ανακοινώσεων Εισαγωγή Ανακοίνωσης Διαγραφή Ανακοίνωσης Αναζήτηση Ανακοίνωσης Επικοινωνία με κηδεμόνα Μηνύματα Εισερχόμενα Αποστολή Μηνύματος

Back Office - Κηδεμόνας – Γονέας Log in Log out Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης Προβολή Μαθημάτων Προβολή Προόδου Προβολή Απουσιών Μηνύματα Επικοινωνία Με Eκπαιδευτικό

Back Office - Μαθητής/τρια Log in Log out Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης Προβολή Μαθημάτων Προβολή Προόδου Προβολή Απουσιών

Εργαλεία Ανάπτυξης και Υλοποίησης: Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της εφαρμογής είναι το Visual Studio 2010 και η δημιουργία της διαπροσωπείας του συστήματος θα γίνει με χρήση γλώσσας προγραμματισμού ASP.NET, που επικοινωνεί με τον SQL Server 2008 για το συντονισμό με τη βάση δεδομένων.