Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1980- Σήμερα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Advertisements

Θόδωρος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 27 Απριλίου Ιανουαρίου 2012) Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογράφου. Έχει τιμηθεί με.
ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ,Η ελληνιδα που συγκίνησε το κόσμο
Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Κλέφτης Ποδηλάτων (1948) του Βιτόριο Ντε Σίκα
ΣΙΝΤΝΕΥ ΟΛΥΜΠΙΚ Το 1979 επανήλθε στο πρωτάθλημα της Νέας Ουαλίας και το 1981 επέστρεψε στο εθνικό πρωτάθλημα. Το 1990 άλλαξε ξανά την ονομασία σε UTS Sydney.
Από την φωτογραφία στον κινηματογράφο Warner Bros : Τάσος Ψιλόπουλος Παναγιώτης Χαλακατεβάκης Παναγιώτης Σιαλακάς Αποστόλης Χρήστου Αντώνης Χρήστου Έφη.
της τέχνης, των γραμμάτων
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 80’s Πολλές μορφές από τα τέλη του 1970 παραμένουν μόδα στις αρχές του Στη δεκαετία του 1970, η σιλουέτα της μόδας τείνει.
Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης
Ελβιρα και φλωρα Mongoose. [Fixation
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ Κωστής Δ.. Eminem ► Σήμερα θα σας μιλήσω για τον Eminem, ο οποίος είναι τραγουδιστής.
Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια
IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ
KΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
H ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΦΗΒΩΝ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Τα θετικά και αρνητικά.
Ο κινηματογράφος  έβδομη τέχνη
Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Photo by Tanzen80 - Creative Commons Attribution-ShareAlike License with Haiku Deck.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ.
ΧΟΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΦΗΒΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Οι πρώτες ταινίες  Γενικά, οι πρώτες κινηματογραφικές ταινίες ήταν μικρής διάρκειας, παρουσιάζοντας συνήθως στατικά, μία σκηνή της καθημερινότητας. Αποτελούνταν.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΟΜΑΔΑ 4 ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Ο γυρος του Κοσμου σε 80 ημερες
Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων σχεδίων
3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κουκουρίκου Αρίστη Δασκάλα Βέροια, 2010.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Οι απαρχές του ελληνικού κινηματογράφου
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Σύνδεση ηθοποιών με χαρακτηριστικές ταινίες
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ; ΛΟΡΕΝΑ ΝΟΤΣΚΑ Α3.
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Πόσοι ήταν οι θεοί του Ολύμπου;
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ: Εξάρχου Μαρίνα Κανδρέλη Γεωργία.
Κινηματογράφος ανά ηλικιακές ομάδες
Εισαγωγή στην Επικοινωνία 8 η Εβδομάδα Κινηματογράφος - συνέχεια.
Από τους μαθητές: Υπεύθυνος καθηγητής: Θάνος Μπαξεβάνης Στέφανος Καραμπέτσας Κωνσταντίνος Σώζος Θεοδώρα Καλιακάτσου Σχολική χρονιά: Ελευθερία Αργυρίου.
Πολιτιστικό πρόγραμμα: «Χρόνος ο Χορόνους» σχολ. Έτος Χρόνος, Ο χορευτής που στροβιλίζεται γύρω από τον νου μας.
ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ Λουκία Σάββα.
Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Avri Lavigne ^_^. Η ομάδα μας Μαρκέλλα Λαζαρίδου Ασημίνα Τσατταλιού Τμήμα ΣΤ2.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ Γερακιανάκης Μιχάλης Μανουσάκη Μαρία Μπιτζαράκης Νίκος Τσαπίνος Γιάννης Τζαγκαράκη Ειρήνη Project 2016 B’ Τετράμηνο.
R oc k & Τέχνη Rock 4 four. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ντάστιν ΧόφμανΝτάστιν Χόφμαν στο ρόλο του Τεντ Κράμερ Μέριλ ΣτριπΜέριλ Στριπ στο ρόλο της Τζοάνα Κράμερ Τζάστιν ΧένριΤζάστιν Χένρι στο ρόλο.
Πόσο πιστή στη πραγματικότητα είναι η εικόνα του κόσμου που προβάλλει ο κινηματογράφος ; Τουντακόβ Βλαδίμηρος Τμήμα Α 3 Σχολικό Έτος :
Κινούμενη Εικόνα - Animation. … κάποτε ήταν το Κινούμενο Σχέδιο  Τα κινούμενα σχέδια είναι ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστούν ζωγραφιστές φιγούρες αντί.
Η ζωγραφική ως εικονική αναπαράσταση πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή του ανθρώπου στο τροφοσυλλεκτικό στάδιο, στην τελευταία φάση της παγετωνικής εποχής και.
ΜΑΓΔΑ ΙΑΤΡΟΥ,ΔΑΝΑΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,ΠΕΝΥ ΚΥΒΕΡΗ ΤΜΗΜΑ Β’2
Orbitz.com Παρουσίαση της ιστοσελίδας
Η ταυτότητα και η δράση του Εκπαιδευτικού οργανισμού Φωτόγραμμα
Ο ιδρυτής του Rock ‘n’ Roll
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «INCEPTION»
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ
Ωκεανία Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Ζωσημαίας Σχολής Ιωαννίνων
Francesca Woodman Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1958 Φωτογράφος
-Οικονομική Ιστορία- Διδάσκουσα καθηγήτρια: Ι.Πεπελάση
Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Νέο Παιχνίδι.
Μουσική Δημιουργικότητα και Κινηματογράφος στο Δημοτικό Σχολείο Μαρίνα Λίτου 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας Ημαθίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Εργασία στο project των μαθητριών
Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου Α’ Τετράμηνο
 Ο κινηματογράφος ή αλλιώς σινεμά αποτελεί σήμερα την αποκαλούμενη και έβδομη τέχνη.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Σήμερα

1.Tom Cruise  Είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός και παραγωγός ταινιών στην Αμερική. Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του στον κινηματογράφο έχει καταφέρει να κερδίσει την εντύπωση των θεατών, με αποτέλεσμα να έχει επιλεγεί αρκετές φορές ως ο ομορφότερος άντρας αμερικάνικων ταινιών. Παράλληλα έχει οριστεί για 3 Όσκαρ και έχει κερδίσει επίσης 3 Χρυσές Σφαίρες.

Βίντεο:

2. Angelina Jolie  Αποτελεί πρότυπο για τις νέες κυρίως σήμερα καθώς και φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών. παρά την ατίθαση εντύπωση που άφησε να φαίνεται, η Ατζελίνα Τζολί είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη καθώς είναι πρέσβειρα καλής θέλησης και έχει προσφέρει πολύ σημαντική ηθική και οικονομική βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Βίντεο:

3. Nicole Kidman  Είναι αυστραλιανή ηθοποιός καθώς και μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Αφού έκανε αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η Κίντμαν έκανε το ντεμπούτο της στο θρίλερ Dead Calm (1989). Ηθοποιός που οφείλει μέρος της φήμης της στη διψασμένη αναζήτηση διαφορετικών κινηματογραφικών ηρωίδων.

Βίντεο:

4. George Clooney  Ένας από τους πιο γοητευτικούς και παγκοσμίως γνωστούς ηθοποιούς με ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο πληθυσμό. Έχει κερδίσει δύο Βραβεία Χρυσής Σφαίρας και ένα Όσκαρ. Έχει προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον παγκόσμιο κινηματογράφο και ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Το 1997 και το 2006 ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, από το People Magazine καθώς και ως ο πιο καλοντυμένος τηλεοπτικός σταρ.

Βίντεο:

5. Brad Pitt  Ο Brad Pitt είναι αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν έπαιξε τον άγνωστο ταξιδιώτη το 1991.

Βίντεο:

6. Leonardo Di Capriο  Ξεκίνησε την καριέρα του με τηλεοπτικές διαφημίσεις. Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο έγινε στην κωμωδία τρόμου Critters 3 το Πήρε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο Romeo and JulieT το 1996 και έγινε παγκοσμίως γνωστός με την ταινία Τιτανικός όπου ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών μέχρι το Οι δύο τελευταίες του ταινίες Το Νησί των Καταραμένων και το Inception συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων εμπορικών επιτυχιών της καριέρας του.

Βίντεο:

7. Penelope Cruz  Ήταν η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός στην ιστορία του θεσμού που βραβεύεται με Όσκαρ. Οι κριτικοί κινηματογράφου κάνουν λόγο για μια «μαγική παρουσία στην οθόνη», ενώ έχει ειπωθεί για αυτήν ότι, λόγω της λατινικής καταγωγής της, «προσθέτει μια γοητευτική προφορά» στις αγγλόφωνες ταινίες της. Πρόκειται για μια ηθοποιό μεσογειακής ομορφιάς, γνωστή παγκοσμίως για την ξεχωριστή της παρουσία.

Βίντεο:

8. Keira Knightley  Πρόκειται για μια νέα αλλά αναγνωρισμένη ηθοποιό στο χώρο του κινηματογράφου. Η Keira Knightley ξεκίνησε να μας εντυπωσιάζει από την ηλικία των 10 ετών με μεγάλη επιτυχία. Με το ταλέντο και την ομορφιά της έχει καταφέρει να γίνει μια από τις ομορφότερες και καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood.

Βίντεο: