Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ στη διαμόρφωση δράσεων υπέρ της προστασίας των Καταναλωτών ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.
Αντιγόνη Αρχοντίκη Account Manager. Software Assurance  Software Assurance:  Extra παροχές λογισμικού  Δωρεάν upgrades σε νέες εκδόσεις  Το Software.
Το γραφείο σας, κάθε στιγμή από οποιοδήποτε σημείο!
Βατής Τεχνική Α.Ε..
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 14 Δεκεμβρίου 2010, Αθήνα 2η Σύνοδος Διευθυντών.
Win to Win Business Consultants Ανάπτυξη Επενδύσεις Επιδοτήσεις.
Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα, τηλ , H PLANETSIM είναι μια προπληρωμένη κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις.
•Ίδρυση Έδρα Θεσσαλονίκη •Αντικείμενο η αξιοποίηση της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής •Εφαρμογές για όλους τους κλάδους της οικονομίας •Σύστημα.
H ΕΤΑΙΡΙΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
FRANCHISE SUCCESS ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΟ ΜΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ;  ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ;  YΠΑΡΧΕΙ…………………..ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ.
ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το μέλλον έρχεται προς το παρόν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Μιχάλης Δερτούζος Διακεκριμένος καθηγητής στο.
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Buildingpartnershipsbuildingpartnerships. η εταιρία μας •ανώνυμη εταιρία ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων •έμπειροι και καταξιωμένοι.
WIFI-Aσύρματα Δίκτυα.
Case study: Δημόπουλος Γεώργιος «Προέχει η ενημέρωση του πελάτη μας»
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής.
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΑΤΕΙΘ-ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
W.A.M.O. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Web Advertisement Methodize Operation ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ.
Segway Greece Καβάφη 6, Αγ. Ελευθέριος, Τ.Κ Αθήνα Τηλ Fax
Τί είναι η σειρά προϊόντων Easy Line
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καινοτομιών για νέες μικρές επιχειρήσεις Γιάννης Μουρατίδης MSc, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Συνεργάτης Μονάδας Καινοτομίας.
Δαβάκη 10, Αθήνα 11526, Τηλ. (210) , Φαξ: (210) , Εταιρική Παρουσίαση.
Εξοικονόμηση χρόνου - μείωση κόστους με σωστή οργάνωση, άμεσες λύσεις και ευελιξία! Το γραφείο σας, κάθε στιγμή από οποιοδήποτε σημείο!
ΠOΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Σχετικά με την εταιρεία μας παρέχουμε εξελιγμένες λύσεις για την οργάνωση επιχειρήσεων, μοναδικές προτάσεις μάρκετινγκ με τα προνόμια που.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Θέμα: Διοίκηση ανάπτυξης μη-κερδοσκοπικού ιστόπεδου (ιστόπεδου Δήμου Αγ.Παρασκευής)
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!! ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
ΕΑΙΤΥ Πάτρα, Νοέμβριος 2007 Διαδικασίες Υποστήριξης Υποδομών ΤΠΕ Σχολείων και Χρηστών ΠΣΔ.
 Π.Ε.ΚΑ.Π. Νικ. Καλογερόπουλος Αξιοποίηση των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.  E.R.P μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα επιχειρησιακό εργαλείο ελέγχου, παρακολούθησης και συντονισμού των διαδικασιών.
1 Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων CRM Μάθημα 5 ο : CRM-ERP.
Insurance Money Conference 2012 Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης Διευθύνων Σύμβουλος.
Build more & better business. More Reform than you think Στη Reform αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Οι.
Καθ. Γκρίτζαλης Στέφανος Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης
ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SERVICES
Μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα της επιχείρησης μου
Η αξία του digital Μανώλης Μαρσέλλος insurancemarket.gr
Λογισμικό Εκπαίδευσης M- Pedia Ελευθέριος Μιχαηλίδης Διευθύνων Σύμβουλος, M-Data
Στρατηγικοί στόχοι του Δικτύου Μακροχρόνιας Φροντίδας. Tο κεντρικό ζητούμενο ενός συστήματος διοίκησης και διαχείρισης των υπηρεσιών Μακροχρόνιας Φροντίδας.
Η αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις Ρέα Βερβίτα Γενική Διευθύντρια Rent a Car.
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ SERVQUAL.
1 company profile |. Η CloudU, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη σύγχρονη Ελληνική Εταιρεία με πολύπλευρες δραστηριότητες στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών.
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 – Σελ. 1 Η Τρέχουσα Εμπειρία της Ηλεκτρονικής Μάθησης στην Ελλάδα. Στοιχεία Βιωσιμότητας και Ανταποδοτικότητας.
Δρ. Γ. Μαλινδρέτος  LOGISTICS KAI ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (‘GREEN’ LOGISTICS)  ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ (REVERSE LOGISTICS)  Η ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ (CITY.
« Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα » Σχεδιασμός.
Εφαρμογές και Διοίκηση των Πληροφοριακών Συστημάτων.
Τεχνικές Πωλήσεων ΕΝΟΤΗΤΑ 1 η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
ORGANIZATIONAL BEHAVIOR I. Εισαγωγή στην Οργανωτική Συμπεριφορά (Κεφάλαιο 1) Με τι πιστεύετε ασχολείται το μάθημα της οργανωτικής συμπεριφοράς;
Οδηγός Παρουσίασης Επιχειρηματικής Ιδέας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Δρ. Ιωάννης Ε. Χανιωτάκης
Καλώς Ήρθατε Είμαστε Διαφορετικοί !
Kiosk & Retail.
Διάλεξη 8η: Ανταγωνιστικές Στρατηγικές Ανάπτυξης Αγοράς
Διεπιστημονική Προσέγγιση στη Φροντίδα Υγείας
Commercial Broadcasters IPTV providers Mobile Service Providers
ΟΜΙΛΟΣ SINGULARLOGIC Στέλιος Τζανής Business Solutions Expert
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
PROJECT Β! ΛΥΚΕΙΟΥ
E-commerce Solutions.
Η έννοια της επιχείρησης
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Ω Ν
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, τη συνεχή προμήθεια εξοπλισμού και την αφομοίωση της νέας τεχνολογίας, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε αναπτύξει αυστηρό επαγγελματισμό καθιστώντας μας αναμφίβολα ένα από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες της αγοράς. ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας του εξωτερικού, παρέχοντάς σας πάντα άριστης ποιότητας μηχανήματα καθώς επίσης και ποιοτικές υπηρεσίες με το άρτια εξοπλισμένο κέντρο λήψεως σημάτων.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Η εταιρεία μας έχει σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό και χειριστές κέντρου λήψεως σημάτων προσφέροντάς σας την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Αλλά πάνω απ’ όλα, η εξυπηρέτηση του πελάτη δεν σταματάει στην πώληση τού προϊόντος. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις σας. ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ: Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό συνεργατών και αξιόλογο πελατολόγιο, γεγονός που μας επιτρέπει να έχουμε χαμηλές τιμές και ασυναγώνιστες προσφορές.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ H Eldom διαθέτει άρτια εξοπλισμένο κέντρο λήψεως σημάτων με τεχνολογία πρωτόγνωρη για τον ελληνικό χώρο. Ο σταθμός λειτουργεί από προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και ειδική εκπαίδευση, με δυνατότητα παρακολούθησης on-line εγκαταστάσεων υψίστης ασφαλείας και διάθεση Ψηφιακών Κεντρικών Σταθμών λήψεως σημάτων, με μετάδοση data, ήχου και εικόνας. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Διαθέτουμε πλήρως εξειδικευμένους τεχνικούς με γνώση της τελευταίας πληροφορικής και τεχνολογίας ώστε να ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη. Οι τεχνικοί μας έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να παρέχουν λύσεις σε κάθε πιθανό τεχνικό πρόβλημα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ: Η εταιρεία μας σας διευκολύνει σε περιπτώσεις μεταφοράς συστημάτων από άλλο κέντρο λήψεως σημάτων, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την επανεγκατάσταση του συστήματος του πελάτη στο κέντρο λήψεως σημάτων μας. Επιπλέον, εάν κάποιος πελάτης σας έχει υπόλοιπο έως και 3 μήνες μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του σε προηγούμενη εταιρεία, η Eldom δεν χρεώνει τις υπηρεσίες της για το χρονικό αυτό διάστημα. ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ: Για τους πελάτες που είναι στην πραγματικότητα συνεργάτες έχουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες μας και στον πελάτη. Αναγνωρίζουμε ότι για να πετύχουμε το στόχο μας, θα πρέπει να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται για την ποιότητα και την πρωτοπορία. Θα πρέπει επίσης να δείχνουμε το σεβασμό μας στους συνεργάτες μας αλλά και στον πελάτη. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός με διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες ενώ η πλήρης και συνεχής ικανοποίησή του αποτελεί για εμάς πρωταρχικό στόχο. Σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση του πελάτη μας «περνά» από τη δέσμευσή μας για σεβασμό στην προσωπικότητα και στην ιδιαιτερότητά του. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: Η εταιρεία μας, με επαγγελματικό ήθος και σεβασμό στο πελατολόγιο των συνεργατών της, θεωρεί ως υποχρέωσή της να ενημερώνει άμεσα τους εγκαταστάτες εάν κάποιος πελάτης ζητήσει νέα εγκατάσταση, επέκταση ή συστήσει νέο συνδρομητή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Η Eldom πιστεύει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες της. Γι’ αυτό το λόγο είναι ανοικτή σε οποιαδήποτε επικοινωνία ή πρόταση. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Η εταιρεία μας έχει ως στόχο της μια προοπτική ευέλικτων συνεργασιών, με εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τεχνικά τμήματα ομίλων επιχειρήσεων, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σίφνου 2 • • Αγ. Παρασκευή • Αθήνα • Τηλ • Fax • website.