Παρουσίαση Πρότασης για Επενδυτές Μετοχικού Κεφαλαίου Smart International Consulting. Σεπτέμβριος 2013.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Χημικών Μηχανικών Εργαστήριο Ενεργειακής και Βιομηχανικής Οικονομίας ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Χημικών Μηχανικών.
Advertisements

Ο Ρόλος της Πληροφορίας στη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Ειδικά Θέματα Οικονομίας: Κυβέρνηση και Επιχειρήσεις Απελευθέρωση Αγοράς Ενέργειας.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ – ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CREATIVE INDUSTRIES ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ- ΒΙΟΠΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”
Αγορά Ενέργειας στην Ελλάδα Π. Κάπρου Προέδρου της ΡΑΕ Καθηγητή ΕΜΠ.
Αγορά Πετρελαιοειδών 10 Μαΐου, Περιεχόμενα  Διεθνής Αγορά Πετρελαιοειδών — Βιομηχανία Πετρελαίου — Τιμές Αργού και προϊόντων Πετρελαίου  Αγορά.
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΩ 2009» ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Σχολικό έτος: 2 ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΈΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Ζλατίνη Δήμητρα Βασιλειάδου Ιωάννα.
Ημερίδα “Προοπτικές για την Ελληνική Επιχειρηματικότητα στην Υποσαχάρια Αφρική” Υπουργείο Εξωτερικών,
Η καινοτομία στις επιχειρήσεις: Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η καινοτομία στις λειτουργίες Γεωργιάδης Πάτροκλος, Επίκουρος.
Επιχειρηματικά Μοντέλα Ανάπτυξης και Προώθησης Δικτύων Οπτικών Ινών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ • αναγκάζει τους επιχειρηματίες να σκεφτούν τα σημαντικά ζητήματα μιας επιχείρησης. • εξετάζει όλες.
Νέος Επενδυτικός Νόμος Ανάπτυξη στην πράξη – Απάντηση στην κρίση
TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ TIENS.
Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Αγροτικού Τομέα Agribusiness consulting and marketing services.
Γραμμικός Προγραμματισμός
Κύρια Ευρήματα Μελετών και Ερευνών Θοδωρής Λιανός.
16/9/2008THERMI-TANEO VCF THERMI-TANEO VENTURE CAPITAL FUND Το πρώτο Αμοιβαίο Κεφάλαιο Επιχειρηματικών Συμμετοχών με έδρα στη Βόρεια Ελλάδα.
Διάγραμμα 2.2: Η επίδραση των Logistics και της εξυπηρέτησης πελατών στο μάρκετινγκ Πηγή: Martin Christopher «Δικαιόχρηση» καταναλωτή «Δικαιόχρηση» πελάτη.
Χωρικά διαφοροποιημένη διαχείριση νερού στη Μεσογειακή Γεωργία Ιωάννης Μανάκος και Χρήστος Καρυδάς Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, Τμήμα Διαχείρισης.
Νέλλη Τζάκου – Λαμπροπούλου Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής Εθνική Τράπεζα Ο ρόλος του Τραπεζικού Τομέα στην επανεκκίνηση του Real Estate Prodexpo.
Αγροτική Επιχειρηματικότητα:
Εισαγωγή στην Οικονομική ΤΟΜΟΣ Α΄
Ελαιοτριβείο SPARTA kefalas s.a.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
1. Γενικά-Σκοπός 2. Γενική περιγραφή της περιοχής 3. Υφιστάμενη γεωργοοικονομική κατάσταση 4. Προβλήματα της περιοχής 5. Δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής.
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ Τμήμα Β2
Νίκος ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ Ευρωσύμβουλοι Α.Ε..  Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας ανέργων και νέων επιστημόνων  Συμβουλευτική κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
1 Μέγιστη αξιοποίηση χώρων συγκέντρωσης αποβλήτων Μεικτή διαχείριση αποβλήτων - χώροι συγκέντρωσης αποβλήτων (ΧΣΑ)‏
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΣΕΡΡΕΣ) ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΙΡΗΣΕΩΝ Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Η.
ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Ξανθόπουλος Χρήστος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
Πληροφόρηση, υποστήριξη και συμβουλευτική για την επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των.
Επιχειρηματικό Σχέδιο Ελαστικότητα Ζήτησης Επιχειρηματικό Σχέδιο.
Αρχές Γεωργικής Οικονομίας και Οργάνωση Γεωργικών Επιχειρήσεων 2 η Διάλεξη.
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Εργαστήριο Αγροτικής Πολιτικής & Συνεταιρισμών ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΕΣΠΑ) Υπεύθυνος Πρακτικής.
Ντίνος Μπλιάτσιος ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. 7/11/2013.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Συμβολαιακή Γεωργία και Κτηνοτροφία
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ενοτητα 5. αμεσεσ ξενεσ επενδυσεισ
Δρ. Ιωάννης Ε. Χανιωτάκης
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Παρουσίαση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό Επιτετραμμένος Πρεσβείας Λ.Δ. Κονγκό Mr. Henri Benjamin Ntikala Booto Ημερίδα “Προοπτικές για την Ελληνική.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
Επωνυμία εταιρείας Μια επισκόπηση της οικονομικής απόδοσης
Εκπαιδευτικό Σενάριο Επιχειρηματικότητας
Το κόστος Ποιότητας    
MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No.5: Πρόσβαση των πολύ μικρών επιχειρήσεων αγροτικών.
Philip McCann Αστική και περιφερειακή οικονομική 2η έκδοση
Philip McCann Αστική και περιφερειακή οικονομική 2η έκδοση
Η επιχείρηση ΜΗΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ που εδρεύει στην περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εντάχθηκε στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ TEAMWORK
Η επιχείρηση Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που εδρεύει στην περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εντάχθηκε στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων.
ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΙΚΤΟΤΗΤΑΣ περιγραφή και στοιχεία επενδυτικού σχεδίου
Η επιχείρηση Π. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & Σ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ο. Ε
Η επιχείρηση ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΠΡΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, στην περιφέρεια ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση Τουριστικών.
Η επιχείρηση Α. ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε. Ε
Προκήρυξη 3ου κύκλου Προγράμματος
Δένδρα αποφάσεων (Decision trees)
Η επιχείρηση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α. Ε
Η επιχείρηση ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΒΒΑΣ που εδρεύει στην περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εντάχθηκε στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Παρουσίαση Πρότασης για Επενδυτές Μετοχικού Κεφαλαίου Smart International Consulting. Σεπτέμβριος 2013.

Μονάδα Παραγωγής Αμύλου Μανιόκας

Μονάδα παραγωγής Βιο-Αερίου με επεξεργασία των υγρών αποβλήτων από την παραγωγή Αμύλου Μανιόκα ς

Φυτεία Μανιόκας εκταρίων

Περιφέρεια Kravanh, Επαρχία Pursat, Καμπότζη. 120 ΧΛΜ από το εμπορικό λιμάνι της επαρχίας Koh Kong. Έκταση: εκτάρια Υπέδαφος κατάλληλο για Μανιόκα και Ζαχαροκάλαμο. Τοποθεσία

Ημερήσια, 900 MT Αμύλου Μανιόκας κατάλληλου για βρώση. 10 Megawatt Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιο-Αέριο, παραγόμενα από την επεξεργασία των υγρών αποβλήτων του Αμύλου Μανιόκα ς εκτάρια μηχανοποιημένης γεωργίας και άρδευσης. Η φυτεία θα διαιρείται σε 10 φάρμες των εκταρίων, κάθε μια με τον δικό της διαχειριστή. Η μέση συγκομιδή υπολογίζεται σε 45 MT ριζών Μανιόκας. Η φυτεία θα περιλαμβάνει φυτώριο για αναπαραγωγή βλαστών και ερευνητική μονάδα για βελτίωση τεχνικών καλλιέργειας.

Το επενδυτικό σχέδιο για το συγκρότημα παραγωγής Αμύλου Μανιόκας έχει ως κίνητρα:  Υψηλή ζήτηση από τις Διεθνείς Αγορές για βρώσιμη Μανιόκα και για Άμυλο Μανιόκας για την παραγωγή Βιο-Αιθανόλης.  Υψηλή ζήτηση Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Καμπότζη.  Η τεχνογνωσία και εμπειρία της Smart International Consulting στην εφοδιαστική αλυσίδα Μανιόκας. Το σχέδιο απολαμβάνει της ισχυρής υποστήριξης της τοπικής κυβέρνησης, καθώς θα έχει ισχυρή επίδραση τόσο στην τοπική αγορά εργασίας όσο και στην ανάπτυξη του γεωργικού τομέα. Το σχέδιο θα έχει μηδενική φορολόγηση εισοδήματος για μια περίοδο 5 ετών. Η συνολική κεφαλαιακή επένδυση θα είναι της τάξης των 50 εκατομμυρίων USD.

Τα συνολικά καθαρά κέρδη δεκαετίας υπολογίζονται σε 140 εκατομμύρια USD.

Φρέσκες ρίζες Μανιόκας Άμυλο Μανιόκας Υγρά Απόβλητα Επεξεργασία Μετατροπή σε Βιο-Αέριο Παραγωγή Ηλεκτρισμού Υγρά απόβλητα από την επεξεργασία

Η Μονάδα Παραγωγής θα περιλαμβάνει τους εξής τομείς: 1. Πλύση και Ξεφλούδισμα. 2. Σύνθλιψη, Συγκέντρωση και Εκκαθάριση. 3. Αφυδάτωση, Ξήρανση και Συσκευασία. 4. Ανακύκλωση Κατάλοιπων. 5. Ανακύκλωση Υγρών Αποβλήτων σε Βιο-Αέριο. Η Μονάδα Παραγωγής θα κάνει χρήση Γερμανικής τεχνολογίας και θα έχει πιστοποίηση ISO. Η ημερήσια παραγωγική ικανότητα θα είναι 900 MT Αμύλου Μανιόκα ς κατάλληλου για βρώση. Η ετήσια παραγωγή θα ανέρχεται σε 105,000 MT Αμύλου Μανιόκα ς κατάλληλου για βρώση.

Η φυτεία Μανιόκας θα καλύπτει μια περιοχή εκταρίων. Θα χρησιμοποιηθεί η ποικιλία Rayong 9 με προέλευση την Ταϊλάνδη. Η συγκεκριμένη ποικιλία έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: 1. Περιεκτικότητα Αμύλου ανά φρέσκια ρίζα Μανιόκας 24,4 % 2. Μέση απόδοση συγκομιδής 45 MT ανά εκτάριο. 3. Μπορεί να καλλιεργηθεί σε οποιοδήποτε έδαφος με Ph H2O μεταξύ 4.5 και 7. Η φυτεία θα είναι πλήρως μηχανοποιημένη τόσο για την σπορά όσο και για την συγκομιδή. Θα δημιουργηθεί μόνιμη υποδομή άρδευσης που θα παρέχει ύδρευση όλο τον χρόνο.

Η Smart International Consulting δραστηριοποιείται στην εμπορία αγροτικών προϊόντων από το 2012, με πωλήσεις Ρυζιού και Αμύλου Μανιόκας σε αγοραστές στην Γαλλία, Κίνα και Αφρική. Στην Κίνα αυτή τη στιγμή εξάγουμε MT Αμύλου Μανιόκας τον μήνα. Η ζήτηση Αμύλου Μανιόκας είναι πολύ μεγάλη στην Διεθνή Αγορά και για αυτό είμαστε πεπεισμένοι ότι η παραγωγή μας θα απορροφάται από τις Διεθνείς Αγορές. Τα τελευταία 10 χρόνια το ΑΕΠ της Καμπότζης αυξάνεται κατά 6,5 με 7,5 % τον χρόνο. Εξαιτίας της οικονομικής ανάπτυξης, η ζήτηση Ηλεκτρικής Ενέργειας αυξάνεται συνεχώς και η Κυβέρνηση ενθαρρύνει ιδιωτικές εταιρίες στην παραγωγή Ηλεκτρικού ρεύματος και την πώληση του στην Κρατική Εταιρεία Ηλεκτρικού.

Η εκκίνηση του έργου θα διασφαλιστεί από μια ομάδα ιδιαίτερα έμπειρων Καμποτζιανών και Αλλοδαπών μηχανικών και τεχνικών. Παράλληλα θα γίνουν συμβόλαια 1 με 2 χρόνων για υποστήριξη λειτουργίας και εκπαίδευσης με τον παραγωγό του εξοπλισμού. Την διαχείριση του έργου θα έχει ο ειδικός μας κ. Philip Mayhew. Η Smart International Consulting θα παρέχει την εμπειρία της στο Διεθνές Εμπόριο και στην εφοδιαστική αλυσίδα Αμύλου Μανιόκας. Η Smart International Consulting θα αναλάβει τη διαδικασία αίτησης άδειας Άμεσων Ξένων Επενδύσεων στο Συμβούλιο Ανάπτυξης της Καμπότζης (CDC). Η άδεια αυτή θα μας εξασφαλίσει μηδενικό φόρο εισαγωγών καθώς και μηδενικό εταιρικό φόρο για μια περίοδο έως και 9 ετών.

Η Smart International Consulting έχει ήδη εξασφαλίσει: 1. Συμβόλαια αγοράς Αμύλου Μανιόκας και Ηλεκτρικής Ενέργειας εκτάρια γης για την φυτεία Μανιόκας 3. Μελέτη Σκοπιμότητας και Πιλοτική Φυτεία 4. Προκαταρκτικές επαφές με προμηθευτές 5. Επαφές με Κυβερνητικούς Παράγοντες Η Smart International Consulting θα παρέχει τη διαχείριση του έργου για την υλοποίηση του παρόντος επιχειρηματικού σχεδίου. Είμαστε σε αναζήτηση Ε π ενδυτών Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων USD το ο π οίο θα αντι π ροσω π εύει το 40% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.