Οδηγίες χρήσης του Exams Planner

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Support.ebsco.com Αναζήτηση Business Source στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Πίνακες.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
ΖΕΡΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1 Sportsite WorldCup2006 •Το site έχει ως στόχο την ενημέρωση των φιλάθλων σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Διαχείριση Στοιχείων Διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Η εφαρμογή Ανοίγοντας το κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής, εμφανίζονται πάνω αριστερά, οι επιλογές Αρχείο και Προκηρύξεις,
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑ “ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ”
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Παράδειγμα 2: Κινηματογράφοι Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο:
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Αλλαγές στο μενού Έλεγχοι του ΟΠΣ --Αλλαγές στις υφιστάμενες οθόνες --Νέα οθόνη ελέγχων ΕΣΠΕΛ.
Microsoft Excel 4.2 Κελιά Κίκα Χρυσοστόμου.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Πως βάζουμε τίτλους και κείμενα στα video μας σε 8 βήματα.
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Βάσεις Δεδομένων Μάθημα 4.
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
Microsoft Excel 4.4 Τύποι και Συναρτήσεις
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Μορφοποίηση Παραγράφων
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ (εΓΓΡΑΦΕΣ)
Microsoft Excel 4.3 Διαχείριση Φύλλων Εργασίας Κίκα Χρυσοστόμου.
1 Υπηρεσία Γκρίζας Βιβλιογραφίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου Μυτιλήνη, Μάιος 2007.
1. 1.Δημιουργία Νέου Αρχείου Επιλέγουμε καρτέλα File, πατούμε στην εντολή New και μετα αφου διαλέξουμε τον τύπo αρχείου (π.χ Blank Document), πατούμε.
Γνωριμία με τις Ιδεοκατασκευές
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΠΑ
1 Apothesis : Νέο Ακαδημαϊκό Αποθετήριο ΕΑΠ Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΣΗ ΠΑΠΥΡΟΣ MILLENNIUM III.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ Τι είναι η προσωπική ατζέντα; Που μπορεί να χρησιμεύσει στον χώρο εργασίας;
S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Χριστοδουλίδης Αντώνης
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
Δημιουργία Μαθήματος & Εργαλεία Διαχείρισης
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Προκειμένου να κάνετε τις επόμενες εργασίες ,θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στο gmail.com και να μου τον στείλετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΩΡΙΣ.
Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
1)Αφού ακολουθήσουμε τον σύνδεσμο βρισκόμαστε εδώ
RAP4LEO Εργαλείο για τις Εκθέσεις Κινητικότητας
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κ.Ε.Α. Γνωριμία με την πλατφόρμα διαχείρισης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για χρήστες Δήμων Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΧΠΕ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2ο Κατανόηση του έργου ΝΕΟΛΑΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ6.4 Μορφοποίηση Πινάκων και Πρωτεύον Κλειδί
Γ6.5 Εισαγωγή, Επεξεργασία και Διαγραφή εγγραφών σε πίνακα
Φόρμες Φόρμες χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον για την διαχείριση των δεδομένων της βάσης. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Οδηγίες χρήσης του Exams Planner

Πως θα επιτύχουμε πρόσβαση στο Exams Planner

Πως θα δηλώσουμε διαγώνισμα (Βήμα 1) Επιλέγουμε τμήμα Επιλέγουμε μήνα

Πως θα δηλώσουμε διαγώνισμα (Βήμα 2) Για να δηλώσουμε διαγώνισμα κάνουμε click στο γκρίζο πλαίσιο της ημερομηνίας που μας ενδιαφέρει Εμφανίζεται ο πίνακας των δηλωμένων διαγωνισμάτων για τον μήνα και το τμήμα που επιλέξαμε. Ο αριθμός των δηλωμένων διαγωνισμάτων φαίνεται με κόκκινο χρώμα.

Πως θα δηλώσουμε διαγώνισμα (Βήμα 3 τελευταίο) Εμφανίζεται το παράθυρο για να δηλώσουμε διαγώνισμα στην ημερομηνία και τμήμα που επιλέξαμε. Συμπληρώνουμε τα πεδία και πατάμε στο κουμπί καταχώρηση.

Πως θα δούμε τα στοιχεία ενός δηλωμένου διαγωνίσματος (Βήμα 1) Kάνουμε click σε ημερομηνία που υπάρχει δηλωμένο διαγώνισμα. Tότε θα εμφανιστούν οι σχετικές πληροφορίες με το δηλωμένο διαγώνισμα Εμφανίζεται ο πίνακας των δηλωμένων διαγωνισμάτων για τον μήνα και το τμήμα που επιλέξαμε. Ο αριθμός των δηλωμένων διαγωνισμάτων φαίνεται με κόκκινο χρώμα.

Πως θα δούμε ή θα διαγράψουμε διαγωνίσματα που έχουμε δηλώσει (Βήμα 1) Κάνουμε click στο κουμπί «Διαγωνίσματα που δήλωσα»

Πως θα δούμε ή θα διαγράψουμε διαγωνίσματα που έχουμε δηλώσει (Βήμα 2 τελευταίο) Για να διαγράψουμε ένα δηλωμένο διαγωνίσμα αφού πρώτα το επιλέξουμε πατάμε στο κουμπί διαγραφή Εμφανίζονται τα διαγωνίσματα που έχουμε δηλώσει.

Πως θα δηλώσουμε την ημερομηνία επιστροφής διαγωνίσματος (Βήμα 1) Κάνουμε click στο κουμπί «Δήλωση ημερομηνίας επιστροφής διαγωνίσματος»

Πως θα δηλώσουμε την ημερομηνία επιστροφής διαγωνίσματος (Βήμα 2 τελευταίο) Αφού επιλέξουμε το δηλωμένο διαγώνισμα, συμπληρώνουμε την ημερομηνία στο πεδίο «Ημερομ. Επιστροφής» και πατάμε στο κουμπί «Καταχώρηση» Εμφανίζονται τα διαγωνίσματα που έχουμε δηλώσει.

Κάνουμε click στο κουμπί Πως θα αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης (Password) (Βήμα 1) Κάνουμε click στο κουμπί «Αλλαγή Password»

Πως θα αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης (Password) (Βήμα 2 τελευταίο) Πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση»

Οδηγίες χρήσης του Exams Planner για τον Διαχειριστή υπεύθυνο Υποδιευθυντή

Πως θα επιτύχουμε πρόσβαση στο Exams Planner με δικαιώματα διαχειριστή Γράφουμε τo συνθηματικό που επιλέξαμε με την πρώτη εκτέλεση του Exams Planner και πατάμε στο κουμπί «Είσοδος»

Παράθυρο με όλες τις εργασίες που αφορούν τον διαχειριστή

Πως θα καταχωρήσουμε το όνομα του σχολείου Καταχωρούμε το όνομα του σχολείου στο αντίστοιχο πεδίο και πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση»

Τα συνθηματικά πρέπει να δοθούν προσωπικά 1. Πως καταχωρούμε το διδακτικό προσωπικό 2. Πως δημιουργούνται και εκτυπώνονται τα συνθηματικά 3. Πως διαγράφουμε μέλος από το διδακτικό προσωπικό Γράφουμε το όνομα και επώνυμο και πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση» Με την καταχώρηση του ονόματος και επωνύμου ενός μέλους δημιουργούνται αυτόματα και τα συνθηματικά του Εκτυπώνουμε τα ονόματα του διδακτικού προσωπικού με τα αντίστοιχα συνθηματικά πατώντας στο κουμπί «Εκτύπωση καταλόγου συνθηματικών» Τα συνθηματικά πρέπει να δοθούν προσωπικά (Βήμα 1) Για να διαγράψουμε ένα μέλος από το διδακτικό προσωπικό, το επιλέγουμε και πατάμε στο κουμπί «Διαγραφή»

Κάνουμε click για εκτύπωση Εκτύπωση συνθηματικών (Βήμα 2 Τελευταίο) Κάνουμε click για εκτύπωση

Πως εισάγουμε / διαγράφουμε τα τμήματα του σχολείου Γράφουμε το τμήμα και πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση» Για να διαγράψουμε ένα τμήμα, το επιλέγουμε και πατάμε στο κουμπί «Διαγραφή»

Επιλέγουμε τους περιορισμούς και πατάμε στο κουμπί "καταχώρηση" Πως καθορίζουμε α) το μέγιστο αριθμό διαγωνισμάτων σε μια εβδομάδα β) το μέγιστο αριθμό διαγωνισμάτων σε μια μέρα Ο περιορισμός αφορά όλα τα τμήματα του σχολείου Επιλέγουμε τους περιορισμούς και πατάμε στο κουμπί "καταχώρηση"

Συμπληρώνουμε τα πεδία και πατάμε στο κουμπί "Kαταχώρηση" Πως αποτρέπουμε τη δήλωση διαγωνίσματος σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα Συμπληρώνουμε τα πεδία και πατάμε στο κουμπί "Kαταχώρηση"

Πως θα αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης (Password) του διαχειριστή Πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση»

ΤΕΛΟΣ