Αποτέλεσμα έρευνας αλλά και πρόθεσης να γίνει η καθημερινότητα των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης ευκολότερη και οικονομικότερη. Με μία απλή.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
KΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
Advertisements

Survivors Απαλλαγείτε από τα λύματά σας Νόμιμα!.
Οικιακές εφαρμογές βιομάζας Μανώλης Λαβούτας. Οικιακή χρήση βιομάζας.
Win to Win Business Consultants Ανάπτυξη Επενδύσεις Επιδοτήσεις.
Εκπαιδευτικό Πακέτο IUSES Η αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο της παρουσίασης βαρύνει τους συγγραφείς. Δεν απηχεί κατ’ ανάγκη τη γνώμη της Ευρωπαϊκής.
10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
10 τρόποι να εξοικονομήσουμε ενέργεια…
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Γραμμή παραγωγής Θεοδωρής Σωτηριάδης.
DoorSafe Eneo A/AF Κλειδαριά με αυτόματο-μηχανικό
ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ.
ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ.
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ και λαμπεσ εξοικονομησησ ενεργειασ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Η ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ…
Πώς να καθαρίσετε το Air Condition σας…
Τρόποι εξοικονόμησης νερού
Ακολουθούμε απλές συμβουλές
Τρόποι Εξοικονόμησης Ενέργειας
Η ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Είναι σύνηθες το φαινόμενο σε κάποια σημεία των εγκαταστάσεων των κεντρικών θερμάνσεων να συσσωρεύεται αέρας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΚΗΣ.
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
Βασίλης Χρηστάρας Καθ. Τεχνικής Γεωλογίας, ΑΠΘ, Πρόεδρος ΟΜΕΑ Τμ. Γεωλογίας, ΑΠΘ, τ. μέλος ΕΣΕΤ Τηλ: , Κιν.: ,
ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΒΕΛΙΑ ΠΕΤΡΑΚΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΚΑΝΤΕΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Συστήματα επισιτισμού
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
Συστήματα επισιτισμού - Μάθημα 1ον
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ
Μανικιουρ - πεντικιουρ
Πώς μπορείτε να την καταπολεμήσετε; EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Κλιματική αλλαγή.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας. Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται με εκπληκτικά γρήγορους ρυθμούς. Οι σημερινοί ρυθμοί κατανάλωσης ορυκτών.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ
Σχολή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Πρόγραμμα: ΕΠΠΑΙΚ Τμήμα : Β2 Είδος διδασκαλίας: Διδασκαλία Τίτλος ενότητας: Αειφορική υδατική διαχείριση Όνομα φοιτήτριας: Μαρία Παπαδοπούλου.
Project Β’ Λυκείου Καταναλώνω Έξυπνα στο σπίτι.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Συμβουλές για τις Διαρροές και το Ντους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θανάσης Θεοφιλόπουλος
ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Σαββατοκύριακο στα ‘Ιρια
Υγιεινή του χώρου εργασίας 2.1
ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ Οι υδροστάτες είναι όργανα με τα οποία ελέγχουμε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑ ΡΑΦΑΗΛ ΛΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Tρόποι εξοικονόμησης ενέργειας.
Μάθετε τους κινδύνους και προστατέψτε εσάς και τα παιδιά σας.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ ΧΩΡΩΝ
Οι μαθητές της Ε’ δημοτικού εργάστηκαν ….. για το καλό του πλανήτη μας! Ο πλανήτης κινδυνεύει… πρέπει να δράσουμε!!!
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΙΑΝΑΚΗ Α1.
Πώς καλλιεργώ φράουλες - Οδηγίες & Συμβουλές
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Υπάρχει λύση;.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Οι σύγχρονες οικιακές συσκευές έχουν σκοπό να διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η χρήση τους.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗN ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗN ΚΟΥΖΙΝΑ.
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος Σιτηρών & Αρτοσκευασμάτων Ενότητα 8: Υγιεινή κατά την παρασκευή προϊόντων άρτου. Θεοφάνης Γεωργόπουλος, Kαθηγητής Εφαρμογών,
“Δροσισμός Θερμοκηπίων (Α)” Εισαγωγή Άσκηση Επίλυση Συζήτηση Θέμα Θεωρία Εργαστήριο – Γεωργικές Κατασκευές TEI Πελοποννήσου Διδάσκων - Γεώργιος Δημόκας.
Ρύπανση και Προστασία του Περιβάλλοντος Διδακτική Ενότητα: Φυσικό Περιβάλλον Γ’ τάξη.
ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ...ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ!
Μαρία Μάρκου ΔΊ Το περιβάλλον, [ αέρας, νερό, έδαφος ] είναι ο χώρος που ζούμε.Πολλές δραστηριότητες μας το ρυπαίνουν. Σημαντική ρύπανση του περιβάλλοντος.
ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ Οι υδροστάτες είναι όργανα με τα οποία ελέγχουμε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
HACCP και Πρόληψη Κινδύνων στην Μαζική Εστίαση.
ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ Είδη ξυλείας κατά σειρά σκληρότητας Αφρικανική Δρύινη
lacip® salt Όξινο προϊόν για την αφαίρεση αλάτων
Θέμα: Επιστήμη στο πιάτο
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ Το αντικείμενο της εδαφομηχανικής είναι η μελέτη των εδαφών, με στόχο την κατανόηση και πρόβλεψη της συμπεριφοράς του εδάφους για.
ΦΕ13: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
DEOLIT® ONE Υγρό απορρυπαντικό πιάτων και σκευών με άρωμα λεμόνι
lacip® 360 Υγρό πλυντηρίου ποτηριών για σκληρά νερά
Σημείωση: Πρέπει να κάνετε μια δοκιμαστική εκτύπωση αυτών των καρτών σε κανονικό χαρτί, για να εξασφαλίσετε τη σωστή τοποθέτηση, πριν από την.
Διάφορες συσκευές. Συσκευή αυτόματης μέτρησης Τ.Κ.Ε. (ταχύτητα καθίζησης ερυθρών) Η μέτρηση της ΤΚΕ γίνεται με τη βοήθεια ηλεκτρονικού μηχανήματος, με.
ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ Οι υδροστάτες είναι όργανα με τα οποία ελέγχουμε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Η ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Είναι σύνηθες το φαινόμενο σε κάποια σημεία των εγκαταστάσεων των κεντρικών θερμάνσεων να συσσωρεύεται αέρας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΚΗΣ.
Πλυντήριο ρούχων Άντρεα Χαραλάμπους.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αποτέλεσμα έρευνας αλλά και πρόθεσης να γίνει η καθημερινότητα των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης ευκολότερη και οικονομικότερη. Με μία απλή κίνηση εισαγωγής της σφαίρας απορρυπαντικού Sallosphere στην μπασκέτα του πλυντηρίου, εξασφαλίζετε πάνω από 200 πλύσεις, και καταργείτε τα δοσομετρικά μηχανήματα και τα σωληνάκια παροχής των απορρυπαντικών. Η καινοτομία CPT – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ 31 – Ν. ΨΥΧΙΚΟ, ΤΗΛ : ΦΑΞ : – site :

Η σφαίρα Sallo αποτελείται από μείγμα στερεού απορρυπαντικού και στεγνωτικού, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο προϊόν αποτελεσματικό από την πρώτη ως την τελευταία πλύση. Το προϊόν Μέσω ενός ελεγχόμενου συστήματος μέτρησης εξασφαλίζεται η ομοιόμορφη δοσολόγηση όλων των συστατικών σε κάθε πλύση. Το παντεταρισμένο δοσομετρικό καπάκι εξασφαλίζει την ομαλή ροή των συστατικών της σφαίρας μέσα στο κάδο του πλυντηρίου σε κάθε πλύση. Λειτουργία CPT – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ 31 – Ν. ΨΥΧΙΚΟ, ΤΗΛ : ΦΑΞ : – site :

•- Υψηλή ποιότητα καθαρισμού σε όλα τα νερά. •- Χωρίς δοσομετρική συσκευή, τοποθέτηση και συντήρηση. •- Εύκολη χρήση •-Σημαντικά οφέλη για την ασφάλεια του προσωπικού. Αποφυγή διαρροών, ατυχημάτων από πτώσεις, ατυχήματα από κατάποση ή ανάμειξη απορρυπαντικών, επαφή με τα μάτια από λανθασμένο χειρισμό κ.α. •-Σημαντική εξοικονόμηση χώρου στην κουζίνα και την αποθήκη, μείωση των απορριμμάτων. •-Συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας την κατανάλωση των πλαστικών και την διακίνηση. •-Υψηλής απόδοσης προϊόν : πάνω από 200 πλύσεις με μία μόνο σφαίρα. Ένα επαναστατικό σύστημα με έξυπνη δοσολόγηση Η καινοτομία Sallosphere ® ήρθε όταν όλα φαίνονταν να έχουν ανακαλυφθεί για τα πλυντήρια σκευών. Ένα προϊόν που θα αλλάξει τις συνήθειες χρήσης, κατανάλωσης και δοσολογίας των απορρυπαντικών σε επαγγελματικά πλυντήρια CPT – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ 31 – Ν. ΨΥΧΙΚΟ, ΤΗΛ : ΦΑΞ : – site :

6.Αντικαταστήσετε την σφαίρα όταν αδειάσει το κίτρινο συστατικό. Ε ικόνα 6. Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες για να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα. 1.Βγάλτε το προστατευτικό καπάκι 2.Βάλτε το Sallosphere® σε μία άκρη της μπασκέτας, ενώ το πλυντήριο ζεσταίνει το νερό (ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ). Εικόνα 1. 3.Κάντε μία πρώτη πλύση για να ενεργοποιήσετε τα συστατικά αφού σιγουρευτείτε ότι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 50ºC έως 70°C. Εικόνα 2. 4.Τώρα το πλυντήριό σας είναι έτοιμο για χρήση. 5.Ξεκινήστε την πλύση κανονικά και σιγουρευτείτε ότι τίποτα δεν καλύπτει την σφαίρα. Εικόνες 3, 4 και 5. Οδηγίες Χρήσης CPT – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ 31 – Ν. ΨΥΧΙΚΟ, ΤΗΛ : ΦΑΞ : – site :

•- Βάλτε μία σφαίρα σε κάθε μπασκέτα. •-Σιγουρευτείτε ότι κανένα αντικείμενο δεν καλύπτει συνολικά ή κατά μέρος τη σφαίρα. •-Σιγουρευτείτε ότι τα μπεκ ψεκασμού, η περιστροφή και η πίεση του νερού λειτουργούν σωστά. •-Σιγουρευτείτε ότι η σφαίρα είναι σωστά τοποθετημένη : το ανοικτό καπάκι προς τα πάνω, στην άκρη της μπασκέτας, ΠΟΤΕ στο κέντρο. •-Σιγουρευτείτε ότι το πλυντήριο θα έχει θερμοκρασία 60º-70º κατά την πλύση και 70º- 80º κατά το ξέβγαλμα. •-Στο τέλος της ημέρας αποθηκεύστε την σφαίρα κλείνοντας την με το καπάκι της. •- Μην ανοίγετε την σφαίρα. •- Μην αναποδογυρίζετε την σφαίρα, το υγρό είναι διαβρωτικό. •- Μην αφαιρείτε το δοσομετρικό καπάκι ή το αφρώδες υλικό. Προσοχή Χρήσιμες Συμβουλές CPT – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ 31 – Ν. ΨΥΧΙΚΟ, ΤΗΛ : ΦΑΞ : – site :