Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σαββατοκύριακο στα ‘Ιρια

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σαββατοκύριακο στα ‘Ιρια"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σαββατοκύριακο στα ‘Ιρια

2 Καλώς ήρθατε στα Ίρια

3 Παροχές Επειδή το camping είναι πάνω από όλα τρόπος ζωής, εμείς στο Iria Beach, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή, την καθαριότητα και την εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος ασφαλούς και ευχάριστου στους πελάτες μας……

4 …… Η ζωή στο Iria Beach έχει να προσφέρει καινούριες εμπειρίες σε σας και την οικογένεια σας μέσα από τη διοργάνωση ελληνικών βραδιών, σε οικογενειακό περιβάλλον, όπου όλοι νιώθουμε μια οικογένεια……

5 Η καθημερινότητα εμπλουτίζεται με παιχνίδια, ξένοιαστες στιγμές στο καφέ μπαρ του κάμπινγκ, θαλάσσια σπορ καθώς και άλλες δραστηριότητες……. Το Iria Beach είναι ιδανικό περιβάλλον για οικογένειες με παιδιά καθώς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, την καθαριότητα, την ηρεμία, τις οικιακές παροχές και την οικογενειακή ατμόσφαιρα….

6 Συγκεκριμένα το Iria Beach παρέχει
Δυνατότητα να μείνετε με τη σκηνή σας, το τροχόσπιτο ή το αυτοκινούμενό σας σε άνετες και σκιερές θέσεις. Δυνατότητα ενοικίασης τροχόσπιτου από το κάμπινγκ Ντους και παιδικά μπάνια με ζεστό νερό 24 ώρες την ημέρα Πλυντήρια και στεγνωτήρια Χώρο για πλύσιμο και ξέβγαλμα των ρούχων Λάντζες για οικιακά σκεύη Παροχή ρεύματος ανά θέση Σκίαση σε όλες τις θέσεις Μίνι Μάρκετ Καφέ - Μπαρ Τηλέφωνο Το Iria Beach αποτελεί την ιδανική λύση για τις διακοπές σας σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τη θάλασσα.

7 Δραστηριότητες Στο Iria Beach μπορείτε να απολαύσετε τις θαλάσσιες διακοπές σας με ηρεμία και ασφάλεια στις πεντακάθαρες παραλίες μας. Η θάλασσα είναι ιδανική για όλη την οικογένεια και ειδικά για τα παιδιά καθώς βαθαίνει αργά.

8 Το ψάρεμα, η ιστιοπλοΐα και η πεντακάθαρη θάλασσα (μπλε σημαία της ΕΟΚ) είναι ότι καλύτερο για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, οι οποίοι μπορούν να χαρούν το αγαπημένο τους σπορ σε ασφαλές θαλάσσιο περιβάλλον.

9 Σε 130μ. από το camping μπορείτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας παίζοντας Τένις ή Μπάσκετ ή μπορείτε να χαλαρώσετε στο καφέ του camping ακούγοντας μουσική ή παίζοντας Τάβλι - Σκάκι - Επιτραπέζια παιχνίδια.

10 Ταβερνάκια Ακόμα στα Ίρια υπάρχουν μικρές παραδοσιακές Ταβέρνες όπου θα γευτείτε αληθινή Ελληνική κουζίνα.

11 Εργάσθηκαν Βαλαλάκη Μαρίνα Βαφειάδη Μαρια Α΄1 Αχμέτη Αθηνά
Βαφειάδη Μαρια Α΄1 Αχμέτη Αθηνά Ιστοσελίδα:


Κατέβασμα ppt "Σαββατοκύριακο στα ‘Ιρια"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google